|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Turystyka i Rekreacja specjalizacja Hotelarstwo
Hej od października zaczynam naukę w PWSZ na Turystyce i Rekreacja specjalizacja hotelarstwo i tak szczerze im bliżej października to przeżywam masakrę że po prostu nie dam rady. Skończyłam technikum o kierunku technik żywienia i gospodarstwa domowego i nawet nie myślałam aby iść na studia a teraz ?? Matura zdana i w ogóle tak się napaliłam że idę na studia i w ogóle a teraz się boję że nie dam rady przecież szkoła średnia to nie studia i nie wiem czego mam się spodziewać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Turystyka i Rekreacja specjalizacja Hotelarstwo
Sto razy bardziej kocham studiować niż lubiłam chodzić do liceum. To całkiem inne życie, nowe możliwości, ludzie o podobnych zainteresowaniach. Zaczynam TiR od października, ale będzie to mój drugi kierunek.
Wyprowadzasz się z domu? Czy zostajesz z rodzicami?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja własnie uzyskałam licencjat z TiR na UMK.
Przedmioty jak dla mnie, proste i dosyć przyjemne, z natury jestem humanistką, nie cierpię matematyki, większość przedmiotów zaczyna się od przedrostka "podstawy" jak by chociaż podstawy prawa. Wracając do matmy to jest kilka przedmiotów w których trzeba "trochę" ogarniać, jak statystyka, ekonomia, rachunkowość, finanse ale ogólnie jest ok i polecam :P
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
TiR to jeden z najprostszych kierunków, szczególnie na I roku jest bardzo mało zajęć i spokojnie zdążysz wdrożyć się w to wszystko.
Na pewno będzie lżej niż w technikum - przedmiotów jest mniej. Studiowanie jest fantastyczne - owszem, to w głównej mierze uczelnia i nauka, ale nowe miasto, ludzie, klimat, imprezy, zniżkiiiiii na wszystko;D , ogólnie świat młodych i to z pewnością da Ci powera by zaliczyć sesję z zamkniętymi oczami ![]() będzie super, zobaczysz!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.