|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomóżcie, jak ściąć włosy :)
Witajcie,
Od zawsze mam długie włosy, kiedyś z prostą grzywką, ale okazała się bardzo niepraktyczna.. Chciałam prosić Was o poradę, mianowicie potrzebuje zmian tylko nie wiem jak ściąć włosy, jaka fryzurka będzie mi pasowała(mam 18 lat). Myślę o średniej długości, tak dłużej niż do ramion, albo po prostu o jakiejś fajnej fryzurce. Myślałam o długim bobie, co myślicie?(w załaczniku) Załączam swoje zdjęcie na pierwszym naturalny kolor, przepraszam, że drugie "do lustra" ale nie miałam fotografa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomóżcie, jak ściąć włosy :)
Wydaje mi się, że ta fryzura będzie odpowiednia dla Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Boże jakie piękne włosy! Ja bym nie robiła nic, albo lekko wycieniowała końcówki, żeby fryzura nabrała lekkości : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Masz dość wysokie czoło. NIe myślałaś o grzywce?
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
moze wycieniuj, by nabraly lekkosci ale nie skracaj zbyt mocno abys nie zalowala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
wydaje mi się, że jesteś wysoką dziewczyną i aż tak długie włosy nie zawsze wyglądają dobrze. u Ciebie mam wrażenie trochę przytłaczają. Albo je wystopniuj (zachowasz długość ostatniej warstwy), a wierzch nabierze lekkości, albo skróć do długości przed biust, tak ja w propozycji Dominiki17.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dokładnie! O grzywce nie myśl, Twoje wysokie czoło nie jest "za wysokie" i tylko dodaje Ci powagi i inteligencji w ogólnym wizerunku Ciebie jako osoby. Wyglądasz dzięki niemu bardziej interesująco.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.