|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Co wy byście zrobiły na moim miejscu?
Zacznę od tego, że mam 14 lat i chodzę do 2 gim. Od bardzo dawna podoba mi się taki jeden chłopak. Jednak pod koniec 1 gim. postanowiłam sobie odpuścić (no bo ja jestem nieśmiała, no a poza tym on nie okazywał żadnych śladów zainteresowania). Przyjaciółka od początku mi radziła żebym sobie odpuściła, jednak kilka dni temu koledzy z mojej klasy trochę mi dokuczali. I ponoć TEN chłopak po lekcji zaczął ich się czepiać, że mi dokuczają, a jak mu powiedzieli że się we mnie zakochał, to tamten ponoć odszedł bez słowa (usłyszałam to od 2 koleżanek). Chciałabym do niego zagadać bo my ze sobą za bardzo nie rozmawiamy, ale tak głupio bo nie mamy żadnych tematów, no a z lekcjami to wszyscy wiedzą że ja zawsze się pytam mojej naj
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Co wy byście zrobiły na moim miejscu?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Próbowałam się do niego odezwać, ale zawsze zaczynam się denerwować i w końcu rezygnuję :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nie bój się. Podejdź na spokojnie i zagadaj, przecież nic Ci się nie stanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zagadaj np o muzyce czy ma płytkę z muzą jakiegoś zespołu, czy gra w jakąś gre.
Wiesz o nim coś więcej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Powiem ci jak ja zrobilam, gdy bylam w gim. Tez mi sie podobal jeden chlopak, byl starszy. Poprosilam kolege o jego numer gg i pewnego dnia zagadalam do niego. Pozniej wlasnie zaczelismy gadac czesciej na gg, w szkole zaczal mi nawet mowic 'czesc', usmiechac sie, na jakichs dyskotekach szkolnych do tanca zapraszal :d
Uwazam, ze najlepiej zaczac na gg, bo raczej nikt sie o tym nie dowie, ze do niego pisalas, nikt nie bedzie sie czepial, docinal, a wy oboje mozecie spokojnie gadac. Pozniej mozesz zaczac jakos rozkrecac temat o szkole, ze moglibyscie czesciej ze soba gadac itd. itp. etc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Rozumiem, że chodzicie do jednej szkoły/klasy? Jeżeli tak, to możesz zacząć od dodania go do znajomych na Facebook'u, później skomentowania czegoś, polubienia - rozmowa sama się rozwinie.
![]() Jeżeli jednak zdecydujesz się na przełamanie swojej nieśmiałości, to zagadaj go chociażby o te lekcje, o których wspominałaś! Twoja przyjaciółka przecież może akurat czegoś nie wiedzieć... ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Napisałam do niego na gg ale nie odpisał
![]() Tak, jesteśmy w tej samej klasie ![]() Edytowane przez bassienka115 Czas edycji: 2011-11-04 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
sprawdź czym się intersuje może połączy was coś wspólnego poza tym rozmowa nic nie boli
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zagadaj na nk lub facebook'u
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.