|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Artystki z Torunia i okolic
Hej Dziewczyny,
Z końcem listopada będę organizowała ciekawe wydarzenie na terenie miasta Torunia, będzie możliwość zaprezentowania swojej twórczości artystycznej. Z racji tego, że pochodzę w drugiego końca Polski niewiele znam firm w tym mieście (i okolicach) które zajmują się np. wykonywaniem biżuterii, rzemiosłem artystycznym, decoupage, może szyciem ciuchów albo robienie na drutach/szydełku. Jeśli możecie mi pomóc w temacie i wskazać firmy parające się ta branżą to proszę o kontakt na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Artystki z Torunia i okolic
Firm to raczej takich nie znajdziesz... Oo
Nie słyszałam jeszcze o firmach, które by zajmowały rękodziełem... Chyba właśnie dlatego to się nazywa "RĘKODZIEŁO", bo praca jest wykonywana przez poszczególne osoby, a nie firmy? ![]() Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2011-10-07 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mi się wydaje, że chodzi o Biżuteryjki, które mają założone swoje dz. gosp. w celu sprzedaży swojego rękodzieła jubilerskiego etc. Jest ich całkiem sporo, żeby nie powiedzieć mnóstwo
![]() Chętnie bym poleciła milenamilak.com (bliska krewna), tylko co to za zdarzenie? Ma jakieś www? To może byśmy się wybrały na wycieczkę... ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Zresztą mogłabym przekazać link do www bydgoszczankom i okolicom, albo zalinkować na fejsie, żeby kobiet nie uszczęśliwiać nadmiernym spamem.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
czemu w Katowicach/na śląsku nie organizujesz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.