|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
październik,butów do biegania,ubioru i gadżetów
szukam wszystkiego do biegania:
wygodnych butów(adidasów) przeznaczonych do biegania rozmiar 38(wkładka 24,5cm) najchętniej reebok ale niekoniecznie, koniecznie za to w dobrym stanie! ubioru: elastycznych spodni i koszulek, oddychających, sportowych staników na biust z miseczką B mniej więcej rozmiar M gadżetów typu miernik kroków/km, pulsomierz, stoper lub urządzenia all in 1, małej mp3 do1gb sprawnej w 100% może być bez słuchawek na wymianę mam cały wątek, a w razie potrzeby znajdę też coś poza, proszę tylko o jedno: jeśli nie widzisz u mnie nic na wymianę dla siebie to nie traćmy czasu oraz nie ignorujmy się. zależy mi najbardziej na butach i sportowych stanikach, to moje priorytety więc proszę weźcie to pod uwagę proponując mi wymianę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: październik,butów do biegania,ubioru i gadżetów
Mam w domu niebieski stanik sportowy Adidas, który nigdy nie był noszony przeze mnie i leży w szafie już jakiś czas. Jeśli chcesz to mogę zrobić zdjęcie i co mogłabyś mi za niego zaproponować (RACZEJ nie interesują mnie ubrania, wolałabym perfumki lub kolorówkę ewentualnie jakąś pielęgnację)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.