|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() nie wiem juz co to
mam nadzieje,ze ktos mi szybko tu cos poradzi.
juz prawie 2 tygodnie sie męczę z jakims uczuleniem,tak stwierdził lekarz. swędzi mnie okropnie,różowe plamy i pecherze z jakims płynem na brzuchu i dekolcie. ![]() moze ktos mial cos takiego, czy to faktycznie zwykła pokrzywka czy moze jakas choroba? ![]() w przychodni dostałam jakies zastrzyki.biore jakie tam tabletki na alergie,smaruje zelem i nadal to jest http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...dc403e6cf.html
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: nie wiem juz co to
A nie masz czasem uczulenia na metal? Np. na metalowy guzik od spodni czy coś metalowego w biustonoszu??
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- O, przepraszam nie zauważyłam linka do zdjęcia, a nie masz uczulenia na proszek do prania, lub jakis kosmetyk?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: nie wiem juz co to
może leczyłaś się niedawno jakimś antybiotykiem i to reakcja alergiczna? kiedyś zmagałam się z uczuleniem po antybiotyku przez ponad miesiąc,co prawda nie miałam takich krost ale skóra mnie bardzo swędziała,myślałam że zwariuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.