|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
![]() Jak dobrac odpowiednia fryzure?
Witam! Niedlugo mam swoja 18stke i chcialabym jak najlepiej wygladac. Problem w tym, ze nie mam pojecia jaka fryzure chce miec. Trudno mi jak±kolwiek fajna fryzure znalezc. Mam okragla, pyzata twarz. Mam dwu kolorowe wlosy. Gorna czesc to jasny blond, z pod spodu ciemny braz. Z lewej i z prawy strony glowy mam wygolone. Lecz te wlosy juz odrastaja i maja dlugosc ok. 10cm. Bede miala czerwona sukienke na jedno ramie. I nie wiem jaka fryzure dopasowac. Prosze o jakies rady!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Dot.: Jak dobrac odpowiednia fryzure?
Nie napisa³a¶, czy chcesz propozycjê jaki¶ fryzur, które mog³aby¶ zrobiæ, czy propozycje jaki¶ fajnych ciêæ. Nie poda³a¶ te¿ d³ugo¶ci w³osów i na jak± fryzurê liczysz - czy na upiêt±, czy rozpuszczon± itd. Podaj wiêcej szczegó³ów, a lepiej bêdê potrafi³a ci pomóc, bo na razie to nic nie wiem ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Dot.: Jak dobrac odpowiednia fryzure?
Propozycje fryzur jakie moglabym zrobic. Te ciemne wlosy z pod spodu sa dluzsze i siegaja mi do biustu, a blond do ramion. Sa stopniowane. Chcialam jakos wlosy spiac bo tam bedzie cieplo i moge sie spocic wiec wlosy chcialabym zaczesac jakos. Chociaz moze tez byc czesc wlosow spiete a czesc rozpuszczone. Prosze o jakies propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.