|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() nasadka grzebieniowa, golarka i przycinanie włosków
Hej dziewczyny
![]() Mam dość specyficzny problem. Jakiś czas temu kupiłam sobie golarkę philips ladyshave sensitive hp6368/00. Na stronie na której ją kupiłam było napisane, że golarka jest wyposażona w nasadkę grzebieniową (kupiłam ją z myślą przycinania włosków na bikini). Ku mojemu zdziwieniu otrzymałam golarkę bez nasadki bo jej po prosu nie ma... ale postanowiłam jej nie zwracać. No i teraz mam problem, bo nie chcę golić się na zero tylko podcinać, a nie mam funduszy (i po części ochoty) na kupno nowego sprzętu. Może ktoś borykał się z takim problemem? ![]() Albo przycina włoski w miejscach intymnych? Pozdrawiam, Lanoyee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nasadka grzebieniowa, golarka i przycinanie włosków
Nie bardzo rozumiem. Jeśli miała być nakładka a nie ma to piszesz do sprzedawcy.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a dawno kupiłaś ten sprzęt? Może jeszcze masz możliwość zwrotu/reklamacji/wymiany? A jeśli nie, to chyba pozostają Ci tylko nożyczki do przycinania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Też nie rozumiem Twojego zdziwienia. Skoro nie było dołączonej nakładki, tzn. ze dostałaś sprzęt wybrakowany i trzeba było natychmiast zgłosić ten fakt sprzedawcy.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nasadki grzebieniowej nie było w ogóle w zestawie (w produkcji). Stwierdziłam, że nie chcę zwracać, bo mogę golić na zero lub prawie zero (najpierw goliłam nią tylko nogi). Sęk w tym, że nawet po golarce elektrycznej przy usuwaniu włosków w miejscu intymnym, mam czerwone krostki i sprawia mi to duży dyskomfort... Dlatego zastanawiałam się czy może któraś z was radzi sobie w inny sposób z włoskami
![]() Chyba faktycznie tylko to mi zostało... Ale dziękuję za odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.