![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() *** CHudnijcie w oczach wizażanki***
Drogie wizażanki każda z nas choć raz była na diecie i męczarnie z ograniczaniem jedzenia były koszmarem,a tak naprawde to i tak po pewnym czasie przybieramy na wadze. Ja znalazłam super sposób - niewiem czy na was też podziała ale na mnie podziałał i to bez większego wysiłku. Od około pół roku niepijam mleka i jogurty jadam rzadko. Cieszę się zdrowiem i schudłam 10kg ( 5 na samym początku a drugie 5 w między czasie - przede wszystkim waga się utrzymuje, jadam słodycze, chipsy, hamburgery - wszystko czego zapragnę). Teraz chciałabym się podzielić z wami swoim sposobem...
![]() Może któraś z Was ma też taką dietę (sposób na życie), która pomaga zrzucić zbędne kg i nie zamęczać organizmu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
|
Dot.: *** CHudnijcie w oczach wizażanki***
hmmm nie pijasz tylko mleka i jogurtów i taakie efekty?serio?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Naprawde!!! Oprócz chudnięcia człowiek czuje się lepiej. U mnie w domu nikt mi w to niechciał uwierzyć, a teraz nikt z mojej rodziny mleka niepije ( no może poza moją 80 letnią babcią którą nikt do niczego nie przekona) Jeśli boisz się o wapń to lepiej zjedz sobie orzeszków włoskich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
"schudłam 10kg ( 5 na samym początku a drugie 5 w między czasie "
ehh...jak ja bym chciała w między czasie schudnąć 5 kilo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mrs Mrau
|
no to super,postaram sie to wprowadzić w życie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieje że na Was też podziała.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mrs Mrau
|
codziennie rano wcinalam dwa duże jogurty
![]() mi by sie przydało zrzucic kilka kilko,z bioderek zwlaszcza ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cóż ja i tak nie pije mleka i nie jem jogurtów, i oczywiście nie chudnę... Więc może to tylko na Ciebie tak dobrze działą..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
调解人
|
To ja polecam odwrotna dietę- pić dużo jogurtów, mleka nabiału, natomiast zrezygnować z białego pieczywa- tak drobna zmiana nawyków zywieniowych przyniosla mi swego czasu efekt w postaci 3 kg mniej
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
![]()
Na mnie na pewno to nie zadziała bo mleka nie pijam wogóle (nie lubie) a jogurty jadam od "wielkiego dzwonu"... Mimo to nie chudnę
![]()
![]() |
#11 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
to nie dla mnie dieta, bo ja sobie bez jogurtów życia nie wyobrażam
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
najlesza dieta to brak słodyczy i ruch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
A na mnie żadne diety nie działają
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Na część ludzi nabiał (z tak zalecanymi jogurtami włącznie) rzeczywiście działa tak, że tyją bądź nie chudną- moja przyjaciólka przykładem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
no może coś w tym jest. Ja mam od dziecka mleko-wstręt. Może nie schudłam jakoś drastycznie, ale nie tyję, moja waga stoi w miejscu (to akurat mnie cieszy, bo juz mniej nie chciałabym), a szczerze nie odmawiam sobie i nigdy nie odmawiałam słodyczy (które uwielbiam), czasami jakąś pizze itp.
A dodam, że z nabiału to toleruje tylko hmmm, twaróg (najlepiej na nalesnikach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a macie jakas propozycje na to zeby przytyc??? jedzenie duzo nic nie daje, zawsze sporo jadlam i jestem chuda, no ale taka moja uroda, dobrz przemiana materii, czasem mi sie zaje ze za dobra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja nie pijam mleka, nie jem slodyczy, pieczywa, ziemniakow, nie uzywam masla i nie sole. Jogurty jem, bo nie wyobrazam sobie bez nich zycia
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
23jag23, a czy możesz jakoś uzasadnić ten wybór?? Czemu przestałaś pić mleko i jeść jogurty?? Czy miałoby to wpływać na utratę wagi?? Moim zdaniem każda dieta powinna byc zdrowa i urozmaicona. Ja schudłam 12kg w ciągu 3 miesięcy - na diecie 1000 kcal. Codziennie piłam mleko i jadłam jogurty - i nie wyborażam sobie, żeby z nich zrezygnować.
I wybacz, ale uważam, że niepijanie mleka, a za to wcinanie chipsów, hamburgerów, słodyczy (jak sama napisałaś) nie gwarantuje "dobrego zdrowia". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Nutka nie gryzie!
|
A ja nie jadam po 18 i chodze na plywalnie 2 X w tygodniu
![]() a tak pozatym jadam wszystko na co mam ochotę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Moze schudlas dlatego ze kiedys jadlas duzo przetworow mlecznych?? Bo ja jak wiele wizazanek tez jem bardzo mało jogurtow,mleka i jakos nie chudnę
![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Jejuuuu Lexie, to Ty? Ale z Ciebie ślicznotka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję za komplement ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaowazylam ze zaczelam duzo tracic na wadze i jestem tego pewna od momentu kiedy zaczelam prawadzic taki tryb zycia tzn.od kiedy zaczelam pracowac ,niegdy nie mialam czasu na sniadania ,rano kawa ,papieros okolo 12 znow kawa a jedzenie bylo poznym popludniem.Moze to glupie co napisze ale naparwde nie mialam czasu.Po pracy jadlam cos szybkiego bo zaraz wychodzilam.Wracalam pozno i szlam spac i tak w kolko.I mimo ze juz dawno pozegnalam sie z ta praca, tak jadam do tej pory ![]() w tamtym czasie nie wazylam 53 kg tylko okolo 48- 50 kg wiec nie wiem czy warto.Bylam chuda jak patyk i nie wiem czy to jest takie atrakcyjne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Na mnie by pewnie nie podziałało - rzadko piję mleko i rzadko jem jogurty
![]() A co z Twoimi bliskimi? Chudną od tego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a ja wcinam ogromne ilości owoców i warzyw, piję mleko, jem dużo jogurtów. nie jem mięsa, ziemniaków, mało makaronów i białego pieczywa. i dzięki temu (i ćwiczeniom)wyglądam jak człowiek
![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Hej! Uwzam ze nie pijenie mleka i wszelkich przetworow mlecznych m.in jogurtow nie jest zbyt dobre. Wapn ma same zalety. Dziewczyny powiedzialy tutaj juz wiele o dobrym odzywianiu. Ja moge powiedziec tylko tak. Na mnie odziwo zadne diety nie dzialaja. Jedynym moim ratunkiem jest:
- nie jedzenie pieczywa bialego i ograniczenie w ogole jego spozycia - odstawienie slodyczy <czasem kostka gorzkiej czekolady dla zdrowia ![]() - mniej owocow <oczywiscie nie eliminuje ich w ogole, wiecej warzyw> - picie herbatek pu-erh itp oraz wody niegazowanej, zadnych slodzonych i gazowanych napojow - uzywam soli potasowej SALVITE, ktora jest bezinwazyjna dla naszego organizmu - przerzucilam sie na gotowane chude miesko - odstawilam wszelkie przekaski - nie dojadam miedzy posilkami - nie podporzadkowalam sie teorii zeby jesc 5 razy dziennie, ja jem 3 posilki o stalych <mniej wiecej> porach - ruch przede wszytkim bieganie i rowerek czasem roleczki - staram sie byc wytrwala w moich postanowieniach, dzieki ktorymi schudlam przez pol roku 9 kg zmienilam styl zywienia, nie wyrzadzilam organizmowi szkody poprzez wycienczenie i wyjalowienie, moje wlosy cera i paznokcie sa takie <a moze i w lepszym stanie> jak kiedys Drogie Dziewczyny wiele osob mi mowi ze nie powinnam sie odchudzac bo nie wygladam na gruba ja jednak troche tluszczyku mam na brzuszku udach po prostu wszedzie. jestem zadowolona ze nie mam figurki gruszki tylko jabluszko. Pozdrawiam papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam 166 cm wzrostu w butach ![]() przy wadze 48 kg slyszalam tylko ze wystaja mi zebra i jestem chuda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.