|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Supermarkety internetowe
Wielkie sieci, m.in. tesco, zabierają się za otwieranie sklepów online. Czy myślicie, że to początek dużych zmian? Moim zdaniem to świetny pomysł. Zobaczymy jak będzie z realizacją i czy będzie się to opłacało.
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...B_Wyborcza_biz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Supermarkety internetowe
Moim zdaniem to świetny pomysł, na pewno się przyjmie i będą mieli mnóstwo klientów.
Do tej pory z takich usług można było skorzystać w Almie czy Piotrze i Pawle (w artykule są wymienione jeszcze inne, ale piszę o tych, bo są najbardziej znane) i z tego, co wiem sklepy te cieszyły się dużą popularnością. Z tym, ze są to sklepy, których klientem jest zazwyczaj osoba dość zamozna. Tesco to sklep dla zwykłych ludzi - ceny będą nizsze, a co za tym idzie - więcej klientów. A tak na marginesie, to nie wiedziałam, że Auchan też prowadzi sprzedaż online. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Założyłam kilka lat temu konto we ☠☠☠☠☠☠, ale w końcu nie korzystałam z tego. Minimalne zamówienie było chyba 200 albo 250zł. Rzeczy spożywcze są często droższe w internecie w porównaniu do sklepów stacjonarnych, a np. elektronikę można kupić w internecie kilkadziesiąt procent taniej. Ale na pewno dobrze, że ten rynek się też rozwija.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli dowiozą i wniosą na 3. pietro w cenie zakupów to chyba się skuszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja akurat nie korzystam ze sklepów on-line, bo mam samochód, blisko do hipermarketu i różnych większych sklepów, galerii, więc wolę jechać sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja miałam ostatnio dwa razy wielkie zakupy do zrobienia, zamówiłam w Almie i byłam bardzo miło zaskoczona świeżością produktów. Ładne warzywa i owoce, mrożonki mocno zamrożone w torbach termoizolacyjnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tyle, że w Almie z zasady jest drożej niż w innych sklepach, więc wychodzi na jedno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja prawie wszystko kupuję w internecie, więc jakbym jeszcze miała kupować tam rzeczy spożywcze,to już w ogóle zapomniałabym jak się robi normalne zakupy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.