|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję chętnych na zakup Jewelry Shield - emalii pokrywającej biżuta, który uczula
Jak w temacie. Do niedzieli wieczorem można się zastanawiać [tj do jutra], ostatecznie w niedzielę ok godz. 20-tej chciałabym już wiedzieć, jeśli ktoś jest zdecydowany, bo w niedzielę wieczorem planuję zakupić.
Jewelry Shield to emalia wyglądająca jak lakier do paznokci [znaczy: mała buteleczka z wysoką zakrętką i patyczkiem z pędzelkiem na końcu]. Przeźroczysta, trwała. Pokrywa się nią elementy mające styk ze skórą, aby biżuteria nie wywołała reakcji alergicznej na składnik stopu metalu. Pojemność: pół uncji [ok 15 ml] Cena za buteleczkę: 7 dolarów Cena przesyłki [pol prio]: 15 dolarów, dzielone na ilość osób chętnych do zakupu + przesyłka ode mnie do Ciebie: 5 zł [pol prio] Cena za wysyłkę jest stała, niezależna od ilości, przynajmniej do kilku opakowań [w razie czego poproszę o usunięcie oryginalnych pudełek, to więcej się upchnie - bo u nich cena zależy nie tyle od wagi, co od wielkości pudełka - są specjalne do tego celu przystosowane pudełka pocztowe o określonych wymiarach] - ale myślę, że aż tylu chętnych nie będzie, żeby na kilogramy brać ![]()
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-10-15 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poszukuję chętnych na zakup Jewelry Shield - emalii pokrywającej biżuta, który
ła, troszke za mało czasu, jeśli do dziś trzeba się zdecydować.
gdzie można znaleźć jakiś opis jak dokładnie działa ten specyfik?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuję chętnych na zakup Jewelry Shield - emalii pokrywającej biżuta, który
How does Jewelry Shield™ work?
Brushing transparent Jewelry Shield™ onto jewelry and metal accessories creates an invisible shield protecting sensitive and allergy-prone skin. Thanks to Jewelry Shield™, you can now wear your jewelry without allergic reactions. Jewelry Shield's™ specially patented formula lasts much longer than any other product or remedy available. One application lasts three months, longer than competing products or even clear nail polish. ----- No... czasu dużo nie ma ale tak czy siak muszę kupić i to jak najszybciej Rzuciłam tematem bo może ktoś ma ochotę na ten produkt i przy okazji odciąży mnie trochę z kosztów wysyłki. Jedna osoba chętna już jest - jeszcze tylko czekam na odpowiedź w sprawie daty ważności więc niewykluczone, że zamówię dopiero jutro, jeśli nie przyjdzie odpowiedź do późnego wieczora w dniu dzisiejszym.
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-10-16 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Kurcze, szkoda, że nie miałam czasu wejść tu wczoraj, bo byłam chętna.
Trudno może następnym razem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze aktualne, bo czekam na odp od jednej osoby zainteresowanej.
Proszę o prywatną wiadomość do dziś wieczora - z podaniem maila i informacją o ilości. Na dzień dzisiejszy są [ze mną łącznie] - 3 osoby. Jeśli dołączysz - oznacza to przesyłkę dzieloną na 4. W przypadku, gdy dołączysz: US$ 7 za sztukę produktu i US$ 3,75 za wysyłkę ---- Na opakowaniu nie podano daty ważności.
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-10-17 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
kupiłyście juz pewnie ta emalię, ale może nie i mogłabym jeszcze dołączyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja też dopiero doczytałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Emalia już jest u mnie ale jeśli chcecie, mogę zamówić ponownie. Tylko nie wiem ile osób mam liczyć - ja osobiście już nie potrzebuję, bo mam, więc przesyłka dzielona byłaby między zainteresowanych i w tej opcji zapłata szła by z góry, z ewentualną dopłatą lub zwrotem, jeśli kurs się zmienił [opłacone nieco dalej jak 2 tygodnie temu zamówienie wskazywało na kurs 1 usd = 3,20 zł].
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
To może poczekajmy chwile aż znajdzie się więcej chętnych, bo ta przesyłka rzeczywiście bardzo droga. NagaLy a jak się sprawuje twoja emalia? Warto ją kupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Najpierw muszę doleczyć ucho, by spróbować i się wypowiedzieć
![]() Czekam też na opinię klientki, której wyślę "wymalowany" produkt, ale wyślę dopiero w przyszłym tygodniu.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Edit. Do ciachnięcia.
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-11-05 o 02:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No nie, znów edit
![]() ![]() Miałam sprzedać ale właśnie się jednak kobitka zgłosiła.
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-11-06 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.