![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
odżywki w spreyu
Nie ma wątku o odżywkach w spreyu a ciężko znaleźć taką w KWC. Jak używałyście jakiejś w spreyu to napiszcie jakiej i czy spray był ok. Bo miałam odżywkę z avonu w spreyu który nie spełniał swojego zadania tzn po psiknięciu odżywka leciała w jednym kierunku, co uniemożliwiało równomierne rozprowadzenie jej na włosach. Chciałabym kupić w spreyu ale zawsze się boję że ten spray będzie felerny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: odżywki w spreyu
ja mialam odzywke w spreyu rowniez z Avonu NAPRAWCZA ODŻYWKA W SPRAYU BEZ SPŁUKIWANIA:
OWOC GRANATU I JOJOBA Do włosów suchych i zniszczonych ulatwiala rozczesywanie i wlosy byly miekkie i lsniace bylam z niej naprawde zadowolona i jeszcze jak cudownie pachniala ahhhh po prostu pieknie ![]() ja lubie odzywki w spraeyu bo bardzo latwo je sie nanosi na wlosy sa poprostu latwe w uzyciu ![]() mialam jeszcze odzywke z Avonu w spreyu a Advens Techniques do wszystkich rodzajow wlosow ale niestety nie bylam z niej zadowolona
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie od jakiegoś czasu zastanawiam nad tą odżywka: Schwarzkopf BC Bonacure Conditioner Moisture Kick, ale jest troche droga i nie wiem czy nie bede załować zakupu... Na kwc ma bardzo dobre oceny.
http://www.allegro.pl/item183525855_...ture_kick.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
słoneckoo - właśnie ja też ją miałam i nie byłam z niej zadowolona
![]() Chciałabym by odżywka w spreyu miała taki sprey jak np dezodoranty, perfumy (albo dezodorant do stóp avon - ma świetny sprey) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
a może Gliss Kur płynny jedwab lub kompletna regeneracja 19? One tworza taka mgiełke i dzieki temu mozna rownomierie rozpylic na włosach. ja moge polecic, na KWC sa recenzje. Wydaje mi sie ze one są dobrej jakości. Sama uzywam i jestemm zadowolona (mialam obydwa rodzaje)
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja stosuję mgiełkę wzmacniającą do włosów Radical i bardzo ją lubię.Po miesięcznej kuracji mam gęstsze, lśniące i miękkie włosy. Spray ma dobry strumień, tylko jak psikam włosy z tyłu głowy to lekko się przytyka, ale po kilku energicznych (czyt. nerwowych) naciśnięciach wraca do normy
![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a dobrze sie rozczesują po niej włosy?? puszą się?? są sliniace?? ![]() sorki ze tak pytam ale tez mam zamiar zainwestowac w odzywke w sprayu i nie moge sie zdecydowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej Gothika
![]() Jeśli mogę Ci polecić to kup sobie odżywkę Gliss Kur Asia Beauty. Pięknie pachnie, ułatwia rozczesywanie, włosy po niej sa miękkie i gładkie, poskramiają niesforne kosmyki. Odżywka ta jest bardzo przyjemna i czuć że nawilża włosy. Sama buteleczka i forma spraju tez jest poręczna ![]() A kosztuje niewiele bo ok 13 zł ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Sathi, chyba chodzi Ci o ten olejek ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to nie jest olejek.
to odżywka , z olejkami z kwiatu lotosu. Ale formy olejku ona na pewno nie ma. Jest wodnista, nie obciąża włosów.
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
do kupienia w aptece
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mogę polecić Schwarzkopf a dokładnie:
Balsam w Sprayu Schauma 200ml Włosy Matowe Włosy mają piekny połysk i bardzo łatwo się rozczesują.Przy codziennym stosowaniu starczyła mi na 9 miesięcy,z czego na dzień dzisiejszy mam jeszcze na jakieś 10-12 użyć ![]()
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Radical to nazwa produktu a fimą jest Farmona.
Cytat:
![]() ![]() Ta odżywka jest jakby to nazwać : lecznicza, bo regeneruje zniszczone włosy, co naprawdę widać po systematycznym używaniu!!! Zapach ma jak wyżej napisano ziołowy, ale można się do niego przyzwyczaić, poza tym nie jest drażniący. Odżywka kosztuje ok 7zł do kupienia w aptece i w drogeriach.
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
tak myślałam że to farmona, ale jak przeczytałam że zapach skrzypu to
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
dla mnie najlepsza odżywka w sprayu to schwarzkopf BC nawilżająca i do farbowanych -te odżywki to mój KWC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
tez polecam mgiełke radical
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
ja uzywałam gliss kur płynny jedwab i nie wiem co mysleć o tej odżywce.
Włosy wcale bardziej nie lśniły, choć łatwo sie rozczesywały, gładkie nie były i ten zapach - myślałam, że sie uduszę. Ale podczas jej stosowania nie miałam w ogole rozdwojonych włosów. To chyba jej zasługa, bo po obcięciu włosów gdy odzywka mi sie skonczyla włosy sie porozdwajały ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Gothiko, to ta:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12759 ![]()
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Moje ulubione psikacze to Gliss Kury, praktycznie wszystkie jak leci:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...recenzja=67886 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...recenzja=33774 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...recenzja=59874 i jeszcze żółta, której na KWC nie ma i patrząc na to, kto zgłaszał poprzednie, chyba powinnam się wziąć do roboty ![]() Całkiem niezła była też ta z Avonu, ale to nie taki typowy spray, bo to nie taka woda w sprayu, a mleczko http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=144236 Mile wspominam psikacz Joanny, ale jakie są teraz to nie wiem. Tego już na pewno nie dostaniesz http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...recenzja=24801 Za to nie przypadła mi do gustu wychwalana, profesjonalna odżywka Schwarzkopfa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
śliniące
![]() ![]() chyba musze pomyśleć nad tym gliss kurem jakimkolwiek, tyle dobrych opinni... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
no ao co myslicie o tym zeby uzywac w raz odzywki bez splukiwania np pantene i do tego w sprayu cos?nie przesadze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Relacja cena/jakosc bardzo dobrze sie prezentuje (dosc sporo uzywalam odzywek profesjonalnych czy aptecznych i widze porownywalny poziom). No i przede wszystkim wygoda, szybko sie aplikuje. Cena za wygode jest mala wydajnosc. Cytat:
![]() ![]() Mialas juz ta zolta w sprayu? wczoraj ja ogladalam w sklepie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A żółtą już mam od jakiegoś czasu, ale rzadko używam i zdania sobie jakiegoś szczególnego nie wyrobiłam. Póki co najbardziej zachwyca mnie w niej zapacha, a działanie jest chyba podobne do pozostałych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tak robie, poniewaz mam suche wlosy, najpierw nakładam odzywke ze spłukiwaniem (ale od polowy długości, od nasady tego nie robie bo mam cienkie włosy), poźniej splukuje i psikam odżywką w spray'u (aktualnie Gliss Kur Płynny Jedwab). Wloski sie nie rozdwajaja, zdrowsze, lśniące. Aha.. miałam Radical mgiełke, ale odłozylam gdyz zawiera duzo alkoholu, bałam sie ze jeszce bardziej wysuszy mi włosy. Ale mojej mamie ta mgiełka bardzo sluży. No i pachnie dośc dziwnie ziołowo ale zapach szybko sie ulatnia.
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.