|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jakiego pistoletu do klejenia na gorąco używacie?
Witam
Proszę o polecenie mi dobrego pistoletu do klejenia. Chciałabym łączyć elementy plastikowe, skórę, filc. Z góry dziękuję za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakiego pistoletu do klejenia na gorąco używacie?
Każdy będzie dobry. Mam dwa pistolety - za 10zł z Biedronki i za 100zł z Catoramy. Oba się nadają do klejenia wszystkiego. Kwestia tego jak małe elementy chcesz kleić. Są takie na małe pałeczki i na duże.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź. Czyli generalnie brać jaki dają skoro nie zamierzam kleić bardzo drobnych elementów?( w takim przypadku ten na cienkie pałeczki kleju będzie lepszy?)
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- taki na początek będzie ok? http://www.ebay.co.uk/itm/Silverline...#ht_925wt_1185 mam jeszcze jedno pytanie, czy łatwo jest się skrzywdzić takim pistoletem? słyszałam ze można paluchy poparzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ojoj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.