![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
LISTOPAD Coco Chanel Mademoiselle EDP
NIEAKTUALNE
Witam serdecznie ![]() Mam do wymiany Mademoiselle Chanel edp, z oryginalnych 100 ml zostało tyle ile widac na zdjęciu, z tym że planuję jeszcze odpsikanie sobie 10 ml. Także do wymiany zostaje ok. 75 ml. Kod wypiaskowany na dole buteleczki to 1603, taki sam jest na kartoniku. Perfumy otwarte od mniej więcej miesiąca, posiadam do nich kartonik. Wymienię tylko i wyłącznie na buteleczkę Dolce Vita, Black XS, Noa Perle, ewentualnie może Miss Dior Cherie. Za inne zapachy dziękuję. Zapraszam serdecznie Mogę też zrobic większą odlewkę w zamian za zapachy, których szukam, bo chyba trochę trudno będzie mi się pozbyc całości, niestety nie mam atomków Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2012-07-09 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD Coco Chanel Mademoiselle EDP
hi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a jesteś zainteresowana kolorówką? bo jej u mnie dostatek
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Może jednak skusisz się na coś u mnie? Miss Dior Cherie mam niestety niewiele ok. 30ml.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Nie szukam kolorówki niestety ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
oddam sporo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej ,a co powiesz na Miss Dior Cherie najnowszy z 2011 29/30 plus Chance Chanel 20 ml refil ,idealny do torebki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;30540000]MDC bardzo chętnie, ale za Chance dziękuję, mam odlewkę i na mnie pachnie w sumie identycznie jak Mademoiselle
![]() To moze 10/30 Flowerbomb edp? Edit.Mam jeszce Flowerbomb edt 20/50 ml,moge oddac Miss Dior plus jedna z bombek Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2011-11-16 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie ?
![]() odpisz proszę w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
to jeszcze moze moge zaoferowac;
Gucci by Gucci 60/75ml edp Gucci Flora ok.55/75ml Carolina Herrera Sexy 212 ok30ml(jedna kulka z 60ml) Deep Red 40/90ml Idole d Armani edt 30/50ml Michael Kors edp 45/50ml i Alien Eau Luminescente ok 55/60ml Edytowane przez magsch Czas edycji: 2011-11-16 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Widzę, że masz na wymianę Dolce Vitę, za nią oddałabym Mademoiselle bez żalu, tylko napisz mi jaka to pojemnośc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ja mam Black XS
z tym że do oddania 40 ml ![]() jakbyś się skusiła proszę odezwij się u mnie w wątku pozdrawiam ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-11-16 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Dziękuję, ale klasycznej nie chcę
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- odpisane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
A może Midnight Poison Diora, Guerlain Idylle?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
no ja jeszcze mam Dolce Vite(nowa,testowana)ale jedynie 30ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Dziękuję, ale nie
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Magsch w sumie Dolce Vitą mnie najłatwiej skusic, jeśli byłabyś zainteresowana, to mogłabym Ci zaproponowac odlewkę w podobnej, bądź nieco wyższej ilości (jeśli bez flakonika), z tym, ze nie mam atomków ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Dziękuję, ale nie znalazłam u Ciebie zapachów, których szukam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
kurcze za odlewke dziekuje,pprostu ich nie lubiie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a istnieje możliwość oddania mademoisellki w mniejszej ilości?
niestety właśnie 30 ml black xs wymieniłam i zostało mi 40 ![]() nic z listy więcej nie mam pozdrawiam!
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
witaj,
![]() mam MDC edp 50ml w starej wersji ( w kwietniu tego roku byla wymiana na nowa wersje Miss Dior Cherie), kupione na poczatku roku. Moge zrobic wieczorem zdjecia, zeby pokazac ile jest tego teraz dokladnie o ile jestes zainteresowana. Sorki ale pomylilam sie - mam 100 ml MDC edp. ![]() Przepraszam ale to za duzo na Twoja wymiane.
A woman's perfume tells more about her than her handwriting. Edytowane przez Idealist Czas edycji: 2011-11-17 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Dziękuję, ale nie[COLOR="Silver"] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
zajrzyj do mnie, może Hypnotic Poison Cię zainteresuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.