![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() how to survive ?
Hej dziewczyny!
![]() Że nikt nie widzi, że chciał dobrze.. Było mi źle, bo miałam nadzieję, że po tych akcjach można spędzić ten rok bez jakiś akcji.. Nie myliłam się powiedział mi, że idzie do klubu do znajomych bo tam jest śmiesznie, że mam jutro przyjechać o bo On nie ma jak... Zatkało mnie i przestałam się odzywać.. Co powinnam zrobić? Jechać do niego? Aaa wstałam dziś rano dostałam tylko 3 wiadomości "Kochasz mnie?" , Kocham skarba.. i że się obraziłam więc dobranoc. Doradźcie bo ręce opadają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: how to survive ?
Ale o co chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
powinnam do niego jechać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30346848]Ale o co chodzi?[/QUOTE]
Ja to zrozumiałam tak: TŻ autorki olał wspólne kino z okazji rocznicy, bo do kina nie da się dojechać (zapewne było trzęsienie ziemi i zniszczyło drogę), a w zamian poszedł do knajpy ze znajomymi (bo tam droga jest). Jutro autorka ma do niego jechać, bo ona może, a on nie (droga do niego jest najwyraźniej jednokierunkowa - nie wnikam jak autorka w takim razie później wróci). Moja rada - olać dziada, nigdzie nie jechać, niech on się zacznie starać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
dziękuję o to mi chodziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Nie pisz. Zajmij się czymś żeby nie siedzieć na telefonie. Jak się nie odezwiesz dzień czy dwa, to on w końcu się obudzi i zacznie zastanawiać co się stało. Albo i nie, ale na to już nic nie poradzisz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a wierzysz w ten zepsuty samochód, czy to może raczej obłudne tłumaczenie, bo i tak miał już ta knajpę w planach?
olać, nie jechać nigdzie, jak by mu zależało to by jakoś się postarał dotrzec do Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Pisze tak jakby nic się nie stało. Myślę teraz jak ja się wytłumaczę, że nie przyjechałam..
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- to akurat jest prawda, zamawialiśmy części. Miał robić ale lenistwo górą.. i nic nie wyszło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Facet się starał, no fakt że nie wyszło, ale nie dlatego że nie chciał... A Ty przeżywasz jak stonka oprysk
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- [1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;30346897]Ja to zrozumiałam tak: TŻ autorki olał wspólne kino z okazji rocznicy, bo do kina nie da się dojechać (zapewne było trzęsienie ziemi i zniszczyło drogę), a w zamian poszedł do knajpy ze znajomymi (bo tam droga jest). Jutro autorka ma do niego jechać, bo ona może, a on nie (droga do niego jest najwyraźniej jednokierunkowa - nie wnikam jak autorka w takim razie później wróci). Moja rada - olać dziada, nigdzie nie jechać, niech on się zacznie starać.[/QUOTE] A dla mnie faceci są czasem mało skomplikowani i wystarczyło powiedzieć mu "to wybierzmy się autobusem". Gdyby po tej sugestii dalej upierał się, że nie da rady, to wtedy mogłabym mówić o nim jak o "dziadzie". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
tyle że On Cię na pewno nie ranił.. ja za każdym razem mam akcje. Należy się chyba coś od życia. Owszem, ale zostawił mnie kiedy go potrzebowałam. I poszedł do znajomych i się na cieszył.. bo tam jest śmiesznie.. a ja zostałam sama..
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- [1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;30347061]No fakt, to też mnie zastanawia. Ale że on do autorki mówi: "to jutro do mnie przyjedź bo ja nie mogę", to też jakieś niefajne jest.[/QUOTE] Tak niestety było, bo on nie ma czym.. Odwołałam próbę.. i inne zajęcia by tam pojechać.. teraz nie mam ochoty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
skąd takie wnioski, że on specjalnie olał ich rocznicę, żeby pójść do kina?
![]() ![]() autorko, napisz coś więcej o Was, Waszym związku, innych podobnych akcjach. i co to za kłótnia czy też akcja, że on ma się teraz starać bardziej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Po prostu zobaczyłam po swoich zachowaniu, jak wiele dziewczyn często przesadza, robi z każdego problemu kuriozum, to że facet nie jest na każde kiwnięcie, to że coś się stało.. To od razu jest "jego wina, zranił mnie, ciągle to samo". MNÓSTWO kobiet tak ma, a w postach zwykle jest wersja z jednej strony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest tego tak dużo, że czasem mam ochotę tego nie pamiętać.. ale tak naprawdę jest innym człowiekiem, naprawdę dobrym.. tylko jak coś mu strzeli to aż zaczynam się bać ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Skoro tak się upierał, żeby zaplanować Wam ten dzień, a zawalił jak zwykle, to nie dziwię Ci się, że czujesz żal, bo po raz któryś zranił Twoje uczucia.
Mógł chociażby poprosić kogoś o podwiezienie, zabrać film na dvd i czekoladę i przyjechać do Ciebie. To chyba nie jest wcale takie trudne? Czy to się komuś podoba, czy nie dla Ciebie ten dzień był ważny i on o tym wiedział, a zrobił ja zrobił. Na milion sposobów mógł zorganizować czas bez potrzeby użycia samochodu. Ale wolał iść do klubu, bo tam ciekawiej. Powiedziałabym, żeby się odezwał jak zrozumie swoje zachowanie, bo może nie celowo, ale w pewnym sensie Cię zranił. I nie pojechałabym do niego w życiu. Po co? Oglądać jego zmęczoną twarz po wczorajszym cudownym wieczorze? Pf. Cytat:
Ale to Ty w tym trwasz. Na własne życzenie.
Edytowane przez jagodowa90 Czas edycji: 2011-11-06 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest zupełnie innym.. jak jest nerwowy coś mu bije.. i muszę uciekać. ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
On wcale nie jest inny. Jest taki jak napisałaś.
Chciałabyś, żeby był inny. Coraz więcej zaślepionych kobiet ładuje się w takie denne związki i zamiast coś zrobić ze swoim życiem to płaczą i lamentują, jak to im źle z tym facetem, ale nie odejdą, bo on przecież inny jest...
![]() |
![]() |
#20 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Parę postów wyżej napisałaś: "dokładnie tak.. tylko ciężko mu cokolwiek wytłumaczyć.. bo on zacznie się stawiać.. nie będzie mu głupio. " |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I od kiedy to związek jest dobry, bo "jest humor, miła atmosfera"???To są emocje, uczucia- przemijające, to żadne podstawy do związku. No i co w tym wygórowanego, że jest miły jak jest miło??? Edytowane przez madana Czas edycji: 2011-11-06 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
no bo taka jest prawda i koniec jak jest wściekły nie da się z nim rozmawiać jest naprawdę ciężko ma swoje argumenty.. Więc nie wiem jak mam mu wytłumaczyć.. Jak jest przyjemnie oczywiście.. możemy porozmawiać o wszystkim..
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
High Quality Since 2007
|
A to on nie ma swojego mózgu żeby zaproponować autobus? Skoro coś zorganizował i mu rzekomo zależało, to mógł potem pomyśleć o innym sposobie dotarcia tam. Też bym się wkurzyła, gdyby ktoś mi coś obiecał, a potem się nawet nie postarał, żeby to zrealizować. Złej baletnicy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
tu akurat się z Tobą zgodzę.. zastanawiam się co mu napisać. Nie jadę nigdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
- nic nie pisz, nigdzie nie jedź i zastanów się, PO CO ci związek z kimś, kto po roku tak cię traktuje, wyśmiewa przy innych, którego boisz się. Bo jeśli mi teraz napiszesz, że on się zmieni , to chyba zaklnę szpetnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
doszłam do wniosku, że On nawet nie wie pewnie czemu się obraziłam czy coś.. nie ma pewnie pojęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.