|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Poznań - neoderma, jaki salon kosmetyczny?
Hej, hej!
Kilka razy miałam robioną neodermę, ale w Łodzi. Teraz mieszkam w Poznaniu i chętnie wybrałabym się na zabieg, ale nie wiem gdzie. Znalazłam kilka gabinetów, które wykonują neodermę:
![]() Abuba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poznań - neoderma, jaki salon kosmetyczny?
Z czystym sumieniem polecam gabinet na Murawie u Pani Anety D.Z czytsym sumieniem mogę go polecić.Miałam tam praktyki i widziałam jak wszytsko wygląda z drugiej strony.Gabinecik jest malutki ale przytulny.Wszytsko jest czyste.Sama tego zabiegu jeszcze nie miałam ale byłam obecna przy paru i wiem że Panie były później bardzo zadowolone więc polecam
![]() Chciałam jeszcze dodać że gabinet na Rocha ma tą samą właścicielkę co na Murawie ale P.Aneta o ile mi wiadomo najczęściej jest na Murawie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Akszeinga, dzięki za rekomendacje!
![]() Przy okazji podbijam wątek, może jeszcze jakaś poznanianka na niego trafi i wypowie się o innych gabinetach. Jeszcze raz dzięki! Abuba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
chciałabym odświeżyć wątek dotyczący Poznania, ale też innych miast, w których robi się zabiegi Neodermy. Jakie inne gabinety uznałybyście za godne polecenia w Poznaniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ja polecam w poznaniu kosmetyczkę Alicję Świder, ma gabinet na Kraszewskiego 12. Zabieg kosztuje 300zł, ale warto jesli ktoś ma większe fundusze. jest to chyba najskurteczniejszy jest zabieg złuszczania NEODERMA - podobno jeden zabieg neodermy równa się 6 zabiegom mikrodermabrazji! Szczegółowy cennik możecie sobie sprawdzić na stronie Pani Alicji www.salon-inspiracja.pl Poza tym to bardzo miła i sympatyczna kosmetyczka i potrafi doradzić w każdej sprawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam. Ostatnio korzytałam z kilku zabiegów neodermy w instytucie urody "prestige" na ul. piątkowskiej w poznaniu. Również polecam ten salon. Zabiegi wykonywane były bardzo profesjonalnie, kosmetyczka kasia dokładnie mi wszytsko objaśniła a poza tym cena również jest przystępna (szczególnie przy zakupie pakietu
![]() Więcej informacji oraz cennik znajdziecie na www.instytut-urody.net.pl. Potwierdzam, że efekty neodermy są naprawde zadziwiające i ciesze się że są jeszcze takie porządne salony, gdzie tego ytypu zabiegi można bezpiecznie wykonywać. Pozdrawiam. Aga. Edytowane przez agnieszkakuzmicka Czas edycji: 2010-10-04 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podbijam
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.