|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Stres przed pierwszym spotkaniem z chłopakiem
Witam serdecznie.
Dwa dni temu dostałam wiadomość na fotce.pl od chłopaka, który zaproponował mi spotkanie. Okazało się, że jest 6 lat starszy (ja mam 15 lat, natomiast on 21) i że mieszka w tej samej miejscowości. Zawsze odmawiałam każdemu, ale tym razem postanowiłam zaryzykować. Nie wiem czy słusznie postąpiłam. Oczywiście postanowiłam spotkać się z nim w miejscu, gdzie jest wielu ludzi. Należę do osób ostrożnych. Do domu nie pozwolę się zaciągnąć, a jak coś zrobi nie tak, to nara. Jesteśmy umówieni na jutro, na godzinę 15:00. Jestem okropnie zestresowana. Boli mnie brzuch. Nie wiem co począć. Nie potrafię poradzić sobie ze stresem. To moje pierwsze spotkanie z chłopakiem. Boję się pierwszego pocałunku, zresztą wszystkiego. Nie wiem czy w rzeczywistości spodobam mu się, czy nie wygłupię się itd. Wprawdzie widział mnie na zdjęciach i bardzo mu się podobam, no ale... Jak sobie poradzić z tym stresem? Myślałam nawet, żeby nie pójść, ale to nieładnie byłoby z mojej strony. Ten stres mnie zeżre. ![]() Edytowane przez Sandra996 Czas edycji: 2011-09-24 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stres przed pierwszym spotkaniem z chłopakiem
Powiedz komuś, gdzie i z kim idziesz- właśnie dla ostrożności. Co z tego, że spotykasz się o 15?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie uważasz, że w tym momencie Twojego życia taka różnica wieku jest za duża?
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Moja przyjaciółka w wieku 15 lat poznała chłopaka o 5 lat starszego od siebie (na pielgrzymce). Od tamtej pory ani razu się ze sobą nie rozstali, są zaręczeni no i widać, że szczęśliwi. Parą są bodajże już 8 lat.
![]() Wszystko się może zdarzyć, ale ja niestety nie wierzę w takie znajomości przez Internet. To pierwsze spotkanie, skoro się już zdecydowałaś, to bądź ostrożna. Powiedz komuś o tym spotkaniu. I na pierwszej randce się nie całuj.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moze ja jestem jakas dziwna
![]() on jest mlodym mezczyzna,ona jeszcze dzieckiem.... ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
skoro 21 letni facet (pewnie student, moze osoba pracująca) chce się spotykać z 15 letnim dzieckiem to już widać, że coś z nim nie tak... Wybacz, ale wśród normalnych ludzi taki ktoś jak on zostałby wyśmiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mi to traci pedofilia ... moze niektore z was powiedza,ze przesadzam,ale to nie jest normalne,ze 21.latek interesuje sie dzieckiem....
![]() |
#9 |
Pani Buka
|
ja poznałam swojego obecnego TŻ-ta mając 16 lat, a on miał 20
![]() ![]() wszystko może się zdarzyć, ale... autorko, przede wszystkim, jeśli już zdecydujesz się na spotkanie z nim, to zacznijcie od rozmowy na neutralne tematy, zobaczcie czy w ogóle macie coś wspólnego ze sobą, czy różnica wieku nie przeszkadza Wam w takim normalnym kontakcie, bo może okaże się że po prostu nie macie o czym gadać, on właściwie uważa Cię za dziecko albo myśli tylko o tym jakby tu wykorzystać Twoją niewinność i naiwność. absolutnie nie dopuszczaj do kontaktu fizycznego, nawet jak Ci się spodoba ![]()
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też uważam, że na związki jeszcze będziesz miała czas. Szczerze mówiąc uważam, że to spotkanie nie będzie należało do udanych - też się zastanawiam, o czym moglibyście rozmawiać... A druga sprawa - to faktycznie niepokojące, że 21letni facet zagaduje do 15latki. Bądź ostrożna, żebyś potem nie żałowała.
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do tematu - dla mnie w wieku 15lat taki chłopak byłby za stary, ale ja wtedy się chłopaki nie interesowałam... Wnioskuję, że już po spotkaniu, powiedz jak było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.