|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
NoFfA FrYzOoRa!! _PoMoCy!!!
Nie mam swojej foty na kompie,więc wysłużę się zdjęciami Ashanti,do której jestem podobna,a przynajmniej posiadam jej typ urody.Moja włoski w chwili obecnej przedstawiają się mniej więcej tak jak na zdjęciu nr 4,no może są zdziebko jaśniejsze(to mój naturalny kolor włosów),ale ta fryzura juz mnie znudziła.Postanowilam je wycieniować-tak jak na pierwszych zdjęciach,ale zastanawiam sie nad kolorem.Podoba mi się kolorystyka na tych pierwszych fotkach,ale zastanawiam się,czy nie ładniej mi będzie,jeśli podkreślę to,że mam ciemne oczy i ich oprawę oraz dość ciemną karnację jakimić ciemniejszymi barwami? No:jesli zrobię balejaż z koloru czarnego,ciemnobrązowego i naturalnego?(dosyć ciemny brąz).Wklejam też zdjęcia Ashanti przed rozjaśnieniem.Jak sądzicie-Kiedy wygląda lepiej? Proszę-pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: NoFfA FrYzOoRa!! _PoMoCy!!!
Mnie się osobiście ta Ashanti podobała jak miała całe włoski w jednym, ciemnym kolorze, na tych ostatnich zdjęciach
![]() Ale teraz jest moda na balajaże i z ciemnych włosów robienie się a la blondi, więc jesli masz ochotę na zmianę to może sobie spróbuj ![]() Wez pod uwagę że na wszystkich zdjęciach, filmikach itp. ona jest wczesniej robiona przez sztab ludzi, nawet te niby rozwiane przez wiatr włoski ![]() ![]() A najlepiej to jakbyś swoją fotkę wkleiła bo może według nas Wizażanek jestes podobna do zupełnie innej osóbki ?? ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziekuję Iwonko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja Ci polecam taki balejażyk.Będziesz wyglądała modnie,włosy będą ładnie rozświetlone i wogóle jestem za dobrze zrobionymi balejażami.Też bym sobie zrobiła,ale mama mi nie pozwala,twierdząc,że jestem za młoda!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Hej
![]() Te zdjęcia, trzy pierwsze to są ciągle te same włosy, tylko w róznym oświetleniu. No i te pierwsze dwa podrasowane ![]() Jak masz ochotę n aodmianę, to balejaż jest dobrym rozwiązaniem. ![]() Pozdrowionka ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.