|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nocowanie na lotnisku
Witam was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nocowanie na lotnisku
Tak, najprawdopodobniej nie będziesz mogła odprawić bagażu wcześniej.
A co do spania, tutaj masz wszystkie informacje i opinie: http://www.sleepinginairports.net/eu...kfurt_hahn.htm
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Spałam na lotnisku Dusseldorf Weeze, przyleciałam przed 24, wszystkie "lepsze miejsca" czyt. ławki były zajęte. Spaliśmy na śpiworze pod schodami. To takie spanie na pół gwizdka. Pieniądze i dokumenty blisko ciała, chłodno, obok drące się dziecko a raniutko już ruch pełną parą. Były toalety bez prycha, ale da radę zrobić wieczorną toaletę. Ty będziesz miała szansę zająć lepszą miejscówkę, a i nie pośpisz długo, więc się nie stresuj. Dużo ludzi nocuje na lotniskach, to niezła przygoda i doświadczenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tak, wiem, że nie pośpię za długo, ale jestem śpiochem i wiem, że nie dam rady czuwać przez kilka godzin w nocy bez żadnego snu. Po za tym lecę sama. Tak jak wy, będę miała dokumenty i kasę blisko siebie, a resztę bagażu (ubrania, kosmetyki) w walizce na zamek. Mam nadzieję, że nikt się na to nie połasi. Ta angielska strona jest bardzo przydatna.
![]() Edytowane przez vandetta Czas edycji: 2011-09-24 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No to uważaj na siebie!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
po prostu Em :)
|
Ciekawa ta strona, ale zdziwiło mnie bardzo pierwsze miejsce Paris Charles de Gaulle na liście najgorszych lotnisk do spania. Raz w życiu musiałam spędzić noc na lotnisku, na dodatek byłam sama i nie jestem ekstremalnie odważną osobą, która niczego się nie boi... ale naprawdę było dobrze. Wystarczy przejść na któryś z nowszych terminali i nie ma się do czego przyczepić.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.