|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
TOP MODEL 2-komu kibicujecie ??
Od pewnego czasu dużo mówi się na temat programu TOP MODEL. Jak oceniacie uczestniczki ? Proszę Was o odpowiedź na dwa pytania, mianowicie :
1.Która z nich najbardziej nadaje się na modelkę? 2.Która najbardziej się Wam podoba, jest wg Was najładniejsza??.. Według mnie najładniejsza jest Dorota Trojanowska i Olga Kaczyńska. Natomiast najbardziej na modelkę nadaje się Ania Bałon i Magdalena Roman(jak poprawi figurę). Dałam też zdjęcia dziewczyn, które już odpadły-dla szerszego wyboru i porównania Zdjęcia 1-Gabriela Pacholarz 2,3-Dorota Trojanowska 4,5-Anna Bałon 5,6-Victoria Driuk 7,8-Viera Suprenko |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TOP MODEL 2-komu kibicujecie ??
Olga Kaczyńska, Michalina Manios, Oliwia Downar Dukowicz, Magdalena Roman, Karolina Henning, Joanna Kudzbalska, Honorata Wojtkowska.
Edytowane przez SweetDrugs Czas edycji: 2011-10-30 o 15:11 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie program idiotyczny
![]() W ogóle "konkursy" do tego typu pracy i sama ta praca jest dla mnie jednym, wielkim, zniesmaczającym temat... Ale co kto lubi ![]() Nie znam się na tym - nie wiem, która nadaje się najbardziej. Widząc 1 odcinek wiem na pewno, że na modelkę nie nadaje się wciąż narzekająca i jąkająca się sierotka życiowa - nie mam pojęcia jak się nazywa.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ta sierotka to Anna Bałon
![]() Sama przyznała że to jej strategia. Dość idiotyczna. Ale widzowie lubią tragedie więc pewnie chwyci ^^ Z urody dziewczyna jest okejj, z figury tak samo więc szanse ma..Ale mimo wszystko z Tobą się zgodzę-program tępy i seksistowski. Ale momentami ciekawią mnie te zmagania
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Kibicuje Vierze najbardziej. Na początku byłam zachwycona Olgą ale jakos mnie rozczarowała
|
|
|
|
|
#6 |
|
nyan nyan ^^
|
Jest już taki wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=500788&page=84 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Oliwia, piekna kobieta
ale widze ze duze szanse ma tez ta dziewczyna z Ukrainy.
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Nie oglądam namiętnie tego programu ale z ciekawości zdecydował sie ogadnąć jeden z odcinków - to rozczarował mnie fak, ze przyjęli do programu faceta przerobionego na kobietę!!
W dodatku niezbyt ładną .. chyba tylko po to, zeby przyciągnąć widzów.. |
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
To nie jest facet przerobiony na kobietę ... Michalina urodziła się hermafrodytą, czyli miała narządy płciowe męskie i żeńskie.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem najładniejsze są Ania, Dorota i Oliwia. Mam nadzieję, że któraś z nich wygra. A co do Michaliny to kompletnie mi się nie podoba. Moim zdaniem ma bardzo męskie kształty, twarz, ciało (w szczególności nogi, dłonie). Wiem, że teraz w świecie mody jest moda
na taką androgeniczną urodę, ale do mnie to nie przemawia.
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwce i Honoracie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

na taką androgeniczną urodę, ale do mnie to nie przemawia.