|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Makijaż inspirowany pokazem CavalliMój debiut na MM. Przyznam szczerze, że mam tremę przed Waszymi ocenami, ale mam nadzieję, że będziecie dla mnie łaskawe ![]() Ciągle pracuję nad jakością zdjęć. Niestety fotograf ze mnie żaden i tu bardzo to widać. W rzeczywistości makijaż był mocniejszy, a kolory intensywniejsze. Aparat niestety tego nie uchwycił ![]() Będę wdzięczna również za sugestie w kwestii pstrykania fotek ![]() A wracając do makijażu... Inspiracją do jego stworzenia był pokaz Cavalli. Moim zamierzeniem nie było ślepe kopiowanie oryginału, lecz zapożyczenie pomysłu. W tym sezonie wszelkie odcienie brązu, miedzi i złota są bardzo pożądane także w makijażu i dlatego zdecydowałam się zaprezentować Wam właśnie taki look. Do wykonania tego makijażu użyłam: - pojedynczego cienia L'Oreal - cieni Sephora - czarnej kredki Bourjois - tuszu Max Factor 2000 Calories Zapraszam do obejrzenia zdjęć i komentowania. Pozdrawiam!
Edytowane przez truskawka_1986 Czas edycji: 2011-10-25 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Makijaż inspirowany pokazem Cavalli
Jak debiut to zalecam poczytanie regulaminu i uzupelnienie posta o uzyte kosmetyki nim dostaniesz upomnienie od modków
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki, dzięki!
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładne rzęsy, ale cienie myślę, że powinny być nałożone wyżej
a co do zdjęć, to najważniejsze jest światło, pokombinuj z ustawieniami, a jeśli nie z bardzo się znasz, to na pewno masz dołączoną do aparatu instrukcje ![]()
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.