|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Artystki z Torunia i okolic
Hej Dziewczyny,
Z końcem listopada będę organizowała ciekawe wydarzenie na terenie miasta Torunia, będzie możliwość zaprezentowania swojej twórczości artystycznej. Z racji tego, że pochodzę w drugiego końca Polski niewiele znam firm w tym mieście (i okolicach) które zajmują się np. wykonywaniem biżuterii, rzemiosłem artystycznym, decoupage, może szyciem ciuchów albo robienie na drutach/szydełku. Jeśli możecie mi pomóc w temacie i wskazać firmy parające się ta branżą to proszę o kontakt na priv Będę bardzo wdzięczna! pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Artystki z Torunia i okolic
Firm to raczej takich nie znajdziesz... Oo
Nie słyszałam jeszcze o firmach, które by zajmowały rękodziełem... Chyba właśnie dlatego to się nazywa "RĘKODZIEŁO", bo praca jest wykonywana przez poszczególne osoby, a nie firmy?
Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2011-10-07 o 17:45 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Mi się wydaje, że chodzi o Biżuteryjki, które mają założone swoje dz. gosp. w celu sprzedaży swojego rękodzieła jubilerskiego etc. Jest ich całkiem sporo, żeby nie powiedzieć mnóstwo
Chętnie bym poleciła milenamilak.com (bliska krewna), tylko co to za zdarzenie? Ma jakieś www? To może byśmy się wybrały na wycieczkę... ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Zresztą mogłabym przekazać link do www bydgoszczankom i okolicom, albo zalinkować na fejsie, żeby kobiet nie uszczęśliwiać nadmiernym spamem.
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
czemu w Katowicach/na śląsku nie organizujesz
?
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

Będę bardzo wdzięczna! pozdrawiam!

?