Co s±dzicie o swoim bracie. - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-09-28, 00:38   #1
Przemal
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Co s±dzicie o swoim bracie.

Samo podforum nie wiem czy dobre, wydaje mi siê ¿e nie jest takie z³e. Pytanie jest krótkie drogie dziewczyny co s±dzicie o swoim rodzeñstwie, najbardziej bratach - Chcia³bym wiedzieæ jak ulepszyæ swoje zachowanie wzglêdem siostruni.
Przemal jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 00:49   #2
201705250955
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 8 665
Dot.: Co s±dzicie o swoim bracie.

1. Nie zajmowaæ komputera
2. Nie przeszkadzaæ podczas ogl±dania Ulubionego Serialu
3. Nie zajmowaæ ³azienki d³u¿ej ni¿ 15 minut rano i wpuszczaæ siostruniê, kiedy tylko ta bêdzie musia³a szybko siê upiêkszyæ
4. Nie brudziæ, nie zostawiaæ kilkudniowych ubrañ w okolicy pokoju siostry, a najlepiej pomagaæ uporz±dkowaæ jej artystyczny nie³ad
5. Nie k³óciæ siê- my, siostrunie, mamy nadto problemów z partnerami, na uczelni, w pracy, wiêc do¶æ stresów na co dzieñ
6. Nie przynosiæ do domu ¿adnych dietetycznych produktów- nic tak nas nie upokarza jak domniemanie, ¿e mo¿emy byæ grube
7. Nie zmuszaæ do gotowania- jest przecie¿ równouprawnienie ciê¿ko wywalczone przez kobiety, wy, kochani bracia, mo¿ecie wiêc sobie ugotowaæ samodzielnie
8. Nie piæ piwa, nie ¿±daæ wspólnego ogl±dania meczy i nie prosiæ o towarzystwo na IV ligowym meczu
9. Nie rzadziej ni¿ raz w tygodniu przyprowadzaæ do domu swoich starszych, czaruj±cych kolegów (s± ró¿ne preferencje, niektóre siostrunie lubi± blondynów z zielonymi oczami)
10. Nie dra¿niæ g³upimi pytaniami- czyli je¶li kochany braciszku nie wiesz, co to jest zalotka, to u¿yj tzw. wujka google

To oczywi¶cie 10 przykazañ dobrych stosunków z siostruni±- radzê stosowaæ.
Nie wiem, czy o to Ci chodzi³o.
201705250955 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 00:55   #3
marchewkowe pole
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 607
GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Poka¿ wiadomo¶æ
9. Nie rzadziej ni¿ raz w tygodniu przyprowadzaæ do domu swoich starszych, czaruj±cych kolegów (s± ró¿ne preferencje, niektóre siostrunie lubi± blondynów z zielonymi oczami).
nie mam rodzeñstwa, ale zdecydowanie uwa¿am ¿e to jest priorytet dobrych relacji bratersko - siostrzanych
Stary 2011-09-28, 01:10   #4
kaja2301
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 964

tez nie mam, ale mysle, ze lista do¶æ udana, ja bym tylko zmieni³a to, ¿e piæ piwo z umiarem i przynosiæ siostrze jej ulubione (jesli jest w wieku zezwalajacym na to)
kaja2301 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 01:54   #5
Asiaa90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 182

Cytat:
Napisane przez Przemal Poka¿ wiadomo¶æ
Samo podforum nie wiem czy dobre, wydaje mi siê ¿e nie jest takie z³e. Pytanie jest krótkie drogie dziewczyny co s±dzicie o swoim rodzeñstwie, najbardziej bratach - Chcia³bym wiedzieæ jak ulepszyæ swoje zachowanie wzglêdem siostruni.
chyba nie ma na to jednoznacznej recepty, moim zdaniem wiele zale¿y od wieku zarówno brata jak i siostry. Kiedy¶ jak byli¶my m³odsi byli¶my nie do zniesienia, ci±gle k³ótnie, awantury, bijatyki ale mimo to by³y sytuacjê kiedy to w³a¶nie mój brat ( Ku mojemu zdziwieniu) stawa³ w mojej obronie choæby nie wiadomo co siê dzia³o, zawsze mnie broni³ przy innych... mimo, ¿e w domu nie mogli¶my ze sob± rozmawiaæ
a teraz jest wszystko super... oboje wydoro¶leli¶my i nie mamy ¿adnego problemu z kontaktami i mogê z czystym sumieniem powiedzieæ, ¿e mam brata na medal, którego mo¿na sobie wymarzyæ.. mimo przesz³o¶ci nad relacjami trzeba pracowaæ razem - przede wszystkim chcieæ siê dogadaæ.

---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kaja2301 Poka¿ wiadomo¶æ
tez nie mam, ale mysle, ze lista do¶æ udana, ja bym tylko zmieni³a to, ¿e piæ piwo z umiarem i przynosiæ siostrze jej ulubione (jesli jest w wieku zezwalajacym na to)
to chyba zale¿y bo moim zdaniem lista nie bardzo zgodna z rzeczywisto¶ci±.. przynajmniej u mnie

31.08.2006
Aparatka:
Góra 23.04.2012
Dó³ 16.07.2012
24.03.2014 koniec

odwyk
Asiaa90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 09:18   #6
poozytywka
Wonderland

Wiadomo¶ci: 32

Cytat:
Napisane przez marchewkowe pole Poka¿ wiadomo¶æ
nie mam rodzeñstwa, ale zdecydowanie uwa¿am ¿e to jest priorytet dobrych relacji bratersko - siostrzanych
zdecydowanie siê pod tym podpisujê

poozytywka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 09:47   #7
bluebluesky
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 573

Sprobuj sie z siostra zaprzyjaznic, a bedziesz wiedzial, jak byc dla niej wiekszym wsparciem. Zyskacie na tym oboje, wiem co mowie, nas jest troje i wlasnie takie podejscie mamy do siebie.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-09-28, 10:13   #8
Dotka90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 36 831

Cytat:
3. Nie zajmowaæ ³azienki d³u¿ej ni¿ 15 minut rano i wpuszczaæ siostruniê, kiedy tylko ta bêdzie musia³a szybko siê upiêkszyæ
4. Nie brudziæ, nie zostawiaæ kilkudniowych ubrañ w okolicy pokoju siostry, a najlepiej pomagaæ uporz±dkowaæ jej artystyczny nie³ad
5. Nie k³óciæ siê- my, siostrunie, mamy nadto problemów z partnerami, na uczelni, w pracy, wiêc do¶æ stresów na co dzieñ
6. Nie przynosiæ do domu ¿adnych dietetycznych produktów- nic tak nas nie upokarza jak domniemanie, ¿e mo¿emy byæ grube
7. Nie zmuszaæ do gotowania- jest przecie¿ równouprawnienie ciê¿ko wywalczone przez kobiety, wy, kochani bracia, mo¿ecie wiêc sobie ugotowaæ samodzielnie
8. Nie piæ piwa, nie ¿±daæ wspólnego ogl±dania meczy i nie prosiæ o towarzystwo na IV ligowym meczu
9. Nie rzadziej ni¿ raz w tygodniu przyprowadzaæ do domu swoich starszych, czaruj±cych kolegów (s± ró¿ne preferencje, niektóre siostrunie lubi± blondynów z zielonymi oczami)
10. Nie dra¿niæ g³upimi pytaniami- czyli je¶li kochany braciszku nie wiesz, co to jest zalotka, to u¿yj tzw. wujka google

Dobre
Dotka90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 10:13   #9
szprotka_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 550

w moim odczuciu, powy¿sza lista to jaki¶ ¿art. ja nie chce ¿eby mój brat by³ moj± niañk±, tylko ¿eby chcia³ byæ obecny w moim ¿yciu.
szprotka_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 10:21   #10
bluebluesky
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 573

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Poka¿ wiadomo¶æ
w moim odczuciu, powy¿sza lista to jaki¶ ¿art. ja nie chce ¿eby mój brat by³ moj± niañk±, tylko ¿eby chcia³ byæ obecny w moim ¿yciu.
Calkowicie sie z Toba zgadzam
Stary 2011-09-28, 12:24   #11
Soniar
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27

mój brat jest najbli¿sz± mi na ¶wiecie osob± i chocia¿ bardzo kocham mojego T¯ to ¶mia³o mogê stwierdziæ, ¿e jednak brat jest wa¿niejszy. Oczywi¶cie nie zawsze tak by³o i zanim stali¶my siê doro¶li marzy³am ¿eby go rodzice gdzie¶ w lesie zostawili ale teraz jest zupe³nie inaczej i chocia¿ mamy jeszcze siostrê to my z bratem siê trzymamy bli¿ej siebie. Ka¿demu ¿yczê takiego brata
A je¶li chcesz co¶ w relacjach z siostr± zmieniæ to po prostu miej do niej du¿o szacunku i staraj siê zrozumieæ jej punkt widzenia. To zawsze pomaga w ka¿dej relacji.
Soniar jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 13:16   #12
milka8686
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 446

Cytat:

mam nadziejê, ¿e to jakis ¿art,bo jak nie to wspolczujê Twojemu bratu
my z bratem zawsze toczylismy wojny o komputer i internet
mysle,ze jedyna rad± jest powiedziec "nie klocmy sie, porozmawijamy spokojnie i sprobojmy znalezc jakis kompromis",po czym sie do tego zastosowac mozna tez liczyc w myslach do 10,zeby ochlodzic emocje ogolnie u mnie problemy skoncyzly sie gdy oboje doroslismy
milka8686 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 13:17   #13
Narrhien
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 757

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ siê zgadzam.

Lista jest zabawna, je¶li uznamy j± w³a¶nie za ¿art. Natomiast je¶li to jest faktycznie rada dla Autora, to Bo¿e uchowaj niektóre siostry przed takimi braæmi...

Brat powinien byæ dla siostry przyjacielem. Po prostu. Rodzeñstwo powinno wiedzieæ, ¿e mog± na sobie polegaæ i mog± sobie ufaæ. I ¿e nigdy nie bêd± sami na ¶wiecie - bo zawsze bêdzie ten brat lub siostra, nawet jak opuszcz± nas wszyscy ukochani, przyjaciele i znajomi.

Narrhien jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 13:47   #14
Clemence
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 383

Cytat:
2. Nie przeszkadzaæ podczas ogl±dania ulubionego serialu
8. Nie piæ piwa, nie ¿±daæ wspólnego ogl±dania meczy i nie prosiæ o towarzystwo na iv ligowym meczu
10. Nie dra¿niæ g³upimi pytaniami- czyli je¶li kochany braciszku nie wiesz, co to jest zalotka, to u¿yj tzw. Wujka google

to oczywi¶cie 10 przykazañ dobrych stosunków z siostruni±- radzê stosowaæ.
Nie wiem, czy o to ci chodzi³o.
:d

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 14:09   #15
kisielova
ReklaMO(D)¿erca.

Wiadomo¶ci: 9 889

Cytat:

9. Nie rzadziej ni¿ raz w tygodniu przyprowadzaæ do domu swoich starszych, czaruj±cych kolegów (s± ró¿ne preferencje, niektóre siostrunie lubi± blondynów z zielonymi oczami

co do 8 - gdyby mój Najlepszy Na ¦wiecie Brat nie chcia³ ogl±daæ ze mn± meczy i piæ piwa to chyba bym siê obrazi³a
9 -oj tak, tak. aktualnie mój T¯ to bliski kolega mojego Najlepszego Brata

przyznam szczerze, ¿e jako dzieci nie lubili¶my siê za bardzo. Zawsze mia³am w Nim oparcie, mog³am siê wy¿aliæ, ale tak na prawdê nasze relacje poprawi³y siê od kiedy nie mieszkamy razem, bo Brachol siê wyprowadzi³. Spotykamy siê czêsto, On uwielbia zabieraæ mnie na spotkania ze swoimi znajomymi, ja zabieram go ze sob± na imprezy z moimi. Gadamy o wszystkim, jeste¶my jak najlepsi przyjaciele... do tego trzeba po prostu dorosn±æ
kisielova jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 16:06   #16
Arrianna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 134

Cytat:
Wiedziona do¶wiadczeniem ¿yciowym zapytam: a co od niej chcesz? :P
Arrianna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 16:33   #17
milka8686
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 446

Cytat:
Napisane przez arrianna Poka¿ wiadomo¶æ
wiedziona do¶wiadczeniem ¿yciowym zapytam: A co od niej chcesz? :p
:d
milka8686 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 21:04   #18
TmargoT
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 25 334

przedstaw j± swoim przystojnym kumplom
TmargoT jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-28, 21:20   #19
Noa_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 039

Cytat:
Napisane przez Arrianna Poka¿ wiadomo¶æ
Wiedziona do¶wiadczeniem ¿yciowym zapytam: a co od niej chcesz? :P
te¿ mi to pytanie przysz³o do g³owy
Noa_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-28, 21:50   #20
Aegnor
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 44

Mój eks ci±gle ¿artowa³ sobie z siostry, ¿e jest gruba ;p ona nie by³a mu d³u¿na, ale jednak my¶lê, ¿e nie by³o jej wtedy mi³o, zw³aszcza, ¿e chcia³a trochê schudn±æ, poza tym wiadomo jak kobiety reaguj± na wzmianki o ich wadze nawet go raz czy dwa prosi³am, ¿eby mo¿e z tymi ¿artami przystopowa³ wiêc moja rada, zrezygnowaæ z tego typu ¿artów, którzy bracia lubi± czasem, dla nich one nic nie znacz±, ale siostrom mo¿e byæ przykro
Aegnor jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-29, 09:33   #21
Narrhien
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 757

Cytat:
Napisane przez Aegnor Poka¿ wiadomo¶æ
Mój eks ci±gle ¿artowa³ sobie z siostry, ¿e jest gruba ;p ona nie by³a mu d³u¿na, ale jednak my¶lê, ¿e nie by³o jej wtedy mi³o, zw³aszcza, ¿e chcia³a trochê schudn±æ, poza tym wiadomo jak kobiety reaguj± na wzmianki o ich wadze nawet go raz czy dwa prosi³am, ¿eby mo¿e z tymi ¿artami przystopowa³ wiêc moja rada, zrezygnowaæ z tego typu ¿artów, którzy bracia lubi± czasem, dla nich one nic nie znacz±, ale siostrom mo¿e byæ przykro
Ja z moim bratem mamy tak± fajn± rozrywkê:
JA: Ty grubasie! Ale ty jeste¶ gruby!
ON: A ty jaka jeste¶ gruba!
JA: Ale ty jeste¶ grubszy!
ON: Nie, bo ty jeste¶ gruba jak ¶winia.
JA: Nie, bo ty jeste¶ gruby jak wieprz.
ON: Nie bo ty jeste¶ gruba jak s³oñ.
JA: Nie, bo ty jeste¶ gruby jak wieloryb.

i tak dopóki sie nie znudzi. I rechoczemy przy tym jak dwie ¿aby.

Mogê siê przyznaæ, ¿e tylko z moim bratem mogê sobie pozwoliæ na najbardziej prostackie rozrywki i zachowania, na jakie nigdy w ¿yciu nie pozwoli³abym sobie w jakimkolwiek innym towarzystwie. Natomiast gdy z bratem jeste¶my sami to zachowujemy siê jak dwa burackie chamid³a. A wszystko to dla jaj
Wiem, brzmi idiotycznie, ale jak siê jest od dziecka wychowywanym w towarzystwie samych ch³opców, to rozrywki takie jak "kto powie na jednym bekniêciu d³u¿sze s³owo" czy plucie na odleg³o¶æ wchodz± w krew (i mam nadziejê, ¿e mój T¯ nigdy siê o tym nie dowie ). Na szczê¶cie teraz ju¿ w to nie gramy, ale za m³odu.... ³ohohoh.

Narrhien jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-29, 12:05   #22
_chocolate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 343

Cytat:
Musia³by¶ co¶ wiêcej napisaæ - ile macie lat?

Ka¿da sytuacja jest inna. Ja nigdy nie mia³am dobrego kontaktu z bratem, zawsze siê na mnie wy¿ywa³, poni¿a³, atakowa³ o wszystko.

_chocolate jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-29, 12:09   #23
201804171603
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 965

Najlepiej czêsto zapraszaæ przystojnych kolegów, a siostrê w tym czasie zaprosiæ do swojego pokoju, daæ jej ulubione piwo i pozwoliæ na towarzystwo A tak serio najwa¿niejsze jest wsparcie, jaka¶ rozmowa, u¶miech- dobry kontakt to podstawa K³ótnie czasem s± potrzebne
201804171603 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-29, 15:42   #24
3asiex
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 169

Mnie mój starszy brat nienawidzi (od kiedy przynie¶li mnie ze szpitala), m³odszy toleruje, ALE wiem, ¿e gdyby co¶ z³ego mi siê dzia³o mog³abym na nich liczyæ. Nawet gdy g³upie grypsko siê do mnie przypl±ta³o przynosili mi herbatkê

Mia³em taki piêkny sen, ¿e by³em ostatnim ssakiem na ziemi.(Mort: a ja w nim by³em?) Tak ale jako padlina.

3asiex jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-29, 16:43   #25
Ejniacz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 571

Niestety ja nie pomogê, bo z moim bratem relacje mam od 2-3 lat fatalne ... Przykro mi bardzo, bo kiedy¶, mimo do¶æ du¿ej ró¿nicy wieku potrafili¶my siê dogadaæ, po¶miaæ i pobawiæ, a teraz to masakra Nie wiem czy kiedykolwiek uda nam siê to naprawiæ ...

Jean Cocteau
Ejniacz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-29, 22:26   #26
201705250955
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 8 665

Moja lista oczywi¶cie by³a ¿artem, ale my¶la³am, ¿e to takie jasne I dodam- mam brata
201705250955 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-29, 22:33   #27
kisielova
ReklaMO(D)¿erca.

Wiadomo¶ci: 9 889

Cytat:
Napisane przez Narrhien Poka¿ wiadomo¶æ
Ja z moim bratem mamy tak± fajn± rozrywkê:
JA: Ty grubasie! Ale ty jeste¶ gruby!
ON: A ty jaka jeste¶ gruba!
JA: Ale ty jeste¶ grubszy!
ON: Nie, bo ty jeste¶ gruba jak ¶winia.
JA: Nie, bo ty jeste¶ gruby jak wieprz.
ON: Nie bo ty jeste¶ gruba jak s³oñ.
JA: Nie, bo ty jeste¶ gruby jak wieloryb.

i tak dopóki sie nie znudzi. I rechoczemy przy tym jak dwie ¿aby.

Mogê siê przyznaæ, ¿e tylko z moim bratem mogê sobie pozwoliæ na najbardziej prostackie rozrywki i zachowania, na jakie nigdy w ¿yciu nie pozwoli³abym sobie w jakimkolwiek innym towarzystwie. Natomiast gdy z bratem jeste¶my sami to zachowujemy siê jak dwa burackie chamid³a. A wszystko to dla jaj
Wiem, brzmi idiotycznie, ale jak siê jest od dziecka wychowywanym w towarzystwie samych ch³opców, to rozrywki takie jak "kto powie na jednym bekniêciu d³u¿sze s³owo" czy plucie na odleg³o¶æ wchodz± w krew (i mam nadziejê, ¿e mój T¯ nigdy siê o tym nie dowie ).
Na szczê¶cie teraz ju¿ w to nie gramy, ale za m³odu.... ³ohohoh.
jakbym czyta³a o sobie i o najlepszym bracie ever ;D
kisielova jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.