![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Lancome, Clinique, Minerały, Escada, Biżu, Panache, Freya, Fantasie WRZESIEŃNowy wątek JESIEŃ 2011:Witajcie ![]() UWAGA! Pamiętaj, że wszystkie zdjęcia przeze mnie publikowane w tym wątku są moją własnością i są chronione prawem autorskim. wymienię negocjacje wymienione NOWY - produkt nowy lub jedynie przetestowany (dokładne info obok) PANACHE/FREYA/FANTASIE itp. W POŚCIE #2 MOJA WISH LISTA W POŚCIE #4! ![]() Chętnie wymienię następujące produkty ![]() (posortowane alfabetycznie, zdjęcia na początku; UWAGA! Nie każdy produkt ma zdjęcie, dlatego zachęcam do przejrzenia listy) Foto 4: Załącznik 3694996 Foto 5: Załącznik 3642102 Foto 6: Załącznik 3641977 Foto 7: Załącznik 3637731 - ASTOR Big&Beautiful Ultra Volume Maskara waterproof (black) - niebieskie opakowanie. Użyta kilka razy, odpowiednio przechowywana. Nie jest wysuszona, nie ma grudek, itp. - BENEFIT High Beam - rozświetlacz do twarzy, ponad połowa opakowania (nie muszę oddawać, więc będę wybredna) KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,19271,high-beam.html&next=1 - BIOCHEMIA URODY Peeling enzymatyczny, ważny do wrz. 2012 - 3/4 opakowania - CALVIN KLEIN Heavenly (odcień beżu) pomadka – NOWA (nie używana, nie testowana). - CELINE DION Notes perfumy 30 ml. Stan zużycia na zdjęciu: - CLEAN&CLEAR tonik przeciw wągrom Oil-free 200ml, NOWY, przetestowany 1 raz - CLINIQUE 3 kroki Dramatically different moisturizing lotion (próbki kremu do twarzy, 7,5ml – 5 saszetek po 1,5 ml) - Very dry to dry combination skin NOWE - COLOUR ALIKE (Barbra Pro) Seria Wszystko gra! No. 455 Różowa pantera - lakier do paznokci (użyty 1 raz) - COLOUR ALIKE (Barbra Pro) Seria Wszystko gra! No. 452 Szara migotka - lakier do paznokci (użyty 1 raz) - COLOUR ALIKE (Barbra Pro) Seria Q No. 106 Nudziaq - lakier do paznokci, NOWY - DR PIERRE RICAUD Smoothing Cream Lipstick – pomadka w kolorze Nacre de Corail - NOWA, tylko testowana - ESCADA Signature 75 ml, perfumy, z kartonikiem. Zużycie: minimalne, mniej niż 5%. Będę wybrzydzać :P - ESSENCE lakier do paznokci pękający czarny - NOWY! kupiony w sierpniu 2011. - EVERYDAY MINERALS pędzel do cieni - z wymiany, tylko wypróbowany. - EVERYDAY MINERALS "Soft Bronzer" blush – bronzer/róż, pełnowymiarowe opakowanie, niewielkie zużycie. - EVERYDAY MINERALS "Viki's Radiant Creation" lucent powder – róż/puder rozświetlający, pełnowymiarowe opakowanie, niewielkie zużycie. - EVERYDAY MINERALS i inne minerały w samplach: m. in. Róż Everyday Minerals "Best Friends", niewielkie zużycie. - HERMES z linii Des Merveilles żel pod prysznic (2 tubki po 50ml), który dostałam w komplecie wraz z perfumami z tej samej serii. Jedna tubka jest zupełnie nowa, i nieużywana. Druga rozpoczęta (jedno zaaplikowanie). Mogę wymienić jedną lub obie. NOWE - INGLOT Face&Body Iluminator AMC #63 - w kremie, opakowanie z pompką, świetny jako róż. Jedynie testowany, zużycie znikome, mam oryginalny kartonik - INGLOT Cień do powiek Vertigo #43 (jasny róż z drobinkami) – NOWY (jedynie raz przetestowany). - INGLOT błyszczyk AMC opalizujący #544 (różowo-malinowy) - ważny do 11.2011 - zużycie prawie żadne, jedynie przetestowany, ale to nie mój kolor - INGLOT Mat #811 lakier do paznokci - NOWY! Tylko przetestowany. - INGLOT Róż do policzków #38 - NOWY! Tylko przetestowany. - IWOSTIN Sensitia, krem nawilżający do twarzy dla skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień, hipoalergiczny (tubka 75ml) - trudno ocenić zawartość, ale jakieś 2/3 tubki. -JOKO Universe bronzer - wypiekany puder bronzujący w kolorze J370. Jedynie testowany, zużycie niewidoczne. - L’OREAL Pure Zone żel do twarzy z peelingiem przeciw zaskórnikom - żel odblokowujący pory z peelingiem. Użyty kilka razy, zużycie naprawdę niewielkie (po tubce praktycznie nie widać). - L’OREAL Pure Zone krem nawilżający przeciw niedoskonałościom, przeciw zaskórnikom 50ml - Poretarget + kwas salicylowy. Zostało ok. pół tubki. - MAC Glitter w bordowym odcieniu - z wymiany. - MAX FACTOR Age Renew podkład w kolorze 45 (warm almond) SPF10 - rozświetla cerę usuwając oznaki zmęczenia, idealnie pokrywa, wyrównuje drobne zmarszczki i linie, pielęgnuje i odżywia, zawiera wit. B3, B5, E oraz kompleks amino-peptydów i ekstrakt zielonej herbaty - zużycie zaznaczone na zdjęciu. - MISS SPORTY Automatyczna kredka do oczu Miss Sporty w kolorze zielonym. Zużycie minimalne, na zdjęciu widać, że kredka jest prawie nowa: - SEPHORA hydrating & smoothing foundation SPF10, oil free, 30 ml, kolor R20. Kilkakrotne użycie, jednak podkład okazał się dla mnie zbyt ciemny (mam baaaardzo jasną karnację). Zużycie widoczne na zdjęciu: - SEPHORA Mystic Eyeshadow - cień w pędzelku użyty kilka razy. - SEPHORA Metal #50 lakier do paznokci – NOWY, tylko przetestowany, świeżutki, kupiony w sierpniu 2011. - SEPHORA Metal #68 lakier do paznokci – NOWY, tylko przetestowany, świeżutki, kupiony w sierpniu 2011. - SEPHORA Express color Press-on eye shadow #05 silver/lilac (gotowe cienie do powiek, w 3 odcieniach: srebrny, lila, grafit) NOWE - STILA Eyeshadow Trio: Ravishing Rose - paletka trzech cieni do powiek w odcieniach fioletu w eleganckim, satynowym opakowaniu. NOWE, mam kartonik, tylko przetestowane, będę wybredna, bo fajne są i nie wiem jeszcze, czy chcę je oddać ![]() Póki co zdjęcia producenta: - SMASHBOX Photo Op Under Eye Brightener - rozświetlacz pod oczy (nie muszę oddawać, więc będę wybredna) KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,22164,smashbox-photo-op-under-eye-brightener.html -REVLON PhotoReadyTranslucent Finisher 001 - puder wykończeniowy z lekkim połyskiem w najjaśniejszym odcieniu 001. Był kilkakrotnie użyty, ale zużycie nie jest duże. W opakowaniu lusterko i nieużywany, zapakowany pędzelek. - YVES ROCHER Pure Calmille krem na dzień i na noc z wyciągiem z rumianku (40ml) NOWY, nieotwierany! - ZIAJA 100% pielęgnacji - krem pod oczy korygujący (zmniejsza obrzęki i rozjaśnia cienie) - ubytek minimalny (tyle, co jednorazowa aplikacja) NOWY - Nowy wisiorek z Wieżą Eiffla, łańcuszek zakładany przez głowę. - Bransolety nr 1,2,3,4 i inne kolory Załącznik 3694995 Nr 1 - zupełnie nowe- Wymienione (LouLou) Nr 2 - noszone zaledwie kilka razy Nr 3 - zupełnie nowe (masa perłowa i kwarc różowy) - Wymienione (KuNu) Nr 4 - raz założone Nr 5 - zupełnie nowe (jednak w skutek przechowywania metalowe zapięcia z tyłu mocno pociemniały) Załącznik 3642102
Klasyka nigdy nie wychodzi z mody. ![]() Edytowane przez blackandblue Czas edycji: 2011-11-28 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lancome, Clinique, Minerały, Escada, Biżu, Panache, Freya, Fantasie
NOWA BIELIZNA! (WSZYSTKIE BIUSTONOSZE SĄ NOWE I NIEUŻYWANE dlatego chciałabym wymienić je na przedmioty stanowiące ich równowartość) NOWY - Biustonosz sportowy Shock Absorber 5in1 Multiway Sports Bra 65F (30F) nowy, z metkami, w kolorze cielistym. W komplecie szersze, miękkie ramiączka dla komfortu oraz dodatkowe, klasyczne. Ramiączka są połączone ze stanikiem przy pomocy ruchomego, okrągłego mocowania (coś w stylu zatrzasku), dzięki temu ramiączka nie cisną przy ruchach ciała ![]() NOWY - Biustonosz sportowy Shock Absorber 5in1 Multiway Sports Bra 65E (30E) nowy, z metkami, w kolorze czarnym. Opis jak wyżej. NOWY - Tankini Panache Pebbles 30GG - nowe, z metkami! NOWY - Biustonosz Panache Masquerade Rhea 65H (30H) - usztywniana balkonetka z pionowymi cięciami - nowy, z metkami NOWY - Biustonosz Freya Leona 65H (30H) - miękka balkonetka - nowy, z metkami NOWY - Biustonosz Fantasie Amethyst 65H (30H) - koronkowy, piękny, fioletowy, miękka balkonetka, nowy, z metkami NOWY - Komplet Fantasie Evie balkonetka 65GG (30GG) z figami w rozmiarze S. Komplet w kolorze bordowym. Nowy, z metkami. Balkonetka o miękkich miseczkach. NOWY - Biustonosz Freya Rio 65H (30H) ze stringami w rozmiarze S. Komplet w kolorze fuksji. Zarówno biustonosz jak i figi są nowe, z metkami. Balkonetka o miękkich miseczkach. NOWY - Biustonosz Gossard Strapless Superboost 70C (32C) z odpinanymi ramiączkami, w kolorze szampańskim (Cappucino). Miseczki usztywniane z wyjmowanymi wkładkami, otulone satynowym/atłasowym materiałem ![]() NOWY - Biustonosz Freya Millie 70G (32G). Balkonetka o miękkich miseczkach, nowa ale bez metek. NOWY - Biustonosz George 70G (32G). Pięęęęękna różowa balkonetka o miękkich miseczkach z fioletowymi haftami, nowa ale bez metek. WYMIENIĘ KSIĄŻKI: UWAGA! Książki (zwłaszcza te ciężkie :P) wymieniam głównie z wizażankami z Warszawy i okolic, by możliwy był odbiór osobisty. Niektóre z książek są naprawdę duże i ciężkie i biorąc pod uwagę koszt wysyłki wymiana traci czasem sens ![]() ![]() Mam bardzo duży wybór książek z zakresu filologii polskiej (zarówno podręczniki, teksty i artykuły, jak i lektury). Proszę pytać ![]() W. Berent, "Ozimina" W. Berent, "Żywe kamienie" R. Kapuściński, „Autoportret reportera” R. Kapuściński, „Podróże z Herodotem” A. Perez-Reverte, "Królowa południa" H. Sienkiewicz, "Wybór nowel" L. Weisberger, „Diabeł ubiera się u Prady” PODRĘCZNIKI I LEKSYKONY:
![]() SZUKAM KSIĄŻEK: Szukam książek następujących autorów (kolejność alfabetyczna ![]() PL: W. Cejrowski W. Myśliwski M. Nowakowski J. Podsiadło ![]() M. Szczygieł (Gottland, Zrób sobie raj) ![]() O. Tokarczuk L. Tyrmand ![]() Zagraniczni: J. Cortazar Marquez Gabriel Garcia F. Kafka (opowiadania) M. Kundera ![]() A także: numery VOGUE w dobrym stanie ![]() Jeśli znalazłabyś u mnie coś w zamian, będę zachwycona ![]() UWAGA! Nie jestem zainteresowana opracowaniami szkolnymi!
Klasyka nigdy nie wychodzi z mody. ![]() Edytowane przez blackandblue Czas edycji: 2011-09-22 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Znajdziesz cos za - Podkład Everyday Minerals BASE Winged Butter (intensive base) - pełnowymiarowe opakowanie, niewielkie zużycie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lancome, Clinique, Minerały, Escada, Biżu, Panache, Freya, Fantasie WRZESIEŃ
W zamian przygarnę z przyjemnością: Perfumy: Escada - Especially Lancome - Hypnose Lancome - Tresor in Love Lancome - Tresor Midnight Rose Marc Jacobs - Lola Marc Jacobs - Daisy so fresh PODKŁAD dobrej firmy, w najjaśniejszym odcieniu (do cery normalnej lub mieszanej) Krem nawilżający AVENE Hydrance Optimale UV Legere SPF20 (for normal to combination sensitive skin) Płyny micelarne Bioderma H20 Różności na przebarwienia; Dobre peelingi (np. Pat&Rub ![]() Masła i mleczka do ciała (The Body Shop bardzo chętnie) Tusze do rzęs - Dior, Chanel, EL, YSL, Helena Rubinstein i in. Palety cieni w fioletach, cielistościach i szarościach. Biustonosze 30G/30GG/30H Uwaga! Jeśli pudry/podkłady, to tylko najjaśniejsze odcienie! AVENE - kremy, mleczka, peelingi, itp. BENEFIT - rozświetlacze, róże, bronzery, korektory, pudry BIODERMA - płyny micelarne w każdej ilości, kremy do cery suchej, mleczka, etc. CHANEL CLARINS - pielęgnacja, toniki, mleczka, może kremy, cienie do powiek, róże, bronzery DIOR - różności, matowe cienie, róże.... ESTEE LAUDER - cienie, cienie, cienie ![]() FRED FARRUGIA - cienie ![]() HELENA RUBINSTEIN - maskary, cienie do powiek, najjaśniejsze podkłady, róże KORRES MAC - kolorówka, ale bez podkładów MUFE - eyelinery, cienie PAT&RUB - głównie scruby!!! SMASHBOX- róże, bronzery, rozświetlacze, bazy THE BODY SHOP - nowe masełka i scruby Zarezerwowane: Wymienione: - CLINIQUE 3 kroki Dramatically different moisturizing lotion 125 ml - negocjacje krem w butelce z pompką. Zostało jakieś 3/5 opakowania, krem jest bardzo wydajny - WYMIENIONY z ol__ - Krem do twarzy 3 kroki Clinique Dramatically different moisturizing lotion (30 ml) - Very dry to dry combination skin (nowy, nieotwierany) - WYMIENIONE Villete - Pędzel HAKURO H50 do podkładu - użyty zaledwie kilka razy, jak nowy. - WYMIENIONE Vilete - Stanik Squeeze Me 30D - WYMIENIONY (Marylinda) - Róż Everyday Minerals "Walkee Talkee" - pełnowymiarowe opakowanie, niewielkie zużycie. - WYMIENIONA (Tassarinian) - Maskara LANCOME Hypnose Precious Cells - kupiona przed wakacjami w Sephorze, używana. - WYMIENIONA (Tassarinian) - Minerały w strunach: 8 saszetek: próbek cieni (2szt., odcienie fioletu) i podkładów (6szt., jasne odcienie). - WYMIENIONE (Tassarinian) - dokładka! Cienie MAC z wymiany: TOP HAT (fiolet) i złoto (nie znam nazwy) - niewielkie zużycie - WYMIENIONE (Addatoniewypada) - Podkład Everyday Minerals BASE Winged Butter (intensive base) - pełnowymiarowe opakowanie, niewielkie zużycie - WYMIENIONE (virtual_reality) - Tonik LOREAL Triple Active KOMFORT-WYMIENIONY Z KuNu - Krem do cery naczynkowej LIRENE Półtłusty na noc. WYMIENIONY z SweetButterfly - Nowy Yves Rocher korektor dwufazowy SeboSpecific, nr R005 - WYMIENIONY z Annabel89 - Podkład Max Factor NATURAL MINERALS w kolorze 60- WYMIENIONY z Annabel89 - Błyszczyk do ust Dior Addict Lip Fluid nr 796 Tylko testowany- WYMIENIONE z Klishe - Baza Artdeco - WYMIENIONE z Klishe - Puder rozświetlający Dr. Pierre Ricaud. Nowy, tylko sprawdzony. - WYMIENIONY Z KuNu - Kredka perłowa Manhattan GO BIG! WYMIENIONA! - Błyszczyk do ust Mac Lipglass Sunset A33WYMIENIONY! - Perfumy Ulric de Varens - Mini Love 25 ml.- WYMIENIONY z Silaognia - Dezodorant w spray'u PLAYBOY Play it Sexy Nowy- WYMIENIONY z Silaognia - Biustonosz Panache Ariza 70FF (32FF) Nowy, z metkami. - WYMIENIONY (Dorota-Coco) - Kostium kąpielowy (sama góra) Figleaves 70FF (32FF). Nowy, z metkami - WYMIENIONY (Dorota-Coco) - Czarne body Figleaves 70FF (32FF) Nowe, z metkami - WYMIENIONY (Dorota-Coco) - Biustonosz Ruby Pink 70G (32G) Nowy, z metkami. - WYMIENIONY (Dorota-Coco) - Biustonosz Freya Arabella Midnight 65G (30G) nowy, z metkami. - WYMIENIONY (Ranka) - Biustonosz Keia Pink 70G (32G) Nowy, z metkami. - WYMIENIONY (Oolong) - Biustonosz Panache Masquerade Shanghai 75F (34F) nowy, z metkami. - WYMIENIONY (Oolong) - Biustonosz Gossard Enchant Black 75F (34F) nowy, z metkami. - WYMIENIONY (Oolong) - Biustonosz Discover Mademoiselle Marilyn 70B (32B) nowy, z metkami. WYMIENIONY - Komplet Beau Bra 70B (32B) + szorty M. nowy, z metkami.WYMIENIONY - Biustonosz Discover Mademoiselle Lush 65D (30D) nowy, z metkami. WYMIENIONY - Biustonosz Panache Tango II Plunge 70G (32G) Nowy, z metkami. WYMIENIONY - M. Paver, "Wilczy Brat" - Wymienione (budyniek90) - I. Kadare, "Pałac snów" - Wymienione (budyniek90)
Klasyka nigdy nie wychodzi z mody. ![]() Edytowane przez blackandblue Czas edycji: 2011-09-22 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Dot.: Lancome, Clinique, Minerały, Escada, Biżu, Panache, Freya, Fantasie WRZESIEŃ
Cześć, znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? : ) Poza wątkiem mogę czegoś poszukać ewentualnie.
- Maskara LANCOME Hypnose - kupiona przed wakacjami w Sephorze - Róż Everyday Minerals Walkee Talkee - pełnowymiarowe opakowanie, niewielkie zużycie. - Nowy wisiorek z Wieżą Eiffla, łańcuszek zakładany przez głowę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Meteorki są w negocjacji, ale do jutra wieczora powinno się już coś wyklarować - jeżeli nie wyjdzie to oddałabym Ci je : ) Odezwę się więc jak będę coś wiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś za Escadę i "Diabeł ubiera się u Prady"?
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic, chyba ze widzisz cos u mnie za podklad max factor, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
cos za
NOWY - Krem do twarzy Clinique Dramatically different moisturizing lotion (30 ml) - Very dry to dry combination skin (nowy, nieotwierany) - dokładka! Maskara LANCOME Hypnose - kupiona przed wakacjami w Sephorze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hmm a moze miałabyś jakis staniczek dla mnie nosze 75 d
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za - dokładka! Maskara LANCOME Hypnose - kupiona przed wakacjami w Sephorze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Może znajdziesz coś u mnie za; Maskara LANCOME Hypnose Podkład Everyday Minerals BASE Winged Butter
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
hej,
znajdziesz coś u mnie za Podkład Sephora hydrating & smoothing foundation SPF10, oil free ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Niestety guerlain już wymieniony, pozdrawiam
03.01.2013 10:19 - Oliver
![]() 51cm, 3.9kg ![]() Insanity - in progress |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie? Dużo oddam
![]() [/SIZE][/FONT]- dokładka! Maskara LANCOME Hypnose - kupiona przed wakacjami w Sephorze. - dokładka! - Róż Everyday Minerals Best Friends - samplowe opakowanie, niewielkie zużycie. [/SIZE]- Podkład Everyday Minerals BASE Winged Butter (intensive base) - pełnowymiarowe opakowanie, niewielkie zużycie. - Perfumy Escada Signature 75 ml, z kartonikiem Zużycie: około 5 procent. Będę wybrzydzać :P NOWY [/COLOR][FONT=Arial][SIZE=2]- Biustonosz sportowy Shock Absorber 5in1 Multiway Sports Bra 65F Może masz cos jeszcze w rozmiarze 65f-60g?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej
Mam na zbyciu włoskie Vanity Fair z sierpnia (miałam więcej ale powyrzucałam ![]() Generalnie biustonosze mnie interesują, ale kiepsko gdy nie ma możliwości przymiarki (noszę ok. 65 GG) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
czy możesz wstawić fotki biustonoszy?
![]() interesuje mnie rozmiar 65E |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej
Generalnie przydałby mi się jakiś plunge (zbierany z boku), najlepiej z poduszką. Shock Absorber musiałabym przymierzyć bo nigdy nie miałam a w innej fiormy sportowym biustonoszu jest mi i tak za gorąco by ćwiczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
witam
![]() bardzo zależy mi na : Bronzer/róż Everyday Minerals "Soft Bronzer" blush Puder/róż rozświetlający Everyday Minerals "Viki's Radiant Creation" znalazłabyś coś u mnie? zapraszam do obu wątków! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Żel pod prysznic Hermes z linii Des Merveilles
Krem do twarzy Clinique Dramatically different moisturizing lotion (30 ml) - Very dry to dry combination skin (nowy, nieotwierany) coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
no wiem, wiem, napisałam pod kątem tego że piszesz, że masz szansę wystawić inne rozmiary, nosiłam już różne rozmiary od E do GG nawet własnie (fakt że to kostium kąpielowy i jakiś dziwny rozmiar to był) ale zazwyczaj powinnam mieć F lub G po prostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za pędzel hakuro?
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Kochana może znajdziesz coś u mnie za pędzle Hakuro i EDM oraz ksiązkę "Diabel ubiera się u Prady"(jakie to wydanie, wersja, "okładka") ??
Odpisz u mnie... link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.