![]() |
#2 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Dot.: Marzec Givenchy LipLipLip szminka i liner :)
Cos za szminke?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec Bransoletka Apart srebrna sznurkowa :)
coś u mni za bransoletke ? zapraszam do obu watków
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bransoletkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JESTEM ONA
|
Dziękuję , nic niestety nie wypatrzyłam. [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32680277]U mnie w wątku biały puder ELF, poza wątkiem mam trochę BB Creamów SkinFood Aloe 1 oraz Elemong.[/QUOTE] Odpowiedziałam u Ciebie ![]() Dziękuję , również nic nie znalazłam dla mnie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
JESTEM ONA
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32685700]Niestety innych BB nie mam, próbki również mogę oddać oprócz pudru.[/QUOTE]
A możesz zrobic małą próbkę tego aloesowego też ? Jutro postaram się wrzucic zdjęcie bransoletki i przejrzę jeszcze Twój watek dokładniej ![]() Jestem zainteresowana i na pewno dojdziemy do porozumienia, bynajmniej z mojej strony ![]() edit: a czy jesteś pewna tej poj. pudru ? Bo chyba nie ma aż w takiej pojemności...100g
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2012-03-02 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A ten puder sprawdzę jeszcze dokładniej i jutro po prostu Ci to tutaj napiszę : ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
JESTEM ONA
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32686214]Oczywiście, mogłabym zrobić małą próbkę.
A ten puder sprawdzę jeszcze dokładniej i jutro po prostu Ci to tutaj napiszę : )[/QUOTE] To jeszcze też zastanowię się. Odpowiedziałam u Ciebie. Odpowiedziałam u Ciebie.
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Na moim opakowaniu pudru nie ma oznaczenia z ilością (było na kartoniku), ale na Allegro i na KWC puder jest zawsze opisany jak 100g, więc zapewne tyle ma, nie patrzyłam pod sitko po kupieniu : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
JESTEM ONA
|
Napisałam w Twoim wątku
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32698826]Na moim opakowaniu pudru nie ma oznaczenia z ilością (było na kartoniku), ale na Allegro i na KWC puder jest zawsze opisany jak 100g, więc zapewne tyle ma, nie patrzyłam pod sitko po kupieniu : )[/QUOTE] Ale wiesz, ten puder na all w cenie 30stu paru zł , to op. 8g ![]() ( na KWC jest podana błędnie gramatura) Wyobraź sobie jakie wielkie musiałoby byc pudełko, by taka ilośc pudru pomieścic ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Hahaha, jaka głupota, że nawet nie pomyślałam, aż mi głupio, przepraszam :X
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
JESTEM ONA
|
Odp. u Ciebie.
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32720770]Hahaha, jaka głupota, że nawet nie pomyślałam, aż mi głupio, przepraszam :X[/QUOTE] No coś Ty, każdemu może się zdarzyc ![]() Szczerze, to zreflektowałam się dopiero po czasie, na początku też nie pomyślałam, że taka poj. jest niemozliwa ![]()
![]() |
#27 |
JESTEM ONA
|
Komplet kolczyki plus zawieszka srebrne z kryształkami svarowskiego w kolorze chabrowym, nowe , bez metek.
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
aaa no tak, slepak ze mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Napisałam PW.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.