|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Muzyka na przyjeciu.
Organizujemy male przyjecie weselne na ok. 40 osob.
Muzyke chcemy zapewnic we wlasnym zakresie. Cos a'la lata 60te, moze tez byc cos nowego, rowniez polskie. Spokojne lecz pozytywne do siedzenia przy stole, do tanca wolne i szybkie(swing, rock'n roll). Podajcie prosze propozycje wykonawcow - kazdemu moze sie przydac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Muzyka na przyjeciu.
Z szybsza muzyka jest troszke mniejszy problem, gorzej ze spokojnymi.
Ciezko cos wyszukac by bylo pozytywne i nie usypiajace. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Nora Jones
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ale do tego nie da sie tańczyć. Poza tym przy Norze zasypiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Niech no pomyslę.. Na osttanim weselu na którym byłam leciało to: (I bawili się starzy i młodzi, teściowie i małżonkowie - wszyscy)
Niebiesko-CZarni - CZarny Alibabo KArin Stanek - Autostop Serduszko puka w rytmie cza cza Seweryn Krajewski - Wielka Miłość Trubadurzy - KAsia Krzysztof Krawczyk- Zatańczysz ze mną (i wiele więcej) Elvis Presley - It's now and never Boney-M (duuuzo) Tutti Frutti Great BAlls of fire The Beatles - Rock'n'roll music Fats Domino - Let's twist again Ritchie Valens- La bamba Gypsy Kings - Volare To takie Typy ktore pamietam bardziej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A w ogóle twierdzę, że wesele jest wtedy udane, gdy wszyscy tańczą.. To taki 'wenowy' pewnik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Tak masz racje. Dziekuje za propozycje.
Potzrebna mi tez jednak muzyka np gdy wszyscy siedza, jedza itp. W tak zwanym miedzyczasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A Phill Collins? Rynkowski?Cohen? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Byłam na weselu kuzynki teraz w sobotę i tam była taka fajna piosenka, spokojna Krzysztofa Krawczyka. Tytuł to : "Preludium weselne". Myślę, że nadaje się jak najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wychodzi na to, że wypisałam totalny mix, w różnych stylach, młodsze i starsze... Smętowatych oczywiście unikałam ![]() ![]() ![]() "Wszystko mi mówi, że mnie ktoś pokochał", "Wierniejsza od marzenia", "Cała jesteś w skowronkach" (Skaldowie) "Jak się masz kochanie" (Happy End) "Do zakochania jeden krok" (Partita) "Chodź, pomaluj mój świat" (2 + 1) "Pretty Woman" (Orbison) "Two Hearts", "A Groovy Kind Of Love" (Phil Collins) "Can You Feel The Love Tonight" (Elton John) "Somethin' Stupid" (Williams i Kidman) "Mambo No 5" (Lou Bega) "Tak bardzo się starałem", "Takie Ładne oczy" (Czerwone Gitary) "Będziesz moją panią" (Grechuta) "Love Is All Around" (Wet Wet Wet) "The Greatest Love Of All", "My Love Is Your Love"- Whitney Houston "Kochać" (Szczepanik) "Niedziela będzie dla nas" (Niebiesko-czarni) "Jeden" (No Name) "Chcę tu zostać" (Farba) "The One", "Underneath Your Clothes" (Shakira) "Nights In White Satin" (The Moody Blues) "When A Man Loves A Woman" (wielu wykonawców, np. Michael Bolton) "If You Don't Know Me By Now" (np. Simply Red) "Nos Rendez-vous", "Tu Trouveras" (Natasha St-Pier) "Tyle słońca w całym mieście" (Anna Jantar) "Mona Lisa" (Nat King Cole) "Unforgettable" (Nat & Natalie Cole) “What The World Needs Now” (Dionne Warwick) “It’s Not Unusual” (Tom Jones) "Gdybyś kochał hej" (Breakout) "Skin On Skin" (Sarah Connor) "Come To Me" (Martin & Meja) "Zabiorę cię" (Kancelaria) "Love Me Tender", "Always On My Mind", "Can't Help Falling In Love With You" (Presley) "Prócz ciebie nic" (Kiljański, Kayah) „Is This Love”, „Baby I Love Your way” (Marley) “Fields Of Gold” (Sting- a ja szczególnie lubię duet z Muvrinim) "Truly Madly Deeply", "I Knew I Loved You" (Savage Garden) "Surrender"- m.in. (Laura Pausini) “Dancing In The Moonlight”, “Time Of My Life” (Toploader) “Instant Karma” (Lennon) “All You Need Is Love”, “I Wanna Hold Your Hand”, (The Beatles) “Take A Bow”, “Secret”, “You’ll See” (a jednak trochę smutne ![]() “Music Gets The best Of Me”, “Read My Lips”, “Murder On A Dancefloor” (Sophie Ellis Bextor) "Go Your Own Way" (Wilson Phillips) “What A Feeling” (Heather Nova) “When You Say Nothing At All” (Keating) “From The Heart” (Another Level) “Guilty” (Blue) "Falling Into You" (Celine Dion) "Seul", "Gitan", "Sous Le Vent" (Garou) "Siłacz" (Rozynek) ![]() The Corrs też mają parę ciekawych... Można także zerknąć na soundtracki z „Uśmiech Mony Lizy”, „Mój chłopak się żeni”, z obu „BJones”... Hmm... i ogólnie- może Sinatra by pasował? ![]() ![]() Hiehie ale misz-masz Ci podrzuciłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
w tym wątku jest "kilka"
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ded#post188014 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.