![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sukienka
Sukienka firmy Topshop, nowa, znaleziona w lumpie za jedyne 8 zł
![]() ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka
Czarny moim zdaniem zepsuje jej urok.
Proponuję granatowe dodatki, lub też w kolorze ciemnego beżu (między beżem a brązem, taka ciemniejsza kawa z mlekiem, mam nadzieję że wiesz o co chodzi ![]() Chabrowe też będą ok. Sukienka może być, bardziej na wesele latem niż jesienią.
#3 |
Zadomowienie
|
Kolor sukienki jest ciekawy, ni to biały, ni ecru
![]() ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
"Postaw na koralowy/butelkową zieleń/granat/fiolet itp."
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Przód super ale ten tył.
Bardzo źle. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Przod sliczny taki delikatny zwiewny ale tyl... szkoda bardzo szkoda niestety niszczy cala ta sukienke. Moze dziewczyny ci cos jeszcze doradza jak uratowac ta sukienke. Duzo dziewczyn ma swietne pomysly za co sama im im jestem bardzo wdzieczna juz nie raz mi pomogly DZIĘX
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
coś strasznego .
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
o nie, jest straszna.
#9 |
Zakorzenienie
|
Sukienka jest po prostu brzydka. Raz - wygląda jak dla pięciolatki sypiącej kwiatki przed PM-ką, dwa - ten krój całkowicie zaburza Twoją sylwetkę, trzy - tył jest po prostu koszmarny... Nie wyszłabym w niej nawet na miasto, a co dopiero na wesele...
Jeśli jednak jesteś na nią zdecydowana to wydaje mi się, że czarne dodatki ją "przytłoczą", postawiłabym na szarości.
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ja także dobrałabym karmelowe/kawowe/brązowe dodatki.
zakryte czółenka i jakaś marynareczka sprawią, że cała stylizacja nie będzie wyglądała "jak na lato". a przede wszystkim wycięłabym ten fragment materiału, który zapewne ma za zadanie zasłonić stanik, a który zdecydowanie psuje cały efekt! tylko w takim wypadku będziesz musiała pomyśleć o jakimś specjalistycznym staniku, sylikonowym samonośnym, czy jak one się tam nazywają. |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jakby ją skrócić tak lekko za kolana,wyciąć ten kawałek materiału na plecach i lekko zmniejszyć te falbaneczki wyglądałabyś zabójczo
![]() ![]() ![]()
#15 |
Zadomowienie
|
Co z tego, ze TopShop, skoro sukienka jest okropna?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie opinie.
te super negatywne również, nie zamierzam się kłócić wszystko jest kwestia gustu a o tym się nie rozmawia ;-)nie Myslalam tylko będzie aż taki atak. mimo wszystko dzięki! jeśli chodzi o rady to postaram się skorzystać tylko że mam trochę ograniczone finanse a np nie mam butów w tym kolorze który polecacie mam tylko czarne szpileczki i dlatego pomyslalam właśnie o czarnych dodatkach. zobaczymy co da się z tym zrobić. kupilam też sobie obniżacz stanika więc ten pas wypruje. więcej już raczej nie będę przerabiac bo już mam mało czasu i nie mam z sumie gdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też muszę się zgodzić...
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Niestety ta sukienka nie pasuje do Twojej figury....
![]() Nie uważam jej ogólnie z brzydką, porządnie ją wyprasuj, i może faktycznie coś da się zrobić z tym tyłem ![]() Zgadzam się, że dodatki nie powinny być czarne. Pozdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Hm jakby ją trochę przerobić u krawcowej to coś by z niej było. Ja osobiście w takiej sukience też nigdzie bym nie wyszła
![]() Ale gdyby krawcowa odjęła te kiczowate falbanki z przodu i z tyłu, dodatkowo jakbyś dała gruby pasek-wstążkę w talii np czarną lub w innym kolorze dodatków to jeszcze jeszcze. No i oczywiście wyoskie buty platformy żeby trochę wysmuklić sylwetkę, bo sukienka trochę pogrubia. ![]()
#20 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc, to sukienka jest brzydka i nie leży na Tobie zbyt dobrze. Mam wrażenie, że Cie pogrubia. Poza tym, nie wiem ile masz lat, ale chyba więcej niż 10, a ta sukienka wygląda jakbyś pożyczyła ją od młodszej siostry.
![]() Jeśli jednak się na nią zdecydujesz, to proponuje dodatki w innym kolorze niż czarny. On zupełnie tutaj nie pasuje. Lepiej już morski lub koralowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nie ladnie napisalas o tym ataku
![]() kazda z Nas chce Ci po prostu pomoc,nie wygladasz po prostu w tej sukience dobrze a przez ten tyl wygladasz jakbys miala plecy atlety (poszerzaja maxymalnie ) co nie wyglada niestety dobrze,dlugosc strasznie skraca i poszerza nogi,czasem lepiej isc wygrzebac cos zwyklego a ladnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiem że każdy może mieć swoje zdanie, dlatego przyjmuje każdą krytykę. Dlatego dziękuję za każdą uwagę. Pas z tyłu już wyprułam więc jest lepiej - chyba. Pozostaje mi iść w niej, gdyż nie stać mnie na kupno nowej sukienki, a nic innego w lumpach nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim skromnym zdaniem to nie tyle ten pas co te falbanki bardzo poszerzaja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Te falbanki-rękawki mi nie pasuję. Te przy dekolcie by były do przejścia. Zobacz czy tego się nie da usunąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Sukienka, przynajmniej moim zdaniem, wcale nie jest taka straszna.
![]() ![]() ![]()
#27 |
Zakorzenienie
|
Zobacze co da się zrobić z tą jedną falbaną, przy dekolcie i na plecach
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
A może po prostu daruj już sobie te przeróbki i odpruwanie falbanek . Zarzuć na ramiona szal i bedzie super.Co do dodatków to najlepiej byłoby gdyby były w kolorze karmelowym czyli takim ciemno beżowym. Szal też mógłby być w takim kolorze. Albo torebka i buty karmelowe a szal w jakimś innym niż sukienka i dodatki zdecydowanym kolorze, albo w kolorowe wzory. Jeśli nie masz nic takiego to popytaj po rodzinie albo koleżankach, może ktoś bedzie mógł Ci coś pożyczyć. A to że sukienka jest z lumpa to nie powód do wstydu, teraz dużo osób tam sie ubiera i to takich, które stać na zakupy w markowych sklepach. Pozdrawiam i życze udanej zabawy.
#29 |
Raczkowanie
|
sukienka nie jest az taka zla
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ile masz czasu do wesela? bo jeśli zdążysz do krawcowej to poza wypruciem tego pasa z pleców (który jest jakąś pomyłką, dobrze że to zrobiłaś), trzeba by ją odrobinę skrócic, tak by była przed kolano bo obecna długośc brzydko cię skraca. A do tego przydałaby się jakaś lepsza halka pod spód, bo widzę tu twoje niebieskie/zielone/czyjakieśtakie majtki przebijające się przez materiał
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.