|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niewypał
Witam. Od początku... Włosy miałam o kolorze słomianego blondu. Jakaś glupawka i bum, kupiłam sobie "średni blond" z firmy Palette. Pofarbowałam i... Wyszedł ciemny brąz.Jestem załamana, wyglądam tragicznie. Mam ten kolor od 5 dni i chcę jak najszybciej to zmienić. Nie będę sie bawić w żadne pasemka, przeraża mnie to. Objętość włosów dosyć się zmniejszyła po tym farbowaniu, ale dzwoniłam do mojej fryzjerki (jest na zwolnieniu lekarskim) i powiedziała, żebym kupiła sobie mocny rozjaśniacz do włosów i zrobiła raz, a potem za jakiś czas farbą. Boję się jednak, że wyjdą jakieś rude lub całkiem mi wylecą :/ Błagam pomóżcie... Co mam zrobić? Chcę się za to zabrać jeszcze dziś..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Niewypał
Myj szamponem przeciwlupiezowym.Powinno sie splukac chociaz troche.Poczytaj sobie ten watek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=554158 Co do odpowiedzi fryzjerki zostawie bez komentarza,mam nadzieje ze sie do niej niewybierzesz w przyszlosci...... ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Niewypał
hehe, no właśnie zrobiłam tak jak mi poradziła iiiiiii może efekt nie jest jakiś megacudny, ale mam blondzik, podchodzi lekko pod rudy, ale tylko trochę
![]() Włosy nie wypadają aż tak, użyłam odżywki kilka razy. Myślę, że zaraz się zregenerują. Jutro sobie kupię w drogerii jakąś szamponetkę pod blond i powinno być już w pełni dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.