|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Do Jelonka na pewno po raz ostatni...
No wlasnie...jestem niewinna owieczka..a wiesz dlaczego? Bo osoba jest wtedy niewinna, kiedy nie ma sie wobec niej zadnych dowodow. A tak wlasnie jest w moim przypadku.
A co do poprzedniego watku to nie wypowiadalam sie wcale na temat regulaminu a Twojej osoby ( czytaj ze zrozumieniem ). I masz racje...jestes nieudolnym moderatorem z jednego prostego powodu...jedyna Twoja forma rozmowy jest zamkniecie watku i na pewno nie zalezy Ci na "dobru wizazanek" a jedynie na tym, zeby w oczach nie wiem...zlosia czy nie wiem kogo jeszcze byc "Sluzbistą". I wtracasz sie w kazdy wątek, tak jakbysmy tu wszystkie były jakies niedorozwinięte i nie rozumiały co to znaczy 10 %. I mam nadzieje,ze za ten post nie dostane znow bana...w koncu Jelonek jest tylko czlowiekiem, ktorego przez pomylke "zrobiono" moderatorem i nigdzie nie pisze,ze trzeba go lubiec i miec do niego szacunek, skoro on do nas nie ma. A dlaczego nie ma? bo nie potrafi rozmawiac, a jedynie oskarzac no i zamykac watek jezeli sie nie ma wiecej nic do powiedzenia. Skoro wyciagnelas nieprawdziwe brudy na wierzch, trzeba bylo je doprowadzic do konca a nie zakrywać się "tajemnicą zawodową" ( hehe ). Przeciez taka tajemnica dotyczy zarowno tej niby wizazanki, ktora sie poskarzyla jak i mnie prawda. Skoro sie Tobie poskarzyla, trzeba bylo do mnie od razu napisac PW a nie wyciagac to na swiatlo dzienne po niewiadomo jakim okresie. I nie jestem jedyna osoba, ktora sie na Ciebie skarzy i ma pretensje. Tylko chyba nikt nie ma odwagi Ci tego powiedziec. A teraz mozesz dalej pisac te swoje niedorzecznosci i zamykać wątek. Do złosia....proszę o wyjasnienia w sprawie "mojego oszustwa". Mysle, ze wizazanka, która się na mnie poskarzyła nie bedzie zla...w koncu tutaj na wizazu nic nie jest tajemnica a istnieje takze topik, gdzie mozna sie skarzyc i chwalic prawda? Myśle, ze mam takze prawo do obrony. Edytowane przez blondwamp Czas edycji: 2005-07-01 o 12:22 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do Jelonka na pewno po raz ostatni...
Jak by Jelonek byl takim nieudolnym moderatorem, to by nie zostal "Super Moderatorem" (=status)
Sorry za wtracenie, juz zmykam ![]() Tinker ![]()
#3 |
Raczkowanie
|
Tez mi sie wydaje ze Jelonek czasami przesadza niektorych prosi o poprawienie i napisanie ile czego jest itp a niektorym poprostu zamyka watek bez tlumaczenia czegokolwiek. Nie rozumiem tego nierownego traktowania
![]() Dodam jeszcze ze moj watek nigdy nie zostal zamkniety wiec nie pisze tego ze zlosliwosci, poprostu chcialabym aby wszystkich traktowano rowno. Pozdrawiam Wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
![]()
bunny-pie dzieki...teraz już wszystko wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co? Już mi się nawet nie chce tego czytać
![]() Znajdź sobie jakąś pasjonującą pracę albo hobby, która będzie Ci wypełniała całe dnie, a na moje posty nawet nie zwracaj uwagi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
![]()
I oto własnie jest cały JELONEK
![]() Dziękuje ![]() Teraz mozesz zamknąć wątek... |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba jednak "niektóre" nie rozumieją co to znaczy zużycie 10%, przykładu daleko szukać nie muszę, jeśli rozumiesz aluzję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Można skarżyć i chwalić transakcje, a my na szczęście żadnej nie przeprowadziłyśmy. Jeżeli tak bardzo irytuje Cię moja wredna osoba, to nie musisz wchodzić na Targowisko, nikt Cię nie zmusza, a allegro przyjmie Cię z otwartymi ramionami ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
![]()
Nie skorzystalam?...owszem korzystalam, ale jedynie otrzymalam od Ciebie odpowiedz, ze nie mozesz powiedziec, ktora to wizazanka, bo obowiazuje Cie tajemnica. No wiec to Ty nie za duzo mialas do powiedzenia. Zapewne to Twoja forma obrony...wymyślanie pierdół.
A co do słowa "sluzbista" to nie osoba chodząca w mundurze...hehehe ![]() I co teraz? Bronisz sie tak, bo znow po raz kolejny Ci się cos pomyliło?? Nie pamietasz, jak pisalaś wizazance, ze zaklada po raz kolejny ten sam topik, chociaz to byl jej "debiut" jezeli chodzi o wymiane kosmetykow? No ale Jelonek powiedzial ZE TAK BYLO I KONIEC i biedna nie mala nic do powiedzenia. Dla mnie nie jestes SUPER MODERATOREM...no moze SUPER JELENIEM ![]() OCZEKUJE WYJAŚNIEŃ W SPRAWIE OSZUSTWA...przeciez zadna z wizazanek nie chce miec doczynienia z oszustka...skoro zmazalam napis tester i komu go dalam/ sprzedalam to DLA DOBRA WIZAZANEK chetnie wyjasnisz ta sprawe...skoro dziewczyny opisuja niemile zdarzenia na FORUMOWYM TOPIKU OPINIOWYM to mysle ze ta dziewczyna takze ZA TWOJA NAMOWA sie wypowie...no chyba, ze jej to pasowalo. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
![]()
NO jak na razie ta pokrętna intryga dotyczy tylko i wylacznie Ciebie( tylko Ty o niej wspomniałas...pokrzywdzon a wizazanka nie napisala slowa )...bo konkretów tutaj nie czytalam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na resztę postu odpowiadać mi się nie chce, bo mam ważniejsze sprawy na głowie niż zajmowanie się wątkami, które zalatują brazylijskimi tasiemcami i problemami ich bohaterów. Jak chcesz pisać kolejne wypowiedzi w tym wątku, to chyba będziesz odpowiadała sama sobie ![]() Naprawdę zalecam znalezienie pasjonującej pracy, wtedy takie rzeczy Cię przestaną kręcić. SUPER JELEŃ ![]() Dopisek- pozwolę sobie jeszcze zacytować moją wypowiedź z Twojego poprzedniego wątku o mojej osobie. Czyżbyś miała wybiórczą pamięć? ![]() ![]() Cytuję:"No i znalazłam:"Sprzedam lub wymienię podkład w płynie AVON Personal Match kolor Golden Caramel Seagirl". "Szukam serum antycellulitowego LIRENE Seagirl", "Szukam płukanki do włosów Seagirl", "szukam sprayu do stóp Seagirl", "Szukam Serum przeciwko puszeniu AVON Seagirl", "Szukam DREAM MATTE MAybelline nr 48 SUN BEIGE Seagirl", "Szukam czegoś na cienkie,suche i puszące się włosy Seagirl", "Szukam kremów z wysokim filtrem od SPF50 wzwyż Seagirl" Dodatkowo, bo pewnie nie jest to dla Ciebie wystarczający argument, wkleję fragment z archwium gg (oczywiście bez nazwy osoby, z którą rozmawiałam ) " 25-05-2005 19:30) chciałam się zapytać co z tym jakims ogłoszeniem że wizazanka nie moze miec wiecej niz jaka tam ilosc watkow na targowisku (25-05-2005 19:31) pousuwam te niepotrzebne (25-05-2005 19:31) nie wiem dlaczego, ale jakos ciezko wszystkim pojac, ze nie maja zakladac co chwile nowego watku (25-05-2005 19:31) Seagirl 9 watkow na targowisku"" Faktycznie, jak zwykle posądziłam niewinną osobę ![]() Powtórzę, bo czasami trzeba kilka razy- dalszych dyskusji z Tobą nie prowadzę. Jeżeli masz ochotę to dopisuj się w wątku, będziesz odpowiadała sama sobie ![]() Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2005-07-01 o 14:57 Powód: uzupełnione info |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wszystkich traktuję na równi, a jeśli chodzi o zamykanie wątków już tłumaczę-kiedy jest kilka kosmetyków łamiących regulamin, nie widzę powodu żeby zamykać taki wątek. Wtedy niemalże wszystkie byłyby pozamykane ![]() Natomiast jeżeli prawie wszystkie kosmetyki są niezgodne z regulaminem (ich zużycie, hurt, nówki itp) to zamykam całość i odsyłam do regulaminu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
![]()
Wiesz jaka rolę w tej brazylijskiej noweli grasz Ty Jelonku? Intrygantki.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Żegnam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.