|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Sposób na nudę w związku??
Hej dziewczyny ... Chyba każda z nas ma taki problem ,że po jakimś czasie czuje jakby taki...niedosyt? niby wszystko jest ok...ale ile mozna siedziec i nic nie robić no poza całowaniem... Nie wiem naprawde nie wiem...bo on wogole nie potrafi/nie chce/ tak mu wygodnie -nic wymyslic zebysmy nie musieli siedziec w domu... a mnie to po woli męczy bo chyba warto czasem porobić coś innego.
no i tu moje pytanie. Co robić kiedy zaczyna sie nudzić w związku? poza zmianą partnera ;D jestesmy ze sobą 3 mce...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sposób na nudę w związku??
mam swietny pomysl!
zajrzyj do wyszukiwarki.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
3 miesiace a wy juz sie ze soba nudzicie??Hmmm cos tu jest nie tak !A co to bedzie po 3 latach?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
3 miesiace i nuda? no nie osłabiaj...
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
no nie wiem... jak się zaczyna nudzić po 3 miesiącach to chyba coś jest nie tak... nie macie o czym rozmawiać?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
jejku, zamiast doradzić od razu krytyka
jeżeli nie chodzi tutaj o typową nudę a raczej o chęć wzbudzenia większego zainteresowania u partnera to, choć nie wiem jakiego typu odpowiedzi potrzebujesz, może np wyjście z domu do pubu, gra w bilarda/ lotki/kręgle o coś , różnego rodzaju gry- niekoniecznie rozkosz Myśle, że na wizażu już sporo na ten temat było
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
O matko
![]() Moja mama zawsze mówiła, kiedy się nudziłam: "Rozbierz się i pilnuj rzeczy". Wy możecie z tego skorzystać
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Mój staż związkowy z obecnym tżtem również wynosi 3 miechy ( no, 3,5
) i nie wyobrażam sobie żebyśmy mięli już się ze sobą nudzić! Narazie ciągle mamy niedosyt siebie ale może napiszę Ci jak MY spędzamy czas:1. Bilard - świetna rozrywka i do tego niedroga, zawsze towarzyszą nam jacyś znajomi 2. Karty - najczęściej remik i makao, czasem 1000 - albo w knajpce przy piwku - wtedy ze znajomymi, albo sami w domku - tylko we dwoje 3. Monopoly i wszelkie planszówki - najchętniej ze znajomkami 4. Winko i youtube - tematycznie, raz np. sztuczki karciane, raz teledyski r'n'b remixy - zależy, komu co wpadnie do głowy 5. Filmy na dvd - to już chyba każda para przerabia, my oglądamy uważnie bo mój tż nie toleruje odzywania się przy jakimkolwiek filmie 6. Spacery po mieście wieczorem lub w dzień - to już zależy od pogody 7. Spontaniczne jednodniowe wypady w góry - z tym możesz mieć problem, my mieszkamy dość niedaleko - ok. 80km - ze sprawdzoną ekipą która zawsze zrzuca się na wachę 8. Dyskusje przy piwie - najczęściej z moim faderem lub Jego rodzicami i siorką 9. Sauna, masaże, basen - od czasu do czasu, jak mamy "dzień aktywności fizycznej" ![]() teraz zaczyna się sezon, więc będzie mój ukochany sprzęcior w użyciu - ROWER - na pewno we dwójkę bedziemy objeżdżać Dolny Śląsk, może kogoś zarazimy tym samym ![]() Na spontanie tyle mi przyszło do głowy, jak mi się coś przypomni to dopiszę a tymczasem może coś wybierzesz dla siebie z moich propozycji No i oczywiście coś, co oba tygryski w naszym tandemie lubią najbardziej czyli sex
|
|
#9 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
Jak facet nie ma ochoty niczego wymyślać, to sama wymyśl... I powiedz np: "Pomyślałam żeby pójść na ten nowy film, zarezerwowałam nam bilety na taką a taką godzinę, więc dziś wieczorem wychodzimy". Albo: "Słuchaj, moi znajomi wychodzą do pubu, zaprosili nas i powiedziałam że nie mamy planów i chętnie się z nimi zobaczymy." Albo: "Taka fajna pogoda, chodź, pójdziemy na spacer." Proste
|
||
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Może Ty poruszysz swojego faceta? Zaplanujesz coś, i pokażesz mu, że poza patrzeniem sobie w oczy jest też wiele ciekawych zajęć, które można robić we dwoje?
Spacer, kino, basen... możliwości jest pełno. Może razem jakiś film obejrzycie, razem do znajomych wyskoczycie ? Może jakieś wspólne gotowanie, spacery, zakupy... Zmobilizuj swojego faceta i siebie też. Trzy miesiące to krótki czas, co będzie za rok, dwa?? Może po prostu też mu powiesz, że potrzebujesz jakiejś rozrywki w życiu, i że siedzenie i całowanie nie jest szczytem Twoich marzeń
|
|
#11 | |
|
seriously? no.
|
Cytat:
![]() dość szybko zaczeliście się nudzić zaczyna się wiosna wyciągnij go na spacer, na rower, na spotkanie z przyjaciółmi. gdziekolwiek, byleby nie siedzieć ciągle w domu... bo ile można non stop patrzeć sobie głęboko w oczy
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba w tym przypadku zmiana partnera ^^ bo co później będzie ........
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Nuda po 3 miesiącach?? Ach... normalnie szkoda gadać. Ja bym się serio zastanowiła jak to ma dalej wyglądać, bo teraz to są te ekscytujące początki a jak one są nudne to współczuje.
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, 3 m-ce to dosyć krótko,a tu już nuda. No ale nie o tym wątek
![]() A co robicie jak się spotykacie? |
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe to ja nie wiem, ale ja jestem z moim TŻ ,,trochę'' dłużej i mogę dosłownie cały dzień właśnie siedzieć i się całować. Hmm mój TŻ akurat lubi coś zrobić, gdzieś pojechać, np. ciągle chce mnie zabierać na jakieś małe wycieczki, czasem nie chodzi nawet o miejsce, choć i te są ciekawe, ale o jakąś odmianę, bycie razem w innych okolicznościach przyrody Chodzimy też dość często do kina, choć to jest też zależne od funduszy ![]() Ale czasem wystarczy jakieś zwykłe wyjście do nowej knajpki i już się coś dzieje albo jakaś imprezka- ty też możesz coś zaproponować, tylko powiedz mu o tym wcześniej ,żeby potem nie mówił ,że nie jest gotowy, jest zmęczony czy coś![]() Nie wiem co więcej ci doradzić, mi na razie wystarczają takie sposoby, a kiedy zacznę odczuwać nudę to wtedy będę się martwić
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Realistka
|
heh popieramfakt ze 3 mce to baaaaardzo krotko biorac pod uwage przyszlosc srednio sie maluje
![]() jest mnostwo rzeczy ktore mozna robic wychodzic ze znajomymi, kino, knajpka, pub, pizzeria, chocby park, ogladac filmy, grac w cos, gotowac cos razem, isc na spacer, ogladac tv, pic wino, odwiedzac znajomych, uczyc sie razem xD uprawiac sex, lazic po sklepach, jechac na wycieczke, mnooostwo innych )dla kazdego cos milego ![]()
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Po trzech miesiącach, to ja nie wychodziłam z TŻ z łóżka
![]() Faceta trzeba postawić przed faktem dokonanym. Mnie powoli zaczyna dobijać rutyna: wstajemy, robię śniadanko, jemy, każde w swoją stronę, wracam, on wraca, podgrzewam obiad itp... Sposobów na nudę jest wiele: zapiszcie się na kurs tańca towarzyskiego, ustalcie rytuał: kino w każdy piątek, spacer do pobliskiego parku w każdą sobotę albo wspólne przygotowywanie i jedzenie obiadu w niedziele. No albo szalona imreza raz na jakiś czas. Na Twoim miejscu martwilabym się tym, że juz się sobą nudzicie.
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Odświeżam temat, bo nie chcę zaśmiecać tym samym forum. Co robicie ze swoimi TŻtami, żeby sie nie nudzić? Jesteśmy razem prawie 2 lata, studia, praca, wkradła się rutyna, rozmawialiśmy i chcemy znaleźć jakieś wspólne hobby. Może coś podpowiecie?
pozdrawiam
|
|
#19 |
|
High Quality Since 2007
|
A jakiś sport?
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
My lubimy gotować, ale nie tylko. Zresztą nie rozumiem jak mozna nudzic sie ze swoją drugą półówką
|
|
#21 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też się podłączę tutaj, może jakieś pomysły zaczerpnę, bo nieraz z nudów idę po prostu spać xD albo sudoku rozwiazuje na telefonie (jakież to jest pasjonujące). Pech w tym, że na sport wspólny nie mamy czasu, tżt kończy pracę o 18. Gotować nie potrafi, chyba że nad nim stoję i mówię co ma po kolei i jak robić, więc żadnej frajdy nie ma z tego. Ręce opadają... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
My z tezetm tez czesto siedzimy i nic nie mam do roboty, ale jakoś nam sie razem nie nudzi
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Sposób na nudę?
Szczera rozmowa następnie. 1 - inicjatywa 2 - działanie 3 - |
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
normalnyFacet, co rozumiesz pod pojęciem "szczera rozmowa"? Czasem po prostu nie chce się już grzać tyłków na kanapie i rozmawiać. Dlatego pytam o jakieś fajne, niedrogie pomysły
|
|
#25 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
I nie mam pomysłu co robić .
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Matko po 3 miesiącach nuda. ja z moim mezem to po 2 latach szukaliśmy tyylo miejsca i okazji hehe
aby moc coś razem robić. co kolwiek a jak nie mnielismy pomysłu to szliśmy po chipsy do carrefura i sie obrzeraliśmy w drodze powrotnej no rzecz jasna potem trzeba było to jakoś spalić wiec kolejna rozrywka sama się nawijalą. dziś mamy dziecko i nie ma mowy o nudzie, trzeba wykorzystywac kazdą wolną chwile. czasm podrzucamy go do rodzicow i jedziemy na numerek np do lasu hahaha tak nie ma to jak wspomnienie starych dobrych czasow Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam dość, a jak widzę, że on siedzi przed lapsem cz ipadem to się nie dosiadam, bo i tak się mną nie zainteresuje, więc też siadam do kompa, a on się burzy, żę też siedzę zamiast coś wymyślić...
A o jego inicjatywę ciężko, leń jeden... I ileż można mówić oc by się chciało, po dziurki w nosie tego mam. Muszę zrobić coś by on przejął jakąkolwiek inicjatywę, tylko co? |
|
|
|
|
#28 |
|
BAN stały
|
Wspólne uprawianie jakiegoś sportu to najlepsze rozwiązanie.
Jogging jest w miarę tani i przyjemny. |
|
|
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym granie na konsoli [<3], łażenie po parku. Sport - ja bym wybrała basen. Granie w karty [chociaż nie umiem, ale chętnie bym się nauczyła], bilard, oglądanie głupich programów w tv [naprawdę głupich jak "mała miss" czy "miami ink" żeby było się z czego pośmiać ]. I zakuuuupy [pod warunkiem, że dla faceta to nie jest męczarnia]. Lubię też czytać z kimś prasę, bo muszę komentować; swoją drogą z tego czasami powstaje interesująca dyskusja.I to wszystko pod warunkiem, że facetowi się chce cokolwiek robić i nie usypia kiedy przysiądzie choćby na 5 min [to akurat mój były -.-]
|
|
|
|
#30 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co ma do tego szczera rozmowa? No kurcze siedzicie, całujecie się przytulacie, w lepszych wypadkach seks, aż tak trudno powiedzieć STOP dziś coś zrobimy, dziś coś ZDZIAŁAMY. Co powiesz na to? a może na to? Czasami kobiety macie problem i za każdy problem winicie świat i facetów a NIGDY siebie lepiej siedzieć jak ta trusia i przyzwyczajać faceta, że SUPER się bawicie i nie narzekacie na nudę całując się przez pół dnia w pozycji xxxx (wstawić odpowiednie słowo wedle uznania). Oczywiście pisze to pół żartem pół serio więc bez obrazy
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.

no i tu moje pytanie. Co robić kiedy zaczyna sie nudzić w związku? poza zmianą partnera ;D jestesmy ze sobą 3 mce...

3 miesiace i nuda? no nie osłabiaj...

21. 04.2014

) i nie wyobrażam sobie żebyśmy mięli już się ze sobą nudzić! Narazie ciągle mamy niedosyt siebie ale może napiszę Ci jak MY spędzamy czas:

67,7 67 66 65 64 63 62 61 60