|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tym razem się uda!
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki. Mam na imię Agata, mam 22 lata, jestem studentką. Całe moje życie to walka z kilogramami. Mam 171 cm wzrostu, a moja waga w różnych okresach życie wynosiła od 50 kg do 90 kg... Jak zatem możecie się domyślać, niejedno jo-jo mam za sobą. Obecnie ważę 76 kg. Marzy mi się 65 kg, przy tej wadze czułam się najlepiej we własnym ciele.
Aby tego dokonać od dzisiaj wcielam w życie dietę MŻ + ruch. Dziś zapisałam się na fitness - ćwiczenia na brzuch, uda i pośladki. Jutro pierwsze zajęcia. Już się boję, moja kondycja jest zerowa, jedyny sport jaki uprawiałam w ostatnim czasie to bieg do autobusu. Wracam też na basen, kiedyś dużo pływałam, uwielbiam to, sama nie wiem, czemu sobie odpuściłam... Dzisiejszy dzień zaliczam do udanych. Po raz pierwszy od dawna jem regularne, dietetyczne posiłki, bez podjadania. Jestem tutaj zupełną nowicjuszką, dlatego liczę na ciepłe przyjęcie i wsparcie - bardzo tego potrzebuję. Będę wpadać regularnie i na bieżąco informować o postępach. No to... zaczynam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tym razem się uda!
Życzę powodzenia
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Również życze powodzenia. Ja mam jakieś 170 cm wzrostu i obecnie ważę 60 kg, a najlepiej czuję się w wadze 58 kg. Także jeszcze tylko trochę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Powodzenia! jestem tego samego wzrostu co Ty, rok starsza. Schudłam na razie 5 kg, teraz dążę do 55 kg, powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuję dziewczyny!
Dziś idę na pierwsze zajęcia fitnessu. Wczoraj do końca byłam grzeczna dietkowo ![]() Wiecie, złapałam wiatr w żagle, mam takiego powera do diety i ćwiczeń, że sama siebie nie poznaję ![]() ![]() Życzę miłej niedzieli, pozdrawiam Was! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.