Różnica wieku między partnerami. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-19, 07:57   #1
unnoticed
Raczkowanie

GG do unnoticed
Różnica wieku między partnerami.

Od razu mówię, że nie szukam głupich docinek, ponieważ podchodzę poważnie do tego co tutaj napisałam.. Potrzebuje porady.

Męczy mnie to już od kilku tygodni... Poznałam naprawdę zarąbistego faceta, który zamącił mi w głowie. Wyjechałam do Francji na 2,5 miesiąca (do pracy) i tak się zaczęło. Ja - po życiowych przejściach, szukająca ciepła i zrozumienia. On - również z przejściami, 2 dzieci (jego była żona je wychowuje), uroczy facet. Różnica wieku między nami to 17 lat.
Na początku podchodziliśmy do siebie z dystansem, ale już wtedy mnie zauroczył. Przeszkadzało mi tylko to, że codziennie pije, a czasem brak mu umiaru. I tak się kręciło przez 3 tygodnie, aby cześć, co tam, wypijesz ze mną piwo itp...
Jeden wypad ze znajomymi i wyszło tak, że spaliśmy w 5 w jednym pokoju, a mi przypadło spać z nim. Każdy inny by wyrż**ął i wykopał za drzwi, ale ten tylko mnie przytulił i... czuwał całą noc. O dziwo. I tak się zaczęły wypady ze znajomymi, co raz częstsze wspólne spanie ze sobą. Po jakimś czasie wszystko nabrało tempa.. Był dla mnie dobry jak nikt. Kto całuje kobietę po stopach w markecie??? Zawsze mówi na mnie moja mała dziewczynko... . Spełnia każde życzenie (staram się nie przesadzać z życzeniami..) Dba o mnie, przestał tyle pić, spędza czas ze mną, a zawsze koledzy byli pierwsi... Powtarza, że niepotrzebnie wyjechałam do Francji bo spierdo**łam mu połowę życia, zawróciłam mu w głowie i zanim jeszcze wyjechałam to codziennie pytał, czy będę tęsknić bo on już bardzo tęskni. Z nim miałam wszystko...
Od 2,5 tygodnia jestem z powrotem w Polsce, ale ciągle myślę o tym co zdarzyło się za granicą. Dodam, że nigdy mnie nie dotknął, powiedział, że jeśli będę miała na niego ochotę to wiem, gdzie go szukać, że on nie jest frajerem i pierwszy mnie nie dotknie. Spałam z nim 2 razy, co jeszcze bardziej nas do siebie zbliżyło... Tęsknie za nim bardzo, dzięki niemu odżyłam, byłam zawsze szczęśliwa. Nie bałam się niczego.
Problem w tym, że w Polsce istnieje zawieszony związek, który z biegiem czasu jeszcze przed moim wyjazdem zaczął się psuć. Teraz już wiem, że ważniejszy jest dla mnie facet, którego poznałam we Francji.. Ale boję się, że wszystko to co mi obiecał pryśnie jak mydlana bajka, a ja po raz kolejny zostanę skrzywdzona, będę sama... Jak mam to wszystko teraz rozwiązać???

Proszę o kilka opinii.. Pytania mile widziane. Chciałabym poznać opinie kilku obiektywnych osób.

What is love but the strangest of feelings?

Największą satysfakcję przynosi osiągnięcie celi, które sobie wyznaczyliśmy
i świadomość, że zrobiliśmy wszystko, aby je spełnić .

Edytowane przez unnoticed
Czas edycji: 2011-09-19 o 07:58
unnoticed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 08:12   #2
klempaa
Zakorzenienie

Dot.: Różnica wieku między partnerami.

Cytat:
Napisane przez unnoticed Pokaż wiadomość
Od razu mówię, że nie szukam głupich docinek, ponieważ podchodzę poważnie do tego co tutaj napisałam.. Potrzebuje porady.

Męczy mnie to już od kilku tygodni... Poznałam naprawdę zarąbistego faceta, który zamącił mi w głowie. Wyjechałam do Francji na 2,5 miesiąca (do pracy) i tak się zaczęło. Ja - po życiowych przejściach, szukająca ciepła i zrozumienia. On - również z przejściami, 2 dzieci (jego była żona je wychowuje), uroczy facet. Różnica wieku między nami to 17 lat.
Na początku podchodziliśmy do siebie z dystansem, ale już wtedy mnie zauroczył. Przeszkadzało mi tylko to, że codziennie pije, a czasem brak mu umiaru. I tak się kręciło przez 3 tygodnie, aby cześć, co tam, wypijesz ze mną piwo itp...
Jeden wypad ze znajomymi i wyszło tak, że spaliśmy w 5 w jednym pokoju, a mi przypadło spać z nim. Każdy inny by wyrż**ął i wykopał za drzwi, ale ten tylko mnie przytulił i... czuwał całą noc. O dziwo. I tak się zaczęły wypady ze znajomymi, co raz częstsze wspólne spanie ze sobą. Po jakimś czasie wszystko nabrało tempa.. Był dla mnie dobry jak nikt. Kto całuje kobietę po stopach w markecie??? Zawsze mówi na mnie moja mała dziewczynko... . Spełnia każde życzenie (staram się nie przesadzać z życzeniami..) Dba o mnie, przestał tyle pić, spędza czas ze mną, a zawsze koledzy byli pierwsi... Powtarza, że niepotrzebnie wyjechałam do Francji bo spierdo**łam mu połowę życia, zawróciłam mu w głowie i zanim jeszcze wyjechałam to codziennie pytał, czy będę tęsknić bo on już bardzo tęskni. Z nim miałam wszystko...
Od 2,5 tygodnia jestem z powrotem w Polsce, ale ciągle myślę o tym co zdarzyło się za granicą. Dodam, że nigdy mnie nie dotknął, powiedział, że jeśli będę miała na niego ochotę to wiem, gdzie go szukać, że on nie jest frajerem i pierwszy mnie nie dotknie. Spałam z nim 2 razy, co jeszcze bardziej nas do siebie zbliżyło... Tęsknie za nim bardzo, dzięki niemu odżyłam, byłam zawsze szczęśliwa. Nie bałam się niczego.
Problem w tym, że w Polsce istnieje zawieszony związek, który z biegiem czasu jeszcze przed moim wyjazdem zaczął się psuć. Teraz już wiem, że ważniejszy jest dla mnie facet, którego poznałam we Francji.. Ale boję się, że wszystko to co mi obiecał pryśnie jak mydlana bajka, a ja po raz kolejny zostanę skrzywdzona, będę sama... Jak mam to wszystko teraz rozwiązać???

Proszę o kilka opinii.. Pytania mile widziane. Chciałabym poznać opinie kilku obiektywnych osób.
Chcesz opinii? Dla mnie jestes wyrachowaną.... kobitą. I to potwornie. Zdradziłaś faceta za granicą z jakims oszołomem (bo kto całuje kobietę po stopach w markecie?), a do tego pijusem. I stwierdzasz, ze na wszelki wypadek nie zostawisz obecnego faceta, bo co jak z tamtym nie wyjdzie? i to TY będziesz skrzywdzona?

Po prostu obrzydliwe zachowanie. Miej trochę przyzwoitości i rozstań się ze swoim facetem. Ale po tym z francji też za wiele się nie spodziewaj. Wg mnie- takie sobie gadanie, jak to tęskni itd - dla niego to najpewniej przygoda i oderwanie od rzeczywistosci.... ale nic z tego nie będzie.

Pobądź trochę sama i zastanów się nad swoim zachowaniem

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 08:23   #3
KarolinaK
Zakorzenienie

Ale o co pytasz .
No poznalas mezczyzne 17 lat starszego. 2.5 miesiaca to jest malo zeby kogos dobrze poznac. A facet jest po przejsciach ma dzieci gdzies tam zone, moze wcale nawet nie byla .
Co masz zrobic poczekac i zobaczyc jak sie sytuacja rozwinie. A temu chlopakowi z Polski powiedziec prawde.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 08:29   #4
wampir
Zakorzenienie

Ja bym wzięła poprawkę na to, że koleś we Francji mógł/może się zwyczajnie Tobą bawić, nawet jeśli Cię od razu "wyrż**ął i wykopał za drzwi".
Naiwnie do tej relacji podchodzisz.
Moja rada: uważaj.

-J.C

31
/365
wampir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 08:37   #5
unnoticed
Raczkowanie

GG do unnoticed

Do byłego faceta już na pewno nie wrócę, prawda jest taka że ten związek rozpadł się już przed wakacjami i to była tylko kwestia czasu aż się rozejdziemy... Nawet się nie widuję z moim ex. Z tego co wiem to ma już inną...

Facet po przejściach... No tak. Wiem, że jest po rozwodzie, a czy to wszystko co mówił to prawda to się okaże. Za tydzień przyjeżdża do PL na 1/2 tygodnie i ma spędzić ten czas ze mną.

Stary 2011-09-19, 08:41   #6
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
(...)
Jeden wypad ze znajomymi i wyszło tak, że spaliśmy w 5 w jednym pokoju, a mi przypadło spać z nim. Każdy inny by wyrż**ął i wykopał za drzwi, ale ten tylko mnie przytulił i... czuwał całą noc. O dziwo.(...)
Jasne, jasne. Naprawdę w to wierzysz? I to dowód na to, że ten pan jest taki super? O święta naiwności.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 08:45   #7
babcia_miecia
Zadomowienie

Zdradziłaś swojego faceta i jeszcze do tego zgrywasz wielce pokrzywdzoną przez los Nawet jeśli się wam nie układało, to nie jest żadne wytłumaczenie. Przecież w każdym związku raz jest z górki, a raz pod górkę i to nie znaczy, że można bezkarnie krzywdzić drugą osobę.

Sprawiasz wrażenie okropnej egocentryczki, ani razu nie napisałaś o uczuciach swojego chłopaka lub kochanka (pewnie nawet nie przechodzi Ci to przez myśl, by nazwać rzeczy po imieniu) tylko ciągle "ja", "mi", "mnie", "sobie", "będę"...

Przede wszystkim, nie rozumiem co jest dla kobiet uwłaczającego w tym, że chwilowo są same. Moje koleżanki też wykazują ten syndrom "nieważne z kim jestem, ale przecież nie mogę być sama", czego kompletnie nie rozumiem. Bo co? Ich życie jest tak puste i jałowe, że muszą na siłę je wypełniać drugą osobą, która będzie za nimi latać i spędzać wspólnie nudne dni?

Najpierw zastanów się nad tym, co zrobiłaś i czy w ogóle możesz nazywać siebie w tej sytuacji pokrzywdzoną.
babcia_miecia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 08:47   #8
kalincia
BAN stały

Poznacie się lepiej i zobaczysz, czy to ma sens. Dla mnie różnica wieku jest bez znaczenia, ale z twojego opisu nie bardzo mi się ten facet podoba.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 08:52   #9
madana
Zakorzenienie

Zdradziłaś swojego faceta w kraju dla ....? No właśnie, dla kogo? Bo opisałaś chlejącego ostro faceta (to początek znajomości - a juz dostrzegasz, ze przesadza!), ze zobowiązaniami w postaci eksi i 2 dzieci.
Na dodatek naprawdę sądzisz, ze całowanie w stopy w markecie to plus dla pana???? Dla mnie to demonstracyjne, durne zachowanie, na które nabrać można tylko niemądrą panienkę wychowaną na harlequinach.
Bez sensu to wygląda, i nie wiek jest przeszkodą.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 08:53   #10
589c74df79962c61509f6b9f72c24225a252fd9f_66fc7ef222693
Konto usunięte

Jestem na nie...zostaw tego pana a sama jak dojdziesz do siebie co jest dla Ciebie najważniejsze itp zacznij budować związek od podstaw po co Ci ktos z problemami,przeszłością.. no chyba że lubisz uwikłane historie..powodzenia
589c74df79962c61509f6b9f72c24225a252fd9f_66fc7ef222693 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 09:13   #11
Harmonija
Rozeznanie

Cytat:

Myślę, że dlatego cię tak zauroczył.

Już tutaj bym zaczęła sobie darować dalszą znajomość.

2,5 miesiąca to jest początek a ty w tych 2 miesiącach mówisz o początku? Czyli jak, pierwszy tydzień, dwa ? Naprawdę to krótko, by kogoś poznać.

A to by już go skreśliło całkowicie.

Na peeewno, tylko nie on.

IDIOTA.

I tu dajesz do zrozumienia, że wcale taka święta nie jesteś tylko niezła z ciebie egoistka i ... wykorzystywaczka. A o facecie, którego zostawiłaś w PL nawet nie myślałąś.

Nalej Serce, nalej...

Na początku bóg stworzył człowieka, ale widząc go takim ułomnym, dał mu kota.
Harmonija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 09:23   #12
unnoticed
Raczkowanie

GG do unnoticed

Uwielbiam tę krytykę na forach... .
Święta nie jestem, nie byłam i nie będę. Każdy ma swoje za uszami...
Związek z byłym partnerem został zawieszony na czas mojego wyjazdu, abyśmy sobie wszystko przemyśleli. Było praktycznie tak jakbyśmy się rozstali.
Co mam wam o nim napisać, skoro mówicie że on wam się "nie podoba". Ujęła mnie jego zaradność, spokojny charakter, umiejętności, pogoda ducha. Świetnie spędza mi się z nim czas, można z nim spokojnie porozmawiać, nie ma kłótni tylko dążenie do rozejmu.
On nie chce pić, nie musi tego robić. Ponoć ja jestem jego mobilizacją.

Stary 2011-09-19, 09:27   #13
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Związek z byłym partnerem został zawieszony na czas mojego wyjazdu, abyśmy sobie wszystko przemyśleli. Było praktycznie tak jakbyśmy się rozstali.
Co mam wam o nim napisać, skoro mówicie że on wam się "nie podoba". Ujęła mnie jego zaradność, spokojny charakter, umiejętności, pogoda ducha. Świetnie spędza mi się z nim czas, można z nim spokojnie porozmawiać, nie ma kłótni tylko dążenie do rozejmu.

a co, chciałaś zebysmy przyklasnęły ze słowami jaka to jestes super i ten pan jaki supe? trzeba to było zaznaczyc w pierwszym poście...

ale się nie rozstaliście; zasadnicza różnica
po 2,5 miesiąca musicie już dążyć do rozejmu?
czyli coś jest nie tak; jesli musi mieć mobilizator do tego zeby nie pic -> ma problem z tym żeby nie pić -> dodatkowo nie chce pić a pije -> musi pić -> ma problem z alkoholem; prosta dedukcja

Edytowane przez klempaa
Czas edycji: 2011-09-19 o 09:30
Stary 2011-09-19, 10:00   #14
unnoticed
Raczkowanie

GG do unnoticed

Nie ma problemu z tym żeby nie pić. Wielokrotnie byłam tego świadkiem. Stwierdził, że przy mnie nie musi pić wcale, a to jest różnica.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

A kto powiedział że się kłócimy?
Może trochę źle to ujęłam. Zamiast się kłócić o cokolwiek, potrafimy się na spokojnie dogadać.

Stary 2011-09-19, 10:24   #15
Konto usunięte

Cytat:
Ja tam nie krytykuję wyrażam tylko swoją opinie bo o to prosiłaś. Wszystkie te cechy któymi się zachwycasz ZARADNOŚĆ, DĄŻĘNIE DO ROZEJMU ITP jakos nijak sie maja do jego przeszłości i pozostawionej rodziny. Ogólnie uwazam ze kazdy powinien miec szanse ALE...tu dochodza dodatkowe argumenty przeciw tj. odleglosc ,krótki czas trwania znajomosci i skłonnosc do picia-piszesz ze przy Tobie nie musi a co będzie jak pojdziesz do pracy czy z kolezankami??? A to ze jestes jego muza mobilizacja itp to wiesz kazdy tak moze mowic.

P.S. Widzialas jego wyrok rozwodowy czy wierzysz ślepo w to co Ci powiedział??On jest obcokrajowcem czy na emigracji?
589c74df79962c61509f6b9f72c24225a252fd9f_66fc7ef222693 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 10:57   #16
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

-Mogę zapytać, ile ten Pan ma lat?
Bo szczerze, to chyba bym się ze wstydu spaliła jakby mnie jakiś facet zaczął całować w markecie po stopach Dlatego mnie jego wiek zastanawia...
A on widać, dobrze Cię wyczuł...co Ci się będzie podobać
-Nie chciałabym żeby mój facet zawsze do mnie mówił 'Moja mała dziewczynko'...boshe, pomyślałabym w końcu, że coś z nim nie tak...bo chyba mam być dla niego kobietą, a nie dziewczynką.
-To że pije, to już Cię powinno zaalarmować. Szukasz sobie problemów, skoro ich nie masz? On się dla Ciebie nie zmieni, gada durnoty o tym, że jesteś dla niego mobilizacją. A sam Cię jakoś za poważnie nie traktuje i przyszłości to Ty się z nim nie spodziewaj. Bo jesteś tylko jego urozmaiceniem. Pewnie imponuje mu fakt, że podoba się młodszej dziewczynie.
-,,Każdy inny by wyrż**ął i wykopał za drzwi, ale ten tylko mnie przytulił i... czuwał całą noc. O dziwo.'' - Musiałaś trafiać na samych napaleńców, którzy nie umieją się kontrolować...uwierz mi są jeszcze porządni faceci, spotkasz kiedyś takiego A to, że Cię nie wykorzystał nie świadczy o jego wspaniałej osobowości.
-,,Z nim miałam wszystko...'' - na razie Ci się tak wydaje, ale powiesz czy Ty naprawdę myślałaś żeby sobie z nim życie ułożyć? Uważasz, że jest dobrym kandydatem na potencjalnego partnera? Bo ten obraz, który się wyłania z Twojego opisu zbyt zachęcający nie jest niestety
- No i właśnie: była żona i dzieci. To też nie zachęca, nie wiesz jaka jest między nimi sytuacja
Stary 2011-09-19, 11:04   #17
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Nie baw się w naprawianie pijącego faceta, bo to najprawdopodobniej się nie uda - mówię Ci to jako Dorosłe Dziecko Alkoholika. "Przy Tobie nie musi pić wcale" - haha, tylko czekać aż zauroczenie mu przejdzie. Jedna wpadka i znowu będziesz miała wątpliwości. Rzecz w tym, żeby w ogóle nie musiał, nie tylko dzięki Tobie, autorko.

Poza tym stawianie wszystkiego na jedną kartę - wyjazd do faceta którego znasz 2 miesiące jest delikatnie mówiąc, nierozsądne. Nawet jeśli chwilowo traktuje Cię jako księżniczkę. Gdyby był Polakiem, też byś się do niego już prawie wprowadzała?
Różnica wieku to najmniejszy problem w tym wypadku.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."

Edytowane przez ulicznica
Czas edycji: 2011-09-19 o 11:06
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 11:15   #18
33owieczka
Zadomowienie

Zauroczyłaś się to pewne.
Nawet nie zakończyłąs swojego poprzedniego związku (z Polski), a jedynie "zawiesliliście go" aby przemyslec, a już lądujesz w ramionach kolejnego.

Facet popija. Nie pije dla Ciebie "bo nie musi". Wiesz, gdybym usłyszała taki argument już by mnie nie było. Nie musi, to nie musi, nie trzeba tego podkreslać. Wystarczy poprostu nie pić

17 lat różnicy to duzo. Może Wam sie udac, może nie. Znam świetna pare, są 10 lat razem a jest między nimi kilkanaście lat. Zatem- da się. Niemniej- jest to trudne.

Masz świadomośc, że wiążąc się z n Nim wiązesz się z dwójką dzieci, a także pośrednio z Jego ex, która te dzieci wychowuje? Poznalas je? Mieliście okazje pobyć razem we czworo? Jak Ty się z tym czułaś?

Twojego Polskiego TŻ nie będe się czepiałą, chociaż- czas z Nim zerwać. Tak poporistu zakończyć to co i tak, jak piszesz- nie ma racji bytu, bo nawet sie nie widujecie.Zawsze kończ jedno nim zaczniesz drugie!

Wiem, że pisze długie posty, jednak skracając je w cytatach postaraj się nie zgubić sensu.
Przykład:
"Monika nie jest zwolennikiem kary śmierci"
Cytat
Cytat:
Monika jest zwolenikiem kary śmierci"

33owieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 11:45   #19
sandrina
Zadomowienie

yyyy ale o co Ci chodzi? czego ty oczekujesz od nas?napisania, że dobrze robisz będąc z nim czy co? bo trochę nie ogarniam
Facet jest nadużywającym alkoholu rozwodnikiem z dwójką dzieci i dziwnymi zachowaniami (market), który poderwał sobie młodszą panienkę. Przynajmniej to wynika z twojego pierwszego posta.

W świetle tego co piszesz ja bym się w to nie pakowała...Jest fajnie, jesteś zauroczona -ale co ty naprawdę o nim wiesz?
Motylki w brzuchu z czasem mijają, i co potem? Jesteś w stanie zbudować związek z facetem z przeszłością? Jak długo? dopóki nie uświadomisz sobie, że jego żona i dzieci też odgrywają jakąś rolę w waszym życiu?

sandrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 12:06   #20
fshelle
Raczkowanie

jejuu.. jak napisała, że pocałował jej stopy w sklepie to czy to musi od razu oznaczać, że zrobił to na środku hali i się wygłupiał? a może przymierzała z nim jakieś buty i tak jak w filmach, on zdejmuje pantofel, głaszcze stópkę i cmok! (wiem wiem.. za bardzo romantyczne, ale zdarza się, nie? )

i tak jak dziewczny napisały... facet z dziećmi, których w dodatku nie wychowuje? dlaczego nie wychowuje? coś wiesz na ten temat? czy tak po prostu Wam się dobrze rozmawiało.. ?
A co do nazwy wątku.. zależy ile masz lat

... a np. jeśli pije codziennie, to pije jedno dziennie czy ok 10? z jednego bym wielkiego problemu nie robiła, o ile nie wychodzi na imprezy i nie zalewa się regularnie..ale z ok 10 to bym się zastanowiła. no i sama pomyśl czego chcesz. jesteś w stanie do niego wyjechać? bo coś mi się widzi, że on raczej tego nie zrobi, chociażby ze względu na dzieci !
fshelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 12:09   #21
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fshelle Pokaż wiadomość
jejuu.. jak napisała, że pocałował jej stopy w sklepie to czy to musi od razu oznaczać, że zrobił to na środku hali i się wygłupiał? a może przymierzała z nim jakieś buty i tak jak w filmach, on zdejmuje pantofel, głaszcze stópkę i cmok! (wiem wiem.. za bardzo romantyczne, ale zdarza się, nie? )

i tak jak dziewczny napisały... facet z dziećmi, których w dodatku nie wychowuje? dlaczego nie wychowuje? coś wiesz na ten temat? czy tak po prostu Wam się dobrze rozmawiało.. ?
A co do nazwy wątku.. zależy ile masz lat

... a np. jeśli pije codziennie, to pije jedno dziennie czy ok 10? z jednego bym wielkiego problemu nie robiła, o ile nie wychodzi na imprezy i nie zalewa się regularnie..ale z ok 10 to bym się zastanowiła. no i sama pomyśl czego chcesz. jesteś w stanie do niego wyjechać? bo coś mi się widzi, że on raczej tego nie zrobi, chociażby ze względu na dzieci !

wg mnie raczej żałosne.... chyba padłabym ze śmiechu i ze wstydu, jakby mi tak facet zrobił

Stary 2011-09-19, 12:23   #22
201605091007
Konto usunięte

Dziewczyny dobrze piszą!
Facet ma dzieci, byłą (na pewno?) żonę i już teraz przeszkadza Ci to, że pije, a to dopiero początek znajomości. Wydajesz się mieć syndrom kobiety z misją, która to oduczy faceta pić i sprowadzi go na właściwą drogę
Moim zdaniem facet ma jakis okropny problem, może kryzys wieku średniego i po prostu cieszy się z tego, że jest jeszcze w stanie zainteresować sobą młodszą kobietę.

Ile macie lat?
201605091007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 12:44   #23
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:
Napisane przez fshelle Pokaż wiadomość
To nie ma znaczenia, czy jedno, czy 10 - ale ma znaczenie, że dla niego ma znaczenie , że KTOŚ GO OD TEGO POWSTRZYMUJE. Zastanawiam się, co będzie kiedy ona przestanie być jego MOTYWACJĄ.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 12:53   #24
fshelle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

wg mnie raczej żałosne.... chyba padłabym ze śmiechu i ze wstydu, jakby mi tak facet zrobił
no nie wiem, może za dużo romantycznych filmów się naoglądałam bo czasami takie rzeczy wydają się urocze, no ale może tylko na dużym ekranie

Edytowane przez fshelle
Czas edycji: 2011-09-19 o 12:57
fshelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 12:56   #25
2016070953
Konto usunięte

całowanie po stopach w markecie, hmm ciekawe
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 13:01   #26
KarolinaK
Zakorzenienie

Ja to calowanie po stopach zrozumialam jako przenosnie.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 13:09   #27
unnoticed
Raczkowanie

GG do unnoticed

On jest Polakiem, ale mieszka na stałe we Francji. Dzieci widuje dwa razy do roku bo jego ex żona na więcej się nie zgodziła.
Według mnie jedno czy dwa piwa dziennie to nie grzech, tym bardziej że przestał to robić na co dzień.

Stary 2011-09-19, 13:11   #28
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
On jest Polakiem, ale mieszka na stałe we Francji. Dzieci widuje dwa razy do roku bo jego ex żona na więcej się nie zgodziła.
Według mnie jedno czy dwa piwa dziennie to nie grzech, tym bardziej że przestał to robić na co dzień.
Od tego się zaczyna: jedno, dwa piwa dziennie i potem już bez tego nie można

Napisz po ile macie lat
Stary 2011-09-19, 13:16   #29
2016070953
Konto usunięte

jejku ja tam bym wolała faceta po przejściach niż jakiegos swieżaka bo nie wiadomo co ma w głowie
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 13:23   #30
Konto usunięte

Cytat:

Zona sie nie zgodziła? od czego jest Sad który ustala terminy widzenia dla dzieci??Widac nie zależalo mu tego uregulowac...kolejny minus
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości