|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() DZIURY potrądzikowe ;(
Witam.
Od 8 lat mam trądzik :/ krosty/wrzody to nic - z tym co pozostawiają po sobie - DZIURY ( nie mylić z bliznami). Moja twarz wyglada okropnie. Prawy policzek cały z dziur Wstydzę sie nawet na miescie pokazac czy z kimś spotkać - bo te dziury tak bardzo przykuwają uwagę nie wiem co juz mam robić. Proszę, pomóżcie ! Znacie jakies sprawdzone zabiegi, kremy, masci, które zniweluja te "ubytki" w skórze ? - miałam kiedyś robioną mikrodermabrazję - 5 zabiegów - i nic :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: DZIURY potrądzikowe ;(
Moja kuzynka ma ten sam problem. Od jakiegoś czasu chodzi do dermatologa na jakieś peelingi. Po kilku takich zabiegach jej twarz wygląda o niebo lepiej!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: DZIURY potrądzikowe ;(
Podobno peelingi chemiczne niwelują blizny, płytkie zmarszczki i przebarwienia, ale po 1 - o ile się orientuję można je stosować na zdrową skórę ( a więc wypryski będą tutaj przeszkodą), po 2 - to raczej droższy zabieg i skóra po nim potrzebuje tydzień-dwa aby się zregenerować.
No i po jednym zabiegu nie spodziewałabym się spektakularnych efektów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.