|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
poważny problem ze skórą
Witam
Mam 27 lat, od około 2,5 roku na skórze w okolicach piszczeli mam dziwne (strasznie swędzące i łuszczące się znamiona), skóra wokół nich jest przesuszona. Zielonego pojęcia nie mam co to może być, jakieś 5 lat temu miałem to samo na ramieniu - tamto jakoś w końcu znikło ale jest ślad... Cały czas swędzi dzięki czemu rozdrapuje to już z przyzwyczajenia ![]() dodaje foty i proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: poważny problem ze skórą
Dermatolog to jedyne rozwiązanie, musisz skorzystać z jego usług.
Bo to że masz rany to pewnie od drapania. Tak patrząc wygląda jak ospa(na pierwszy rzut oka) Przyczyn może być kilka. Idź bo nabawisz się blizn.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: poważny problem ze skórą
Ospa odpada.
Chorowałem na nią w dzieciństwie tak jak na różyczkę, świnkę itp... poza tym ospa jest bardzo zaraźliwa a nikt w moim otoczeni nie ma objawów, no i tak długo? która ospa jest tak uciążliwa i trwa kilka lat? Hmmm... jednak zostaje dermatolog, miałem nadzieję że tutaj dostanę choć kilka wskazówek co do tego czegoś... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.