![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 3 pkt / 80% pozyt.
|
Essence,Orif,Wibo,Catrice ,L'oreal,Bourjois ,Avon,MINERAŁY
Cześć Dziewczyny
![]() czarny-wolne szary-wymienione czerwony -dokładka zielony -rezerwacja Wishlista: -pęseta sephora Kupiona! -korektor pod oczy rozświetlający płynny w pędzelku(jasny kolor) -różne i różniaste pędzle( szczególnie do rozcierania cieni i flat top) -minerałki-próbki jasnych nie żółciastych podkładów,korektory,róże i cienie(różniaste) ![]() -cienie do brwi(zdobyte ![]() -sztuczne rzęsy i kępki(najlepiej nowe lub 1 użyte) MAM! -cienie do powiek ze średnich półek(różne kolory,ale najbardziej jakiś ładny cielisty nie błyszczacy kolor)-najlepiej nowe lub prawie nowe KUPIONE -kosmetyki z biochemii urody-dopiero zaczynam więc wszystko chętnie wypróbuje(cera tłusta i mieszana) - brązery, róże itp do ciepłego odcienia cery -i różne rzeczy ,które wpadną mi w oko ![]() Do wymiany: 1.Sól do kąpieli-użyte kilka kryształków 2.Oliwka do kąpieli Oriflame -Nowa leci do Mariaaleksandra 3.Krem do ciała ułatwiający zasypianie Oriflame -Nowy 4.Strukturyzująca pasta do włosów L'oreal-Zostało więcej niż 3/4 5.Chłodzący żel pod oczy Oriflame-Została połowa leci do Sahara17 6.Balsam do ciała Oriflame -Nowy 7.Maseczka do twarzy nawilżająca Oriflame -Nieużywana leci do Mariaaleksandra 8.Ujędrniający żel do ciała Oriflame-Nowy 9.Mgiełka do ciała i pościeli ułatwiający zasypianie Oriflame-Nowa Sahara17 10.Oriflame Northern Lights-ubytek widać na zdjęciu Braworka 11.Oriflame Radiant Lights-ubytek widać na zdjęciu 12.Oriflame Sensoria-ubytek widać na zdjęciu 13.Serum Diamond Cellular Oriflame -Użyty 2 razy 14.Fa dezodorant-około połowy 15.Kredka do oczu Oriflame Visions-szaro-srebrna z brokatem-prawie cała 16.Tusz do rzęs Oriflame Giordani Gold-Nowy Sahara17 17.Dotleniający krem pod oczy Oriflame -Nowy 18.Bourjois róż nr.54rose frisson-ubytek widać na zdjęciu 19.Bourjois cień do powiek nr 43 prune captivante-ubytek widać na zdjęciu 20.Cienie do powiek Duocolor-niewielki ubytek 21.Kredka do oczu Avon kolor pearly-Małe zużycie 22.Opalający balsam do ciała Oriflame-Została połowa DOKŁADKA 13.IX.2010r. 23.Krem na dzień z antyoksydantami Oriflame-Nowy 24.Perfumy Eclat Oriflame-ubytek widoczny na zdjęciu 25.Lakiery: Oriflame Passion użyty kilka razy(otwarty niedawno),Wibo-78,użyty raz(z tydzień temu) 26.Podkłady Oriflame pierwszy z lewej:Skin perfect Foundation Natural Beige(niewiele pozostało,ale nie umiem ocenić ubytku-moze być na sprawdzenie koloru przez kilka-kilkanascie aplikacji), 2 z lewej: Flawless Foundation with SPF 8-natural beige(więcej niż tego pierwszego,ale również nie umiem ocenić ubytku) 27.Woda toaletowa Mure Sauvage Yves Rocher-ubytek widoczny na zdjęciu 28.Cleaner do twarzy dla mieszanej/tłustej cery Oriflame-ubytek pod linię napisu Oriflame 29.Dotleniająca mgiełka Oriflame-Nowa 30.Próbki mineralne:Używane (sprawdzany kolor,wiekszosc za ciemne,ale kilka razy uzywalam dla upewnienia sie) *Ocean Mist(Sunsilk foundation,Lilia foundation) *EDM (Winged Butter,Fair medium) *Lumiere(Light medium beige VV,Light med warm CF) DOKŁADKA:15.IX.2010r. 31.Tusz Oriflame Wonder -Nowy(brak zdjęcia) leci do Evenstar DOKŁADKA 11.XI.2010 32.Odżywka Essence xxl strong & flexible nails DOKŁADKA 26.X.2011r. post 107 Mam dużo więcej rzeczy,pytajcie -chętnie oddam za rzeczy z wishlisty ![]() Edytowane przez madelaine_16 Czas edycji: 2011-10-26 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Średnia półka Oriflame,L'oreal,Bourjois ,Avon.Zapraszam
może coś za
12.Oriflame Sensoria 9.Mgiełka do ciała i pościeli ułatwiający zasypianie Oriflame ? ![]() zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
9.Mgiełka do ciała i pościeli ułatwiający zasypianie Oriflame-Nowa 16.Tusz do rzęs Oriflame Giordani Gold-Nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
.Oliwka do kąpieli Oriflame -Nowa 3.Krem do ciała ułatwiający zasypianie Oriflame -Nowy Maseczka do twarzy nawilżająca Oriflame -Nowa Oriflame Radiant Lights-ubytek widać na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
.Serum Diamond Cellular Oriflam Oriflame Sensoria Maseczka do twarzy nawilżająca Oriflame Krem do ciała ułatwiający zasypianie Oriflame Mgiełka do ciała i pościeli ułatwiający zasypianie Oriflame ?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za krem i mgielke ulatwiajace zasypianie ??
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
pisałaś do mnie?
![]() ![]()
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-08-20 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj, znalazłabyś coś u mnie, bo podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? za ktores z nizej wymienionych moge poszukac poza watkiem
![]() 3.Krem do ciała ułatwiający zasypianie Oriflame -Nowy 7.Maseczka do twarzy nawilżająca Oriflame -Nowa 8.Ujędrniający żel do ciała Oriflame-Nowy 9.Mgiełka do ciała i pościeli ułatwiający zasypianie Oriflame-Nowa 10.Oriflame Northern Lights-ubytek widać na zdjęciu 11.Oriflame Radiant Lights-ubytek widać na zdjęciu 12.Oriflame Sensoria-ubytek widać na zdjęciu 15.Kredka do oczu Oriflame Visions-szaro-srebrna z brokatem-prawie cała 16.Tusz do rzęs Oriflame Giordani Gold-Nowy
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
A patrzyłaś u mnie?
Bo nie mam Twojego wpisu
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podobają mi sie kredka oriflame i mgiełka oriflame
![]() |
#18 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Coś u mnie za powyższe? Zapraszam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się :
10.Oriflame Northern Lights 9.Mgiełka do ciała i pościeli ułatwiający zasypianie Oriflame-Nowa 7.Maseczka do twarzy nawilżająca Oriflame -Nowa 8.Ujędrniający żel do ciała Oriflame-Nowy 2.Oliwka do kąpieli Oriflame -Nowa co mogła byś oddać z tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za żel ujędrniający??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post21446811 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
na razie nic wiecej nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
2.Oliwka do kąpieli Oriflame -Nowa
3.Krem do ciała ułatwiający zasypianie Oriflame -Nowy 9.Mgiełka do ciała i pościeli ułatwiający zasypianie Oriflame-Nowa coś u mnie?
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś u mnie za:
9.Mgiełka do ciała i pościeli ułatwiający zasypianie Oriflame-Nowa 13.Serum Diamond Cellular Oriflame -Użyty 2 razy 14.Fa dezodorant-około połowy 16.Tusz do rzęs Oriflame Giordani Gold-Nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
moze cos mnie za róz i jeszcze conieco?
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. Odsypka w woreczku strunowym cienia Live Austin Live, EDM 3. Odsypka w woreczku strunowym cienia Beach Towel, Odsypka w strunie cienia 12:01 PM 94. Hydrolat oczarowy, 200ml, BU - nowy Co mogłabyś oddać mi za te moje rzeczy? ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Najbardziej zależało mi na serum dla mamy. Ale pędzla i finishing dust za to nie oddam, na minerały chcę to tylko wymienić, także przepraszam, muszę podziękować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
więc szminka L'oreal jest ![]() (aha szminka to jest tak ze 45zł) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.