|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moje białe biurko
Witajcie
![]() W końcu i ja postanowiłam coś tu zamieścić i liczę na wyrozumiałość. Postanowiłam odmalować moje biurko. A o to jaki efekt mi wyszedł: ![]() Jak wyglądało przed zabiegami możecie zobaczyć na moim blogu: www.mm-day.blogspot.com Od razu proszę o łaskawość iż nie jestem już na takim poziomie jak wy, i widać pełno niedociągnięć... aczkolwiek jestem z siebie bardzo dumna jak na pierwszy raz ![]()
„Dziecko może nauczyć DOROSŁYCH trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił tego czego się pragnie…” Paulo Coelho Lepiej nie klikaj <<<tutaj!>>> grozi uzależnieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje białe biurko
up up
![]() Również moje dzieło..
„Dziecko może nauczyć DOROSŁYCH trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił tego czego się pragnie…” Paulo Coelho Lepiej nie klikaj <<<tutaj!>>> grozi uzależnieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
super
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Końcowy efekt bardzo ładny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Bardzo ładnie to wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.