|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ankieta do pracy licencjackiej- przedsiębiorczość kobiet
Witam,
zwracam się do Was Wizazanki z prośbą o pomoc. Jestem studentką 3 roku studiów na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach obecnie piszę pracę licencjacką o przedsiębiorczości kobiet w Polsce a konkretnie o kobietach które prowadzą działalność gospodarczą. I właśnie z tym wiąże się moja prośba. Potrzebuję kobiet które byłyby chętne poświecić kilka minut i wypełnić krótką ankietę na ten temat. Swoja prośbę kieruję właśnie do właścicielek lub współwłaścicielek prywatnych firm. Z góry dziękują za każdą pomoc z Waszej strony. Oto adres ankiety: http://moje-anki ety.pl/respond-16982.html proszę usunąć spacje w słowie "ankiety" lub zwrócenie uwagi jeśli zamieszczenie tu teg adresu jest złamaniem regulaminu. Edytowane przez martynkaS Czas edycji: 2011-12-02 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ankieta do pracy licencjackiej- przedsiębiorczość kobiet
Nie jestem w stanie otworzyc tej strony.
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
niestety nie moge zamieścic linku normalnie gdyż w miejsce adresu wstawiaja sie gwiazdki, jeśli ktoś chciałby pomóc musi skopiować link z pierwszego postu i skasować spacje w słowie "ankiety"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wypełniłam ankietę.
![]() Ale nie mogłam ankiety wysłać przez pytanie 11 - w każdym polu trzeba było coś wpisać, żeby ankieta się wysłała, wobec tego wpisałam "100%" jako środki własne, przy innych środkach "0%", a całą resztę pól wypełniłam znakiem "-", dopiero wtedy się wysłała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dziękuję za wypełnienie, faktycznie to pytanie nie było dobrze skonstruowane, już je poprawiłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
wypelnione
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
dziękuję za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
podbijam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.