|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
sukienka ślubna pomocy
orientuje się któraś z was na temat sukienek ze strony gogogu.pl?Może któraś z was zamawiała stamtąd sukienkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sukienka ślubna pomocy
Według mnie ta strona jest mocno podejrzana. Tak jakby ktoś po prostu słowo w słowo ją przetłumaczył. Nawet chwili nie poświęcił na zredagowanie tekstu. Jest kopią kilku stron amerykańskich - modele sukni mają dokładnie ten sam numer czy nazwę. Więc albo to jest jedna wielka ściema albo to są suknie szyte w stanach i sprowadzane przez kogoś, kto ta stronę prowadzi.
Popatrz na nazwy: dekolt kochanie satyna z wysokiej talii projektu w kaplicy imperium luksusowych sukni ślubnej pociąg wd-0449
Twory - powrót do życia ![]() ![]() Zaproszenia - odkurzamy wątek ![]() Edytowane przez mezaga Czas edycji: 2011-09-26 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja kiedyś miałam linka do wręcz identycznej stronki tyle że ang. więc to może byc zwykła kopia, pamietam ze oglądałam tam suknie ślubne dla puszystych a siostra jako świadkowa wybierala tam projekt swojej sukienki, krawcowa jej odszyła identyczną
![]() znalazłam stronkę ![]() http://www.blossomsdress.com/sub.php...30437#subtitle Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2011-09-27 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Takich stron jest od groma w Stanach. Takie niby wyprzedaże sukni czy cóś.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.