|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
duży nosek , ciemne wlosy
Mam 2 pytanka.
1: Jakie uczesanie/makijaż zmniejszy optycznie duzy nos ? 2:Mam zniszczone włosy,brązowe na górze a na dole jaśniejsze odrosty.Chciałabym je potraktować ciemnym szmponem 6-8 myć.Co mam zrobić żeby nie zniszczyły się jeszcze bardziej ,nie wypadły i przetrwały długie dni i godziny na słoneczku? help
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2013-04-04 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: duży nosek , ciemne wlosy
Hej Quinn
![]() Jeśli chodzi o fryzurę, to na pewno odwracają uwagę od noska włoski w dużym nieładzie - postopniowane na twarz, loczki. W makijazu strosuje się tricki tego typu, że to co chcesz ukryć traktujesz nieco ciemniejszym podkładem ( czyli może to być czubek nosa, jego boki, czy garbek ), a to co chcemy podkreślić rozświetlamy lub rozjaśniamy - na przykład oczy, policzki, usta... Jesli chodzi o włosy to najlepeij jak bys się udała do fryzjera, który sam oceni stan włosów. Może na razie nie warto męczyć włosów farbami ani szamponammi, bo i tak na słońcu farby szybko płowieją. I powinnaś na pewno chronić włosy przed słońcem róznymi przeznaczonymi do tego środkami - ja sobie bardzo chwalę z serii słonecznej Welli professional. Noś poza tym kapelusze, chusteczki.. A jak włoski zmoczysz w morzu to szybko je spłucz. Pozdrowionka ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.