jak Wy to widzicie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-05, 09:02   #1
markezka
Przyczajenie

jak Wy to widzicie

Jestem z chłopakiem 2 lata. Jest super, nawet bardzo. Byłam pewna, ze nasz związek jest fajny, nawet idealny pod każdym względem.
Rozbawiał mnie, pocieszał, pomagał, mieliśmy dużo wspólnych tematów, nigdy się nie nudziliśmy etc...
On ma kilku na prawdę dobrych kolegów z którymi często się spotyka, żadnej bliskiej koleżanki.
Nieraz - ale w żartach - wspominał, że napisze do dwóch dziewczyn z którymi "coś tam" kiedyś go łączyło, więcej niż koleżeństwo, ale razem nigdy nie byli.
Oczywiście zapoznawałam go z moimi znajomymi, bliskimi koleżankami, spotykaliśmy się nieraz we wspólnym gronie ale nic poza tym.
Wczoraj chciałam mu zrobić głupi żart (rodem z podstawówki) - a może w głębi duszy chciałam go sprawdzić. Rozmawiałam z nim na gg jako obca dziewczyna, która chce go poznać, zagaić spotkanie. Po 10 minutach byli już umówieni na piwo.
Skłamał, że idzie z kolegą na piwo.
Oczywiście po kilku godzinkach zadzwoniłam i spytałam jak spotkanie z Malwiną...
spotkaliśmy się
Jego jednym, jedynym wytłumaczeniem było to, że nie ma znajomych, na studiach mało ludzi na kierunku, a w rozmowie była tylko mowa o wyjściu na piwo, nic więcej - tak jak zwykłe wyjście na piwo z kolegą
aha i chciał mi powiedzieć o tym później
Skończyłam nasz związek bo nie jestem w stanie mu zaufać
skąd wiem, że nie liczył na nic więcej, że mówi prawdę, że chciał poznać jakąś koleżankę i od czasu do czasu z nią pogadać
w takim razie skoro brak mu znajomych niech pozna jakiegoś kolegę...
troszkę to chore nie sądzicie?
markezka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 09:14   #2
rnm
Wtajemniczenie

Dot.: jak Wy to widzicie

Cytat:
Napisane przez markezka Pokaż wiadomość
Jestem z chłopakiem 2 lata. Jest super, nawet bardzo. Byłam pewna, ze nasz związek jest fajny, nawet idealny pod każdym względem.
Rozbawiał mnie, pocieszał, pomagał, mieliśmy dużo wspólnych tematów, nigdy się nie nudziliśmy etc...
On ma kilku na prawdę dobrych kolegów z którymi często się spotyka, żadnej bliskiej koleżanki.
Nieraz - ale w żartach - wspominał, że napisze do dwóch dziewczyn z którymi "coś tam" kiedyś go łączyło, więcej niż koleżeństwo, ale razem nigdy nie byli.
Oczywiście zapoznawałam go z moimi znajomymi, bliskimi koleżankami, spotykaliśmy się nieraz we wspólnym gronie ale nic poza tym.
Wczoraj chciałam mu zrobić głupi żart (rodem z podstawówki) - a może w głębi duszy chciałam go sprawdzić. Rozmawiałam z nim na gg jako obca dziewczyna, która chce go poznać, zagaić spotkanie. Po 10 minutach byli już umówieni na piwo.
Oczywiście po kilku godzinkach zadzwoniłam i spytałam jak spotkanie z Malwiną...
spotkaliśmy się
Jego jednym, jedynym wytłumaczeniem było to, że nie ma znajomych, na studiach mało ludzi na kierunku, a w rozmowie była tylko mowa o wyjściu na piwo, nic więcej - tak jak zwykłe wyjście na piwo z kolegą
skąd wiem, że nie liczył na nic więcej, że mówi prawdę, że chciał poznać jakąś koleżankę i od czasu do czasu z nią pogadać
Twoje zachowanie rzeczywiście było nie w porządku, ale facet jest zwyczajnie nieuczciwy. Nie usprawiedliwiaj go - okłamał Cię

rnm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 09:19   #3
Unex
bez kija nie podchodz

Droga autorko, trochę sama sobie sprawiłaś taką sytuacje,a poza tym skoro facet nigdy cie nie zdradził, nie kłamał, czemu miałabyś mu nie ufać ? Może wiedział, że nie zgodziłabyś się na 'piwo ze znajomą', może jesteś chorobliwie zazdrosna - nie wiem. Porozmawiaj z nim jeszcze, powiedz, że zabolało cię to, albo odczekaj chwilę i zobacz czy zacznie imprezować z innymi kobietami tuż po tym jak się rozstaliście. Może dusił się w tym związku, każdy odczuwa potrzebę rozmowy z obiema płciami, ty też! Na przyszłość unikaj sytuacji rodem z przedszkola I powodzenia

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 09:45   #4
zzMoskwa
Rozeznanie

Tak właściwie to nic nie wiesz..... Zachowanie faktycznie dziecinne... bo umówił się ok...ale na co się umówił? Na piwo..
Gdyby umówił się *z Malwiną* na seks lub romantyczną kolację to byłby jakiś wyznacznik a tak zgotowałaś sobie masę wątpliwości i będziesz następne 2 mieś zastanawiać się czy dobrze zrobiłaś czy może jednak nie. Facet pewnie świnia ale zostawiłaś sobie furtkę na wątpliwości....Jeśli już chcemy kogoś sprawdzać i szpiegować to z głową a nie motać się jak gimnazjalistka (szpiegowania nie pochwalam żeby było jasne)
W tej sytuacji pozostaje Ci tylko trwać w przekonaniu że zrobiłaś dobrze i nawiązywać relacje z kimś komu ufasz.
Pozdrawiam.
zzMoskwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 09:47   #5
ebedziebe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Unex Pokaż wiadomość
Może wiedział, że nie zgodziłabyś się na 'piwo ze znajomą',
Ale jaką znajomą , ona udała kompletnie obcą osobę a on już się zwabił na jakieś piwo i jeszcze okłamał , wg mnie facet nie uczciwy i nie godny zaufania
ebedziebe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 09:57   #6
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Nie wiem czy dobrze wyczytałam, że powiedział autorce, że z kolegą idzie na to piwo czyli kłamstwo.

jego zachowanie + autorki = remis
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 10:54   #7
mariamarysienka
Zakorzenienie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3033112 2]Nie wiem czy dobrze wyczytałam, że powiedział autorce, że z kolegą idzie na to piwo czyli kłamstwo.

jego zachowanie + autorki = remis [/QUOTE]

dokładnie to samo mi się nasunęło. jak dla mnie autorka zachowała się jak gimnazjalistka, chłopak też nie był w porządku, bo ją okłamał. powinni odbyć ze soba poważną rozmowę, przeprosić się nawzajem, żyć dalej i zobaczyć, czy to jednorazowa wpadka czy rzeczywiście jakiś brak zaufania jest, brak zgodności...
obwinianie tylko faceta to w tym przypadku przesada.

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 11:08   #8
Chatul
ma zielone pojęcie

Również moim zdaniem jest tutaj remis.

markezka, jak możesz mieć do faceta pretensje o to, że Cię okłamał, skoro wcześniej Ty zrobiłaś dokładnie to samo?
Stary 2011-11-05, 11:11   #9
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez markezka Pokaż wiadomość
spotkaliśmy się
Zależy o czym była ta rozmowa na gg i w jakim tonie. Jego kłamstwo - duży minus. Widać, że wzajemnie sobie nie ufacie, a przy tym się nie szanujecie - bardzo niestrawna dla związku mieszanka. Twoje zachowanie - nie do końca w porządku, ale jak już sprawdzałaś (może Twoja intuicja Ci coś podpowiada?), to było sprawdzać do końca - np. zapytać, czy ma dziewczynę, na co dokładnie się umawiacie, czy chce kogoś poznać w celu "randkowym". Sprawdziłaś, ale tylko połowicznie i teraz albo kupujesz jego wytłumaczenie, albo nie. Sama musisz zdecydować.

Zaczynasz post od "jest super, nawet bardzo". Jak jest "super" to się faceta w taki sposób nie sprawdza.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 12:47   #10
normalnyFacet
Zakorzenienie

A moim zdaniem autorka spartoliła. Dziewczyny nie ukrywajmy ale jak zareagowałybyście na TOTALNA szczerość o tym, ze wasz ukochany idzie na piwko z dziewczyna poznaną przez gg? Facet po prostu stracha złapał bo pomyślał do przodu... a kłamstwo no cóż...

Autorko zapamiętaj jedno: nie jesteś idealna i nie wymagaj też tego od kogoś.

A tak całkiem na marginesie myślę, że szukała pretekstu..
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 13:03   #11
rnm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Zależy o czym była ta rozmowa na gg i w jakim tonie. Jego kłamstwo - duży minus. Widać, że wzajemnie sobie nie ufacie, a przy tym się nie szanujecie - bardzo niestrawna dla związku mieszanka. Twoje zachowanie - nie do końca w porządku, ale jak już sprawdzałaś (może Twoja intuicja Ci coś podpowiada?), to było sprawdzać do końca - np. zapytać, czy ma dziewczynę, na co dokładnie się umawiacie, czy chce kogoś poznać w celu "randkowym". Sprawdziłaś, ale tylko połowicznie i teraz albo kupujesz jego wytłumaczenie, albo nie. Sama musisz zdecydować.

Zaczynasz post od "jest super, nawet bardzo". Jak jest "super" to się faceta w taki sposób nie sprawdza.
zgadzam sie

rnm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 14:18   #12
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Unex Pokaż wiadomość
Droga autorko, trochę sama sobie sprawiłaś taką sytuacje,a poza tym skoro facet nigdy cie nie zdradził, nie kłamał, czemu miałabyś mu nie ufać ?
Bo właśnie teraz ją okłamał.
Cytat:
Może wiedział, że nie zgodziłabyś się na 'piwo ze znajomą', może jesteś chorobliwie zazdrosna - nie wiem.
Dziewczyna poznana na internecie, której w życiu nie widział na oczy i rozmawiał raz w życiu, nie jest żadna znajomą.
Chłopak szuka wrażeń, moim zdaniem.
Do mnie też niedawno napisał chłopak z mojego miasta, zaprosił na piwo. Odmówiłam. To żaden wyczyn.

Autorko, i zgadzam się z Doris.
Jak już tak zagrałaś (niefajnie jednak), trzeba było wypytać o więcej rzeczy, m.in. o to, czy ma dziewczynę. Sprawa byłaby jasna.
A tak to wiesz, że umówił się z "Malwiną" z internetu, a Ciebie okłamał. I tyle. Albo aż tyle. Zależy jak kto do tego podchodzi.
Myślę, że dla mnie byłoby to jednak "aż".
Stary 2011-11-05, 16:53   #13
anuanusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
A moim zdaniem autorka spartoliła. Dziewczyny nie ukrywajmy ale jak zareagowałybyście na TOTALNA szczerość o tym, ze wasz ukochany idzie na piwko z dziewczyna poznaną przez gg? Facet po prostu stracha złapał bo pomyślał do przodu... a kłamstwo no cóż...

Matko co za wypowiedź
Jasne wina tylko i zupełnie autorki a on był zupełnie w porządku
ile jej błędów potrafiłeś wyłapać a tego chłopaka już wcale?
jak dla mnie masz podejście męskiego szowinisty
dlatego tak czasami nie mogę czytać Twoich postów bo one straszne rażą
anuanusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 16:58   #14
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuanusia Pokaż wiadomość
Matko co za wypowiedź
O matko jeszcze gorsza Widać jakiś dupek musiał Cie mocno skrzywdzić, że tak reagujesz. Poza tym w mojej wypowiedzi zwrot "a kłamstwo no cóż..." jest swoistą oczywistością i logiczną koleją rzeczy iż ono jest złe Zarówno autorka nie widzi w zachowaniu nic złego z jej strony (zrzuca wszystko na faceta - kłamstwo itp) jak również Ty w mojej wypowiedzi.

Tak jak autorka może mu zarzucać kłamstwo tak samo ten chłopak może jej zarzucić brak zaufania + sprawdzanie.

Edytowane przez normalnyFacet
Czas edycji: 2011-11-05 o 17:00
Stary 2011-11-05, 17:11   #15
anuanusia
Zadomowienie

Cytat:
O matko jeszcze gorsza Widać jakiś dupek musiał Cie mocno skrzywdzić, że tak reagujesz. Poza tym w mojej wypowiedzi zwrot "a kłamstwo no cóż..." jest swoistą oczywistością i logiczną koleją rzeczy iż ono jest złe Zarówno autorka nie widzi w zachowaniu nic złego z jej strony (zrzuca wszystko na faceta - kłamstwo itp) jak również Ty w mojej wypowiedzi.

Tak jak autorka może mu zarzucać kłamstwo tak samo ten chłopak może jej zarzucić brak zaufania + sprawdzanie.
Dlaczego mnie musiał skrzywdzić bo widze ,że dwie strony w tym uczestniczą a nie jedna?
Ty ewidentnie wszystko zwaliłeś na dziewczyne...
Ja uważam,że żadne z nich nie jest nie niewinne.
Nie wiem o co chodzi w tej części

Edytowane przez anuanusia
Czas edycji: 2011-11-05 o 17:12
Stary 2011-11-05, 17:31   #16
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:

Cytat:
Matko co za wypowiedź
Według mnie nie rażą. Kłamstwo faceta Autorki zostało już skomentowane wyżej - nie wszyscy muszą to wałkować.
Poniekąd zgadzam się z wypowiedzią NormalnegoFaceta. Zakładając, że chłopak Autorki faktycznie chciał się TYLKO na piwo umówić, bo brakuje mu znajomych (JEGO znajomych, bo z postu zrozumiałam, że głównie ma znajomych Autorki) - domyślił się, że gdyby powiedział to szczerze, to byłaby zapewne awantura i wątek na Wizażu:"Mój chłopak poszedł na piwo z dziewczyną z internetu". Zatem skłamał - zrobił oczywiście źle. Ale mógł faktycznie chcieć powiedzieć o fakcie później.
Oczywiście jest to sytuacja hipotetyczna i sama w nią nie wierzę No może tylko trochę... nie znam faceta.
Natomiast nigdy nie pochwalałam i nigdy nie zacznę pochwalać "sprawdzania" - albo się komuś ufa, albo nie. I odpowiednio: albo się z kimś jest w związku... albo nie.
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 17:39   #17
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego mnie musiał skrzywdzić bo widze ,że dwie strony w tym uczestniczą a nie jedna?
Ty ewidentnie wszystko zwaliłeś na dziewczyne...
Ja uważam,że żadne z nich nie jest nie niewinne.
Nie wiem o co chodzi w tej części
Ja nie bronie faceta bo wiem, że też nie najlepiej się zachował. W tej sytuacji patrzę na to "kto zaczął pierwszy". Najbardziej nie spodobało mi się to, że autorka mogła zakończyć związek mimo iż to ona zaczęła, a za powód podała kłamstwo, które było popełnione PÓŹNIEJ niż jej SPRAWDZANIE. I na miejscu tego chłopaka zamiast kajać się to zacząłbym się zastanawiać na tym co ona zrobiła.

A o piwie to już nie ma co wspominać Doris ładnie napisała. Można nadinterpretować to w dowolny sposób. Nie było gotowego scenariusza, że np. romans/skok w bok/seks bez zobowiązań/przygoda PO PIWIE. A autorka pewnie KURCZOWO trzymała się zwrotu klucza "umówieni na piwo" lecz to, że jakieś podteksty sama sobie dopowiada to sprawia właśnie, że jest jak jest.

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaja-ja Pokaż wiadomość
Według mnie nie rażą. Kłamstwo faceta Autorki zostało już skomentowane wyżej - nie wszyscy muszą to wałkować.
Poniekąd zgadzam się z wypowiedzią NormalnegoFaceta. Zakładając, że chłopak Autorki faktycznie chciał się TYLKO na piwo umówić, bo brakuje mu znajomych (JEGO znajomych, bo z postu zrozumiałam, że głównie ma znajomych Autorki) - domyślił się, że gdyby powiedział to szczerze, to byłaby zapewne awantura i wątek na Wizażu:"Mój chłopak poszedł na piwo z dziewczyną z internetu". Zatem skłamał - zrobił oczywiście źle. Ale mógł faktycznie chcieć powiedzieć o fakcie później.
Oczywiście jest to sytuacja hipotetyczna i sama w nią nie wierzę No może tylko trochę... nie znam faceta.
Natomiast nigdy nie pochwalałam i nigdy nie zacznę pochwalać "sprawdzania" - albo się komuś ufa, albo nie. I odpowiednio: albo się z kimś jest w związku... albo nie.
dzięki
Stary 2011-11-05, 17:44   #18
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:

dzięki
A nie ma za co - wypowiadasz się w wielu wątkach i ostatnie co bym o Tobie napisała to "męski szowinista"... Jesteś obiektywny, ot co.
Stary 2011-11-05, 17:51   #19
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
A nie ma za co - wypowiadasz się w wielu wątkach i ostatnie co bym o Tobie napisała to "męski szowinista"... Jesteś obiektywny, ot co.
Dzięki dzięki Swoją drogą miałem podobnie kiedyś. Tylko, że ja odrazu powiedziałem dziewczynie, że będę miał nową KOLEŻANKĘ (których za bardzo nie miałem wcześniej). No i takiej wściekłości w oczach kobiety nigdy nie widziałem jak wtedy A co śmieszne ona miała więcej kolegów niż koleżanek. Regularnie ich poznawała a ja jakoś nie miałem pretensji. No ale ona skończyła więc no cóż... doszedłem do wniosku, że nie może mnie ona ograniczać/żądać kiedy sama robi co chce
Stary 2011-11-05, 18:40   #20
anuanusia
Zadomowienie

Cytat:
Według mnie nie rażą.
Nie napisałam,że każdego tylko mnie.

Cytat:
No właśnie ale tego nie wiadomo jakie zamiary miał chłopak autorki...więc ciężko jest to oceniać i nie jest na miejscu chyba zwalać całą wine na dziewczyne. Po drugie jakoś to tak dziwnie wyglada umawiać się z nieznaną dziewczyną na piwo poznana przez internet

Cytat:
Ja nie bronie faceta bo wiem, że też nie najlepiej się zachował.

Pisząc a dla mnie to autorka spartoliła trochę inaczej to brzmi jakby wina była ewidentnie po jej stronie.

Cytat:
W tej sytuacji patrzę na to "kto zaczął pierwszy". Najbardziej nie spodobało mi się to, że autorka mogła zakończyć związek mimo iż to ona zaczęła, a za powód podała kłamstwo, które było popełnione PÓŹNIEJ niż jej SPRAWDZANIE. I na miejscu tego chłopaka zamiast kajać się to zacząłbym się zastanawiać na tym co ona zrobiła.

Pisanie kto pierwszy kojarzy mi się z kłótnią dzieci
Ale dlaczego ona miała go miała zaraz zakończyć ;/

Cytat:
A o piwie to już nie ma co wspominać Doris ładnie napisała. Można nadinterpretować to w dowolny sposób. Nie było gotowego scenariusza, że np. romans/skok w bok/seks bez zobowiązań/przygoda PO PIWIE. A autorka pewnie KURCZOWO trzymała się zwrotu klucza "umówieni na piwo" lecz to, że jakieś podteksty sama sobie dopowiada to sprawia właśnie, że jest jak jest.

skąd wiesz, że kurczowo

Edytowane przez anuanusia
Czas edycji: 2011-11-05 o 19:04
Stary 2011-11-05, 19:51   #21
lodyga21
Raczkowanie

Też bym pogoniła..mimo że to moja imienniczka
Sportowy styl życia!
lodyga21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 20:19   #22
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie ale tego nie wiadomo jakie zamiary miał chłopak autorki...więc ciężko jest to oceniać i nie jest na miejscu chyba zwalać całą wine na dziewczyne. Po drugie jakoś to tak dziwnie wyglada umawiać się z nieznaną dziewczyną na piwo poznana przez internet

Pisząc a dla mnie to autorka spartoliła trochę inaczej to brzmi jakby wina była ewidentnie po jej stronie.

Pisanie kto pierwszy kojarzy mi się z kłótnią dzieci
Ale dlaczego ona miała go miała zaraz zakończyć ;/

skąd wiesz, że kurczowo
Ty naprawdę masz jakieś uprzedzenia co do facetów. Bo od kiedy weszłaś na ten wątek to uczepiłaś się moich postów. Nie czytasz ze zrozumieniem (autorka zakończyła związek), nie jesteś obiektywna (wina tylko faceta), każdy facet to szowinistyczna świnia itd. itd. Kobieto nic Ci nie zrobiłem nawet znoszę te Twoje docinki, a Ty się uczepiłaś. Naprawdę nie pojmuję tego.

Edytowane przez normalnyFacet
Czas edycji: 2011-11-05 o 20:21
Stary 2011-11-05, 20:26   #23
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ty naprawdę masz jakieś uprzedzenia co do facetów. Bo od kiedy weszłaś na ten wątek to uczepiłaś się moich postów. Nie czytasz ze zrozumieniem (autorka zakończyła związek), nie jesteś obiektywna (wina tylko faceta), każdy facet to szowinistyczna świnia itd. itd. Kobieto nic Ci nie zrobiłem nawet znoszę te Twoje docinki, a Ty się uczepiłaś. Naprawdę nie pojmuję tego.
Oj nF, nF, wystarczy że któraś przyczepi się do Twojego niejasnego stylu wypowiedzi, a już się okazuje, że ma uprzedzenia do facetów Jak dobrze, że mnie nigdy nie zarzuciłeś czegoś takiego, bo byłby kęsim

Tyle czasu na wizażu, mógłbyś w końcu popracować nad precyzją wypowiedzi, doprawdy

W temacie - zgadzam się z Doris, jak sprawdzać to konkretnie.
Stary 2011-11-05, 20:42   #24
mariamarysienka
Zakorzenienie

widzę że z wątku zrobiła się kłótnia między anuanusią która jest zdeterminowana na winę facetów a NormalnymFacetem który... jest facetem

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 22:55   #25
anuanusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
widzę że z wątku zrobiła się kłótnia między anuanusią która jest zdeterminowana na winę facetów a NormalnymFacetem który... jest facetem
Napisałam już co o tym myśle i NIGDZIE nie napisałam,że wina leży ewidentnie po stronie ani chłopaka ani autorki
czytaj trochę uważniej

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Weź Ty się trochę uspokój bo sam się teraz rzucasz na mnie
Mam uprzedzenia do facetów bo z Tobą się nie zgadzam coś za ogólnie pojechałeś
Halo zejdź na ziemie NIGDZIE nie napisałam,że wina jest tylko faceta
Ej ale gdzie ja to napisałam
jej jakie niewiniątko z Ciebie zabrzmiało to tak jakbym nie wiadomo co zrobiła
Nie zgadzam się z Tobą to odrazu innych uważam za niewiadomo kogo

off top się robi nie mam zamiaru odpisywać tu na Twoje posty..
Stary 2011-11-06, 11:00   #26
ebedziebe
Raczkowanie

Ok , autorka wykazała sie brakiem zaufania bo go przetestowała - nie jest to chwalebne...
ale jej partner sie umówił z obcą osobą płci przeciwnej ...
Wiec gdzie tu remis ?
Ja bym się nie umówił ze znana mi osobą a co dopiero z obcą ?
ebedziebe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-06, 11:08   #27
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Ja też nie napisałam, że każdego - tylko "według mnie".

Faktycznie zrobił się mały OT i zaczynamy sobie zarzucać szowinizm, niejasność wypowiedzi itp.
Ludzie, to jest forum. Każdy może pisać bełkot, i każdy może to skomentować. A jak się komuś nie chce komentować, to też nie trzeba o tym pisać, tylko... nie komentować.
Stary 2011-11-06, 12:49   #28
chwast
Zakorzenienie

Hm. W moim związku jest tak, że kiedy jedno gdzieś idzie to mówi drugiemu. To po pierwsze. Po drugie, owszem mój facet jak jeszcze nie byliśmy razem pisał z jakąś dziewczyną - to było konto fikcyjne nie wiadomo kogo, ale kogoś kto znał nas oboje. Chciała się z nim spotkać, kłamała, że go zna bla bla bla. On podał jej tylko numer telefonu, no bo jej nie znał. No nie wiem czy dla Was normalne jest, że siadacie na gg czy innym takim, pisze do Was obcy numer i po chwili idziecie z zupełnie obcą osobą nie mając nawet jej zdjęcia, nic na piwo? Już sam ten fakt jest dość dziwny. Jak ktoś napisał chłopak szuka wrażeń - też mam takie odczucie.
Po drugie autorka sama sobie zgotowała taką sytuację, niby umówił się tylko na piwo... ale powinien powiedzieć. No fakt, powiedział, że z kolegą. Nie wiem jaka autorka jest ale być może on ma zakaz spotykania się z innymi kobietami i po prostu się bał, a brakowało mu kontaktu koleżeńskiego z "kobietą".
A co do sytuacji, też kiedyś chciałam tak zrobić z ciekawości, ale poczułam się jak ostatnia idiotka, że w ogóle wpadłam na taki denny pomysł.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-06, 12:52   #29
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
(...)
No nie wiem czy dla Was normalne jest, że siadacie na gg czy innym takim, pisze do Was obcy numer i po chwili idziecie z zupełnie obcą osobą nie mając nawet jej zdjęcia, nic na piwo?
(...)
U mnie również już nie - kiedyś tak, jak była wolna, młodsza i miałam nadmiar wolnego czasu , ale ludzie są różni.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-06, 20:53   #30
pelnia
Raczkowanie

.

Edytowane przez pelnia
Czas edycji: 2015-02-28 o 17:00
pelnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości