|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
zeszyt do wykorzystania :)
witam. na pewno bylo juz kilka takich tematow ale mniejsza z tym...
mam kilka fajnych zeszytow ktorych nie chce wykorzystać do szkoly. dlatego pomyslalam ze je jakos inaczej wykorzystac. tylko ze w tym problem ze nie mam pomyslu. bo pamietnik odpada bo nie chce zeby ktos go przez przypadek znalazl.. szkicownik tez nie bo mam juz inny, bardziej profesjonalny a pisanie opowiadan i tekstow piosenek to nie dla mnie. nie potrafie tego... na pewno wy wizazystki macie takie zeszyty i chcialam was prosic zebyscie sie mini podzielily ![]() zdjecia mile widziane
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zeszyt do wykorzystania :)
Po pierwsze - skoro twierdzisz, że "na pewno bylo juz kilka takich tematow", to po co zakładasz następny? Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki.
Po drugie - nie "wizażystki", a wizażanki. Po trzecie - chyba nie sądzisz, że ktoś, kto Cię w ogóle nie zna napisze Ci do czego masz wykorzystać swoje zeszyty? No proszę... trochę własnej inwencji... A tak w ogóle to witaj na forum. Rozgość się i poprzeglądaj wątki, może coś wpadnie Ci do głowy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.