|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy! Fryzura w stylu Zac Efron
Czy ktoś z was mógłby mi powiedzieć jak uzyskać taką fryzurę i kolor włosów jak na zdjęciu poniżej??Podam też swoją fotkę tylko że ona była robiona w wakacje a teraz mam dłuższe trochę i brązowe,no może podchodzące pod czerwień.I czy ta fryzura by mi pasowała?
Edytowane przez brodniczak13 Czas edycji: 2009-05-20 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Fryzura Zac'a Efrona
hej, myslalem ostatnio jaka sobie zrobic fryzure przed rokiem szkolnym bo narazie zapuszczam wlosy, nie mam ich malo ale tez nie bardzo duzo.Mianowicie jednak znalazlem fryzure zaca efrona do,której brakuje mi moze 1-2 miesiecy rosniecia wlosow x3 co mnie bardzo cieszy <3.
wyglada tak : ![]() Teraz moje pytania : 1.Czy aby mieć takie wloski musze miec prostownice ? 2.Czym to układać ? guma,wosk ? lakier.. 3. Czy powinienem wydrukować zdjecie gdy bede isc do fryzjera... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Fryzura Zac'a Efrona
Witaj
![]() Zdjęcie jak najbardziej wydrukować ! a czy będzie potrzebna prostownica to zależy czy włosy ci się kręcą :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Z przodu grzywka raczej nie... a z tyłu końcówki mi troche zakręcają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
to bedziesz musial je prostowac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Um ale tzn ... nie wiem czy mi sie zakręcają na 100 % jak rano wstaje to troche skręcaja ale jak uzyje grzebienia to raczej są dość proste..
A co do układania .. jakiś wosk może ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
od wosku będą tłuste, może gume lepiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
mam właśnie ową taką gume:
![]() Stylizacja nią jest wręcz okropna... nic mi nie wychodzi... włosy robia się takie jakbym wzial klej w sztyfcie i zaczal kleić nim włosy.. ew. może zadużo daje na ręce .. chodz czubkami palców tez chyba mozzna ale nie probowalem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
to za duzo. jesli ci nie pasuje to na mokre włosy pianke i układaj :p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Emh ale u niego grzywka stoi miejscami do góry u mnie jak sie czegos uzyje to odrazu opada i sie klei do czoła... jakiś sposób na to ? .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
przy suszeniu podwijaj ją do góry i spsikaj lakierem przy nasadzie włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Emh jak narazie można zamknąć temat i otworzyć go dopiero we wrzesniu gdy osiagne juz efekt ^
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
ello
sam myslałem nad ta fryzuram i chyba tez ja zrobie tyez chce ja zrobic do roku szkolnego ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Jak uzyskać taki efekt?
Witam.
Chciałbym ułożyć sobie tak http://cm1.theinsider.com/media/0/43..._468x467.m.jpg włosy. Wydaje mi sie że są wyprostowane,ale nie wiem jak potem uzyskać taki efekt jak on,chodzi mi o takie delikatne posklejanie włosów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak uzyskać taki efekt?
dodam że zastanawia mnie bardziej jak uzyskać taki efekt już po wyprostowaniu,żeby zachować jednocześnie proste włosy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
na pewno są wyprostowane.
![]() a próbowałeś ułożyć tak grzywke za pomocą gumy do włosów? do kupienia w drogeriach, sklepach . ![]() [ ja osobiście używam gumy do włosów do modelowania grzywki i nie wyobrażam sobie bez niej życia ![]() Edytowane przez paulqa94 Czas edycji: 2009-11-13 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
dokładnie prostownica PLUS guma do włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
To musze spróbować. Ale włosy mi sie mocno zawijają na końcach to nie wiem czy po wyprostowaniu i po tej gumie znowu sie zawijać nie zaczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam!
Chcialbym sobie zrobic fryzure jaka ma Zac Efron! ![]() Tylko nie wiem jak ![]() Mam raczej proste wlosy no czasmi mi sie troche krecąm koncowki (zazwyczaj po myciu wlosow). Prosze was o rade ![]() Wole tutaj niz w ,,realu'' poniewaz mysle ze sa tutaj bardziej profesjonalisci Edytowane przez Torres94r Czas edycji: 2010-01-26 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzura Zaca Efrona ;)
Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam Zaca Efrona, i facetów w takim uczesaniu ! Najlepiej idź z jego wydrukowanym zdjęciem [najlepiej kilka różnych sztuk jego] do fryzjera i po prostu popros o takie cięcie, czy ułożenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
no dzieki
![]() ![]() ale wlasnie dzis ide ddo fryzjera mam naedzije ze mi cos poradzi ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
ktos moze juz zrobil lub ma taka fryzure i moze by sie z nami podzieli czy tzreba by pojsc do fryzjera cy moizna samemu ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
dużo chłopców ma takie fryzury, tylko po prostu nie zalicza ich do 'Zacowatej'
![]() ale lepiej wygląda chłopak, kiedy nie prostuje tych końcówek, bo kiedy prostuje są one, takie SZTUCZNE wg mnie, takie nienaturalne druty... ja tam wolę jak się nawet lekko podwiną, ale to już od Ciebie będzie zależało czy je będziesz prostował czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
no narazie mi rosna ale mam juz nawet duze :p teche mi sie krec czasami na grzywce .....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Ja mam dłuższe włosy niż ten delikwent(zac efron),i sam nie wiem co z nimi zrobić,bo ścinać nie zamierzam.
![]() Mam taką grzywkę jak zac,tylko dłuższą o pare cm(3-4) i czy dało by się tak ułożyć i czym tak te włosy układać ? Edytowane przez DaAni Czas edycji: 2010-01-29 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
no wlasnie a ja mam grzywke tylko mam problem ze ja jak ukladam na ta druga strone to mi sie ona zakreca i to glupio wyglada ;/ czy muslabym isc do fryzjera zeby mi to ustawili czy jak??? niech odpowie jakis fryzjer
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
![]()
jest tu ktos wogole kto odpowiada?????
bo ja nie widze zeby pisal frzjer badz fryzjerka tylko ... moze ktos sie w koncu zainteresuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam drogie panie ;]. Od pewnego czasu zapuszczam włosy , na samym początku miała być dłuższa grzywka i krotko po bokach iz tylu, więc itak się ściełem i dalej zapuszczałem włosy. włosy z czubka głowy mają ok.10cm , po bokach 5-6 cm ,a z tyłu 6-7cm. Jednak ostatnio spodobała mi się b. fryzura Zaca Efrona http://www.blog-city.info/en/img4/49...1186583603.jpg. Pytanie ile jeszcze będę musiał zapuszczać i czy w ogóle nie chodzic przez ten czas do fryzjera, czy z raz , może dwa by wycieniować ? Jeżeli chodzi o zapsuzczanie, to siostra mówi, że po wakacjach będzie dobrze
Edytowane przez braknazwy Czas edycji: 2010-02-04 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy! Fryzura w stylu Zac Efron
A czy zakola będą przeszkodą w uzyskaniu fryzury Zaca Efrona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.