|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zespoły - opinie
Witam,
Moje drogie od jakiegoś czasu sen z powiek spędza mi szukanie zespołu. Co jakiś fajny znajde to się okazuje, że termin zajęty. Ślub i wesele juz za rok (a własciwie jeszcze rok) i pare dni ![]() Czy macie jakieś informacje o zespołach: Navis, Flash Dance i Tonight z Lublina - bardzo mi się poobają dema zamieszczone na ich stronach (sa to zespoly jakgdyby z jedenj paczki) lecz nie moge znalezc zadnych opinii na ich temat - bede wdzieczna za wszelkie informacje. Nie koniecznie musi to byc zespół z Lublina, Ja jestem spod Wa-wy, ale zdecydowana wiekszosc zespołów dojeżdza takze jest mi obojetne skad bedzie zespół byle spełniał swoją role: 1. różnorodność 2. interpretacje muzyczna tak zwane zaśpiewanie utworów a nie odspiewanie albo dichowe przeróbki 3.odpowiedni akcent jezeli juz spiewa w danym jezyku (nie takie po polsku przeczytne słowa) 4. potrafiący bawić gości. itd..... Moje drogie wiem ze jest juz kilka watkow na ten temat lecz szczerze mówiąc czytając je nie bardzo uzyskłam zadowalające mnie info. Osobiscie poleca, gdyż bardzo spodobał mi się : 1.Volare band (brak terminu ![]() 2. Duble Wings (rewelacja aczkolwiek drogi i terminy juz na 2011 rezerwuja) 3. Śpiewający fortepian (rowniez drogo biorą) Podsumowując - czekam na WASZE : 1. Opinie na temat tych 3 zespołów z Lublina 2. Polecone zespoły Link zespołu Navis (w 2 ostatnich zakładkach jest odwołanie do pozostałych 2 zespołów) http://www.navis.lublin.pl/ buziaczki p Edytowane przez KiniaG Czas edycji: 2009-07-07 o 10:58 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zespoły - opinie
Przykre żadnych odpowiedzi
![]() Zdecydowałam się na zespół Tonight (link poniżej) http://www.zespol-weselny-warszawa-lublin.eu/index.htm |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zespoły - opinie
Witam,
Poszukuje informacji nt zespołu TONIGHT. Czy są godni polecenia? Czy potrafią porwać do tańca? Wszelkie informacje w tym temacie będę bardzo pomocne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.