|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nutri Hair
Witam. Mam pytanie do fryzerek... o Nutri Hair. Czy te tabletki przyjmowane regularnie faktycznie przyspieszaja wzrost wlosa?
Moje wlosy bardzo powoli rosna. Przez ostatni rok moze o 5 cm sie wydluzyly. Bardzo dokladnie widac to na zdjeciach. Staram sie o nie bdac, nie poddaje je zabiegom fryzjerskim, sa niefarbowane, jedyny moj blad to uzywanie prostownicy przed dlugi okres czasu (od ponad roku nie prostuje juz). Nie wiem co mam robic. Uzywam wielu odzywek... Warto kupowac te tabletki? cena okolo 25 zl, wiec chcialabym sie upewnic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Nutri Hair
nie uzywalam tych tabletek ale zadne tabletki nie sa dobre moim zdaniem :/ jezeli chcesz zeby szybciej rosly to polecam podcinanie koncowek co miesiac nie musi byc duzo milimetr starczy ja tak robie i zauwazylam bardzo duza roznice
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nutri Hair
szampony do włosów przetłuszczonych wysuszają wiec nie radze tego...
Każdemu potrzeba innych witamin wiec nie ma czegos takiego jak najlepsze tabletki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.