|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wynajęcie auta w Hiszpanii(Lloret de Mar)
Planujemy wraz z przyjaciółmi wyjazd do Hiszpanii (wczasy z biurem podróży)I mam pytanie do osób które już kiedyś wynajmowały tam auto. Czy bardziej opłaca się na własną rękę wynająć auto i zwiedzać okoliczne miejscowości (dodam, że planujemy wyjazd w 4 osoby)Czy wykupić z biura wycieczki z przewodnikiem zorganizowane?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wynajęcie auta w Hiszpanii(Lloret de Mar)
Zdecydowanie polecam Ci wynajęcie auta!
Przy czterech osobach o wiele bardziej opłaca się zapłacić za auto na jeden dzień te 50euro niż każdy z osobna płacić np. po 40 euro ![]() Po za tym drogi w hiszpanii są niezłe, akurat w tej części hiszpanii nie poruszłam się samochodem tylko autokarem z wycieczką ale byłam na wszystkich hiszpańskich wyspach i we wszytskich innych regionach tego pięknego kraju i tam zawsze poruszałam się wynajętym autem ![]() Dzięki takiemu zwiedzaniu jest się bardziej niezależnym i można zwiedzić to co faktycznie Cie interesuje ![]() Trzeba mieć tylko chyba minimalnie 2lata prawko lub czasami minimalnie być w wieku 25lat i prawko od dwóch lat, z tego co wiem to z tym jest różnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.