|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Śląskie licea
Witam wszystkie wizażanki, a szczególnie te, które mają coś do powiedzenia na temat śląskich liceów. Wątek ten pojawił się już kilka lat wcześniej, ale postanowiłam go dodać ze względu na to, że z pewnością niektóre z Was, również mają dylemat które LO wybrać.
![]() Zastanawiam się nad LO Plater w Sosnowcu, profil oczywiście biol-chem. Słyszałam, że jest bardzo dobre. Ogólnie zależy mi na wysokim poziomie. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Śląskie licea
Sosnowiec to nie Śląsk !!! Błagam jak nie chcesz od razu sobie nagrabić to tak nigdy nie mów!
A co do Liceum to Plater faktycznie jest dobry i od lat spiera się ze Staszicem kto lepszy. Wcześniej była mowa ze Plater jest bardziej dla humanistów ale myślę, że to bez różnicy. Co do internatu to nie mam pojęcia ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- A można wiedzieć gdzie mieszkasz że ciężki dojazd do sc masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Spoko. ;p
Mieszkam jakieś 100 km od Sc. Więc codzienny dojazd zająłby mi sporo czasu, tym bardziej, że musiałabym przesiadać się jeszcze do ok. pięciu busów. Na dodatek dziś się dowiedziałam, że nie ma tam już internatów, ponieważ otwarli akademiki. *załamię się* *załamię się* *załamię się* :C : X |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
do Sosnowca tylko z paszportem ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witajcie, to znów ja.
![]() Mam tym razem inną sprawę, więc zacznę jeszcze raz od początku. Chodzę do III gim. Wkrótce czeka mnie egzamin i wybór szkoły. Jak na razie skłaniam się ku LO Plater w Sosnowcu. Mieszkam dosyć daleko, więc codzienne dojazdy nie wchodzą w grę. Wraz z rodzicami prowadzę rozmowy na temat zakwaterowania. Jak dotąd jestem za tym, aby wynająć mieszkanie (oczywiście w Sosn.). Jednak wiadomo, że nie bardzo chciałabym mieszkać sama, a poza tym dochodzi czynsz, który dobrze byłoby podzielić na kilka osób. Wstępnie szukam dziewczyn (zdecydowanie raczej spokojnych ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.