|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
o czym świadczy ten śluz?
Witam,
w poniedziałek wieczorem pojawiło się u mnie kilka,naprawdę niewiele jasnobrązowych plamek na majtkach, wczoraj śluzu było już trochę więcej, dzisiaj jest go znowu więcej, ale i tak nie dużo, przypomina mi plamienie jakie mam chwilę przed okresem, jak się 'rozkręca', ale to nie jest to, okres mam dostać w przyszłym tygodniu, nie mam narazie żadnych objawów wskazujących na okres ani na infekcję, brak bólu brzucha, szczypania, pieczenia w tamtych okolicach itp. Jednak boję się że ma to coś wspólnego z ciążą, w zeszłym tygodniu w piątek kochałam się z moim chłopakiem (miałam dni płodne, możliwe że był to dzień owulacji chociaż nie jest to pewne, cykl ok 28-29dni) najpierw z prezerwatywą, potem trochę bez ale bardzo krótko, nie skończył we mnie. Przeczytałam że jest coś takiego jak krwawienie implantacyjne, dlatego zaczynam się bać, choć przecież do pierwszego pojawienia się wydzieliny nie minęło nawet 5dni, a pisało że pojawia się ono najwcześniej mniej więcej po tygodniu. Test robię w sobotę, jednak chciałam się też was poradzić, co to może być? Proszę o szybką odpowiedź, bo jednak się martwię p.s czy może to być ewentualnie skutek stresu, strachu przed ciążą? jest to w ogóle możliwe, że mój organizm po prostu wariuje? Edytowane przez CaroLine^^ Czas edycji: 2011-10-19 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Matka na full etat
|
Dot.: o czym świadczy ten śluz?
No ale jak uprawialiście seks, troche tak troche tak, to przecież jego wydzielina mogła pozostać na penisie.
Nie wiem sama, to może byc infekcja, najlepiej zrobic badania na krew, isc od lekarza, z opisu może wynikac wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
na a moze z powodu stresu lub innych czynnikow okres dostaniesz wczesniej i stad te plamienie ewentualnie jakies podraznienie podczas stosunku i stad ta krew. Jrsli natamiast chodzi o ciaze to nie mam pojecia bo sama jeszcze nie przechodzialm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: o czym świadczy ten śluz?
czasami jak się ma śluz ten co występuje podczas płodnych dni to może też być z odrobinką krwi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.