|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Starszy chłopak.:)
Więc drogie Panie ,mam 14 lat i niestety nie jestem doświadczona w wiązkach .Wiem ,że to co zaraz napisze może wydawać się banalne i śmieszne ,ale potrzebuje rady .Podoba mi się starszy chłopak ( ma 16lat) chodziliśmy do jednego gimnazjum przez rok,zawsze spoglądałam na niego na przerwach ,a znałam go z tego samego osiedla (oczywiście on mnie nie pamięta ,nosiłam wtedy okulary ,miałam krzywe zęby wiec nie byłam zbyt piękna jednak to było jakieś 4lata temu
,teraz założyłam soczewki ,za ok 1 miesiąc sciągam aparat ,jestem teraz znacznie pewniejsza siebie no może jednak nie do końca wiem ,że takie pytania są wszędzi i są już głupie ze tak powiem .Ale czasem jest tak że nawet obcy ludzie potrafią ci pomóc ,bardziej niż bliscy .Więc byłabym wdzięczna jakby ktoś napisał cokolwiek ,moze też ktoś jest w podobnej sytłacji albo był góry bardzo dziękuje
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starszy chłopak.:)
Cytat:
rozmowa powinna sie rozwinac polub cos, skomentuj albo zaczep go, to bardziej niezobowiazujace
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
A jeśli napisze coś w stylu "spier*****" - będziesz wiedziała, że nie jest wart żadnej dziewczyny, będzie Ci przykro przez moment a potem zrozumiesz, że to zwykły cham. Ale oczywiście życzę, by rozmowa się rozwinęła tak jak napisała koleżanka
Odwagi i do dzieła, życie jest krótkie! ;d
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli dobrze zrozumiałam to: on jest teraz w LO a Ty w gimnazjum, to może napisz kiedyś do niego na FB i zapytaj się np. czy to LO do którego poszedł jest fajne, bo też o nim myślałaś bla bla bla. A potem jak widujecie się w autobusie to uśmiechnij się z daleka, powiedz cześć, podejdź i pogadaj - w najgorszym wypadku zacznie jeździć do szkoły autobusem o innej godzinie
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Jak kiedys bedzie online na fejsie, to po prostu napisz ,,hej. co slychac?". Jezeli zapyta sie czemu piszez mozesz powiedziec, ze tak o chcialas sobie z kims pogadac ; p ewentualnie zagadaj cos o jego liceum, powiedz, ze myslisz nad tym, do ktorego on idzie i niech powie jak wrazenia XD Takie drobne zagranie nie zaszkodzi ; p W autobusie mozesz machnac reka na powitanie, usmiechnac sie, powiedziec ,,hej". Obojetnie co. Nie zje Cie ; P
Jezeli mimo wszystko odezwie sie w malo kulturalny sposob, bedziesz wiedziala, ze to palant i nie byl wart. Czyli nic nie tracisz ![]() Trzymam kciuki !!!
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2011-10-29 o 21:03 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do goscia to czemu boisz sie ze Ci jakos nieladnie odpowie? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Mozesz wlasnie zrobić tak jak Ci dziewczyny radzą. Napisz do niego np odnosnie lo, czy jest ciężko itd bo myslisz o tym liceum, jacy sa nauczyciele, czy ewentualnie moglabys liczyc na jakies notatki czy książki od niego, jaka jest atmosfera w szkole, z jakimi przedmiotami sa problemy, jacy sa nauczyciele itd. Powinnas wyczuc po rozmowie czy jest zainteresowany i chce rozmawiac czy pisze tak po prostu na odwal sie.
Ps. I pamiętaj tego kwiatu jest pół światu wiec jak nie on to trudno
Edytowane przez Kfiatuszek1987 Czas edycji: 2011-10-29 o 22:11 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
zaczep go na fb, a pozniej możesz mu wysłać uśmiech
![]() rodziców zawsze można przekonać do jakiejś imprezy, wystarczy porozmawiać, pójść na kompromis np. wcześniej wrócić |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeny myślałam że gościu jest starszy o jakieś 7 lat jak mój facet.
![]() Dziewczyny dobrze radzą, sama przez wiele lat byłam kropka w kropkę jak Ty. Z mamą można zawsze się potargować
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Lepiej usłyszeć "spierdalaj" i cierpieć kilka dni, niż lecieć na niespełnionych nadziejach i gdybać następne półtora roku. Możesz wtedy przegapić kogoś naprawdę fajnego.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.

,teraz założyłam soczewki ,za ok 1 miesiąc sciągam aparat ,jestem teraz znacznie pewniejsza siebie no może jednak nie do końca 

rozmowa powinna sie rozwinac