|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Grudzień--Calvin Klein Eternity Women
Jak w tytule wymienię nową wodę perfumowaną 50 ml. zafoliowana, nie trafiony prezent
![]() . fotka na życzenie . Szukam pielęgnacji do ciała --intesywnej --na cellulit--conajmniej średniopołkowej --z dobrymi ocenami w/g KWC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Oczywiscie zgodnie z regulaminem wysłam jako pierwsza. Edytowane przez fraxi11 Czas edycji: 2011-12-08 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień--Calvin Klein Eternity Women
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Może coś u mnie? Oddam wiele ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
dziękuję nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- ![]() Yves Rocher, Spa Vegetal serum wyszczuplające, ważne 2012 on jest uzywany ? i jaka jest data dokladnie? wstępnie Mnie ten i drugi YR na cellulit . ![]() ania ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Dziekuje --nic nie wyszukałam ![]() Edytowane przez fraxi11 Czas edycji: 2011-12-08 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
nic
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Nic nie wypatrzylam ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Nic. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Też nic.... ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Też nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
YR Spa jest ważne do końca marca 2012, a ten drugi jest zafoliowany, nieużywany i niestety nie ma na zewnątrz daty ważności - jest w środku na opakowaniu, bo miałam wcześniej to mleczko z tej serii i data była dopiero na opakowaniu wewnętrznym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.