|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Eyeliner w żelu, suchy szampon
Moja wish lista:
* Perfumy Playboy Play it Spicy * Suchy szampon * Eyelinery * Podkład (jasne odcienie- jestem raczej blada) * Pomadki * Balsamy/masła do ciała * Pędzle (zwłaszcza do podkładu) * Pękający lakier do paznokci * Róż *Cienie(jasne, beżowe/kremowe/brzoskwiniowe/łososiowe) * Pusta paletka (Inglot, Kobo) * The Body Shop (w szczególności Lip Butter/ Lip Balm, masło do ciała) i wiele, wiele innych ![]() Edytowane przez ankamilutka Czas edycji: 2011-03-07 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Eyeliner w żelu, suchy szampon
zerknij do mnie może coś znajdziesz
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
* Perfumy Playboy Play it Spicy - być może złapiesz coś w naturze : D
* Suchy szampon - jeśli nie dostałaś go w aptece , możesz kupić na allegro z oriflame ok 13-20 zł . * Eyelinery - jeśli w żelu to polecam essence lub catrice, jeśli w pisaku to kobo, a w pędzelku to eveline lub essence. * Podkład (jasne odcienie- jestem raczej blada) - pharmaceris odcień Ivory u mnie w aptece ten o mniejszej pojemności niestety kosztuje ok 37 zł .. oriflame podkład dotleniający odcień porcelain * Pomadki - polecam z essence jak najbardziej, z eveline też są mega ![]() * Balsamy/masła do ciała - z firmy " SPA " są dobre , mają prześliczne zapachy! * Pędzle (zwłaszcza do podkładu) dobry jest języczkowy z Kobo, lub płaski kabuki z Lancrone * Pękający lakier do paznokci - essence tanioszka, mam i sprawuje sie dobrze ![]() * Róż - tu zależy czy masz naczynka czy nie , ja osobiście mam i nie moge zbyt używać : ( *Cienie(jasne, beżowe/kremowe/brzoskwiniowe/łososiowe) - catrice jak najbardziej! * Pusta paletka (Inglot, Kobo) - nie poradzę * The Body Shop (w szczególności Lip Butter/ Lip Balm, masło do ciała) - nie poradzę . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
* Perfumy Playboy Play it Spicy - buszuj w naturze, a znajdziesz
![]() * Suchy szampon- polecam z oriflame ok 13-20 zł na allegro, a jeśli nie to spytaj w swojej pobliskiej aptece ![]() * Eyelinery - w żelu to essence lub catrice10-15 zł ( ten jest jak masło , mega sie maluje ![]() * Podkład (jasne odcienie- jestem raczej blada) - Pharmaceris jest świetny , ja mam tą mniejszą tubkę, ale cena w mojej aptece mnie przeraziła, zapłaciłam 32 zł , a dwa tygodnie później 37.. normalnie.. -.- * Pomadki - z essence są śliczne naturalne kolorki. * Balsamy/masła do ciała - z firmy "SPA" mają boskie zapachy ![]() * Pędzle (zwłaszcza do podkładu) - polecam Kobo języczkowy za 10 zl, lub z Lancrone na allegro różnie chodzi ![]() * Pękający lakier do paznokci - essence za 10 zł , mam i jestem zadowolona. *Cienie(jasne, beżowe/kremowe/brzoskwiniowe/łososiowe) - polecam catrice ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
mam najnowszy lakier Wibo Crocodile czarny - użyłam go tylko na jednym paznokciu, bo nie lubię pękaczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.