|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
🦄
|
Nikita- co było ostatnio??
Dziewczyny!! Ja wiem, że to głupie, ale nie oglądałam wczoraj "Nikity" a chcę wiedzieć co było bo znowu stracę wątek. Streści mi ktoś?????
![]() |
#2 |
🦄
|
Dot.: Nikita- co było ostatnio??
o kurde!!! To był wczoraj ostatni odcinek
![]()
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Bo pewnie widziałyście, że Kolektyw zaproponował wymianę Adama na ojca Nikity. No i Michael porwał ojca Nikity- z pomocą samej Nikity- jej ojciec powiedział, że ona będzie tego żałować i takie tam. No i wzięli tego ojca i umówili się na spotkanie z Kolektywem. Tylko, że na to spotkanie Kolektyw Adama nie przyprowadził- wtedy Nikita i Michael zabili tych z Kolektywu, pozostawiając przy życiu jedynie ich szefa (tego czarnoskórego). I powiedzieli, że robią nowy układ- Nikita i Michael zabiją tego drugiego szefa Kolektywu i zrobią nowym szefem tego czarnoskórego jeśli ten przyprowadzi Adama. Następnego dnia ten drugi szef (którego mieli zabić), miał kupować broń- i wtedy Nikita i jej ukochany zabili tego szefa. Wypuścili po tym tego czarnoskórego i umówili się, że on wyśle im wiadomość, kiedy dokonają przekazania Adama. Pan Jones brał w tym udział- bo Michael stwierdził, że jeśli Jones pomoże im w odzyskaniu Adama, to będzie znaczyło, że chroni niewinnych, tak jak twierdził wcześniej. No i Jones otrzymał na swoim komputerku wiadomość od Kolektywu, gdzie ma znajdowac się Adam. c.d. za chwilkę
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
W między czasie okazało się, że Jones szuka swojego następcy- a raczej szefa Sekcji 1- kandydatkami były 2 kobiety. Szukał tego następcy, gdyż Nikita odmówiła i nie chciała pełnić tej roli. Jedna z kandydatek winna była jakąś przysługę temu młodemu informatykowi (którego brat zginął)- i ogólnie oni mieli jakieś układy zawodowe między sobą. I poprosiła tego młodego, by zrobił jej listę jej wrogów i sprzymierzeńców. Z drugiej strony ten starszy informatyk (co ja jakąś sklerozę mam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
🦄
|
jeju jeju, czekam
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
(Wracam do wątku Adama
![]() ![]() Wszyscy- łącznie z Nikitą i panem Jones'em poszli na jakiś most- tam miała odbyć się wymiana. Pewne było, że tym razem Kolektyw nie kłamie, gdyż był z nimi też Adam. No i była smutna scena porzegnania Nikity i Michaela- on kazał się jej opiekować jego synem i takie tam bzdurki ![]() dy. Nikita się zgodziła, odebrała od Jonesa symbol jego władzy. Jones ruszył w kierunku Kolektywu, a kolektyw wypuścił Adama. I nastą piło szczęśliwe ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Wiadome było jednak, że Michael i Adam nie są jeszcze bezpieczni, że Kolektyw będzie ich szukał. Dlatego też musieli wyjechać. Michael pożegnał się czule z Nikitą i powiedział jej, że kiedyś Adam będzie mógł już sam o siebie dbać. A Nikita na to- wiesz gdzie mnie znajdziesz, ze łzami w oczach. I cały odcinek zakończył się, gdy Nikita stała za tym przeszklonym cantrum Sekcji i patrzyła przez tę szybę, tak jak dawniej często obserwował ich Paul.
![]() |
#9 |
🦄
|
uuu... fajny odcinek ;/ szkoda, że nie oglądałam
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
A tak w ogóle to przedwczoraj był ten odcinek, w którym Paul zginął (już mi się miesza, co się kiedy stało
![]() ![]()
![]() |
#11 |
🦄
|
No i, przede wszystkim, dziękuje kochana Maddlen, że Ci się chciało to napisać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
🦄
|
Taak, to przedwczoraj było
![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
🦄
|
Hehe, ale właśnie już kiedys oglądałam ten serial tylko całkowicie opuściłam jakieś 4-5 odcinków i to było moje drugie "podejście" do niego
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.